- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.381
amin amin amin Rabbim herkesi sevdiğine en hayırlı zamanda kavuştursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ömrümünsahibi çok teşekkr ederm Ferht görse ekledğmi dır dır dır dır ben o resmlerde kötü çkmşm ne ekliosn dio konuşr pehh kaydirigubbakcemile3
Neyse herkes gördüğüne göre birasdn kaldrrm bnde..
Bu arada denizcm bnm elbisemi sırt dekoltesi vardı başka bi elbise seçmştm ben ama bugn kadkyde gezerken vitrinde gözüme tkldı çok beğendim ve aldm bni en çok çekende sırt tekltesydi ztn çok ağır bişe olsun istemdim söz die..
sözlenenlere nişanlananlara mutluluklar diliyorum. inşallah bana da nasip olacak..
seydacım elbisen, saçın, makyajın herşeyn yerinde olmuş kuaföre mi gttn kendin mi yaptn cnm hihoyyyt
sözlenenlere nişanlananlara mutluluklar diliyorum. inşallah bana da nasip olacak..
anldım cnm gayet güzel ön taraftanda gerçi sen güzelsn bacım kıyafet bahane :içelim:
Hii çook teşekkür ederm cnmmm utandımm :kedi:
hihoyyyt
bu arada konuyla pek alakalı değil ama :kedi:
düdüklü tenceresini alanlar var mı aranızda kızlar?
Çook teşekkür ederim cnm saçımı kuaföre gittim ama makyajmı kuaförde yaptrmadm bnm cildim biraz prblemli doktormun önerdiği fondteni ve makyaj ürünlerini kullandğım için kuaförlerinkini cildime sürmek istemedim kendi makyajlarımıda götrüp yaptırabilrdm ama kendi yaptğm makyaja güvendiğim için gerek duymadım cnm bazen çok abarta bilio kuafördekiler güvenemedimde aslnda..
Amin cnm teşekkürler..
İnşallah sanada bir an önce yaşatır bu güzel anları..
hmmm..tefal clipsonun methini duymuştum.güzel güzel günlerde kullan canımcım zemuszemusbide fissler vardı araştırdığım onu da pek bi övmüşlerdi...kampanya varmış yarın bakiim diyodum..ömrümün sahibi canım senin tavsiyen var mı bu konuda?
bu arada konuyla pek alakalı değil ama :kedi:
düdüklü tenceresini alanlar var mı aranızda kızlar?
evet cnm oda ayrı sorun cidden ki ben abartı makyajdn hiç hoşlanmam günlük hytmda bile fondöten pudra kullanmıorum bi kalem bi rimel tamam yani özel gün makyajım nasıl olr bilemem ama sade olcgı kesin hihoyyyt
utanma cnm ya gördüğümü sölüorum maşallah nazar değmesin ikinizede :Saruboceq:
bende koycm inşallah zmanı geldğnde di mi seydacım ah ah ah sositososito
Ben bu makyaj konusunda baya kokoşmdr değişik şeyler denemeyi severim ama yağlı boya gbi durmasındanda nefret ederim o yzden bide kuaförümdeki kıza güvenemedim..
Sende etrafnda makyajna güvendiğin birine yaptırabilrsn cnm veya kendin yaparsın..
Evet tatlım sende koycaksın inşallah bizde senin güzelliğini görüces burda gözümüz gönlümüz açılcak..
Canlarım benm çıkmam lazım babam pc yi istio azrail gbi başma dikildi kaydirigubbakcemile3
Neyse geldiğimde burda olursanız devam eders size iyi muhabbetler güzel gelinler görüşürsss :gitme:
bende geldimm.2010 da kimler gelin??bende olacağım inşallah..