• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar ben geldimmmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 Nasılsınız bakalım

Evet canım bizim topikten 3 adet gelin çıkacak ogün bereketli gün valla :lepi: dua edelim kızlar yağmur yağmasın :gitme:

Ohh ne güzel ailen destek bu konularda sana benim babam beni hayatta yollamaz sigorta şirketlerinin toplantısı oluyordu 2 günlük zor izin alıyodum valla :kızgın: Düğüne gitmek size izi gelicek emin ol hem tecrube oluyo hemde heves geliyo erkeklere biz bi arkadaşımın düğününe gitmiştik o ayın sonunda gelip istediler bi heves geldi delikafadulden

hg cnm.. yağmck inşllah dualarımz seninle olck :Saruboceq:
cnm babm bni liseydeken dahi okula dershaneye her sabah üşenmedn bırakırdı çıkışlarda da gelip alırdı hatta arkadşlarım dalga geçerdi baban seni ünv de de bırkmıck die ama ne zmn kazndım gttm degştiler :umursamaz: 4 sene yanlarında yoktm cnm ünv içn o zmnlardan alışkınlar yani kendi başıma kaldım başka memlekette oyzden çalışıo olsaydımda mecbur izin vericklerdi yapck bişey yok cnm :hulya: şimdi arkdşmda ünv den olnca izn çıktı yani ama babm var dha belli olmz hihoyyyt

Yaa kızlar bohça resimleri kocaman kocaman çıktı için 1 tane ekliyebildim ksra bkma denizcm :sinifsinif:

adsz1fh.jpg

p9260138.jpg

p92601312.jpg

olsun cnm hç problem deil opuyorumnanaktan valla 41 kere maşallah diorum başka bişey demiorum çok yakışmşsınız Allah mutlulğnuzu daim etsin seydacm darısı düğün fotgraflarının başına :nazar: :nazar: :nazar:

Şeydacım :nazar::nazar::nazar: maşallah çok yakışıyosunuz canım benim Allah mesut etsin bir ömür ayırmasın inşallah :Saruboceq:

hg cnm.. yağmck inşllah dualarımz seninle olck :Saruboceq:
cnm babm bni liseydeken dahi okula dershaneye her sabah üşenmedn bırakırdı çıkışlarda da gelip alırdı hatta arkadşlarım dalga geçerdi baban seni ünv de de bırkmıck die ama ne zmn kazndım gttm degştiler :umursamaz: 4 sene yanlarında yoktm cnm ünv içn o zmnlardan alışkınlar yani kendi başıma kaldım başka memlekette oyzden çalışıo olsaydımda mecbur izin vericklerdi yapck bişey yok cnm :hulya: şimdi arkdşmda ünv den olnca izn çıktı yani ama babm var dha belli olmz hihoyyyt

Sağol bitanem.Verirler bence takma kafana güzel bir gün geçirirsin aşkınla opuyorumnanaktan

olsun cnm hç problem deil opuyorumnanaktan valla 41 kere maşallah diorum başka bişey demiorum çok yakışmşsınız Allah mutlulğnuzu daim etsin seydacm darısı düğün fotgraflarının başına :nazar: :nazar: :nazar:

Çook teşekkür ederim cnm Aminnn..

evet bitanem inş.bende 2010 gelin adayıyım.
bizde yaza doğru düşünüyoruz.
yaklaşık 1,5 sene oldu biz nişanlanalı.peki siz?

Biz dha yeni sözlendik sayılır nişan düşünmüorus okumşsndr haziran gibide Allah nasp kısmet ederse nikah..

Şeydacım :nazar::nazar::nazar: maşallah çok yakışıyosunuz canım benim Allah mesut etsin bir ömür ayırmasın inşallah :Saruboceq:

Sağol bitanem.Verirler bence takma kafana güzel bir gün geçirirsin aşkınla opuyorumnanaktan

inşllah cnm baklım hayrlısı.. tam 1 gün olmck cnm sayılı birkaç saat sadece ama olsun 8 aydan sonra ilç gbi gelck 1 sn 'ye bile olsa deger :asigim:

Ömrümünsahibi çok teşekkr ederm Ferht görse ekledğmi dır dır dır dır ben o resmlerde kötü çkmşm ne ekliosn dio konuşr pehh kaydirigubbakcemile3
Neyse herkes gördüğüne göre birasdn kaldrrm bnde..
Bu arada denizcm bnm elbisemi sırt dekoltesi vardı başka bi elbise seçmştm ben ama bugn kadkyde gezerken vitrinde gözüme tkldı çok beğendim ve aldm bni en çok çekende sırt tekltesydi ztn çok ağır bişe olsun istemdim söz die..

Back