- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.341
yok canım daha var temmuzda...
az kalmış cnm ya temmuza ne kaldı sen başla bence beyz eşya takstlerine hyrlı olsun şimdiden aldıklarına iyi günlerde kullan cnm hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım daha var temmuzda...
anldm cnm sende resmini çekp burda göstersene madem seydacım koskoca bohça gelmş oğlan evinden sende göster bize kaydirigubbakcemile5 nişan yapmadığınızı biliorum cnm da belki bohçayı nişan bohçası gbi hazrlmşısınızdr die düşünmştm yerimseniben aslında sizin yönten gerçektn güzel hem gereksiz masraftan kurtlmş oluosunz akannehir
az kalmış cnm ya temmuza ne kaldı sen başla bence beyz eşya takstlerine hyrlı olsun şimdiden aldıklarına iyi günlerde kullan cnm hihoyyyt
Evet cnm gereksiz masraf dediğin gbi o yzden böyle olsun dedim ttm tatlım şu resimlerdeki hatunları kesiym ekliycem bohça resmlerimi..
Pek düzgün çeklmemiş ama olsn..
sağol canım benim..senin daha var mı?
bnmde o civarlarda olck cnm yani biz öle istyrz bakalım ailelerimz ne dck daha belli deil çünkü tanışmamz falan olmadı bzm oyzden diorum ya senden gerideym ben..
yüzlerini boya gtsn cnm şimdi mi yollcksın bide söz kıyafetni falan yollasana cnm fikir olsn banada tabi sakıncası yoksa hihoyyyt
olur canım yaa benimde hersey bi ay içinde oldu....hayırlısıyla olır inşallah...
gerçekten mi darısı başıma cnm.. amin inşallah..
Tatlım bnm resimlerim war sözlendim konumda ordan bakabilrsn ama onlarn dışında bi iki resm ekliym burayada..
hı hı şmdi eklicem..
ben geldiimmm.. selammm.
slm hg cnm dün aldıklarını güle güle kullan hyrlı olsun..
merhaba kızlar a.s.
merhaba kızlar a.s.
tünaydın kızlar
24 nisanda evlenecek olanların sayısı 3e çıktı
ben ömrümün sahibi ve adaer opuyorumnanaktan
slm seydacım ben iyiyim sen nasılsın cnm sositososito aşkımla ortak bi arkadaşımız evlenio 27 aralıkta düğün istnbulda izin koparabilirsem gdcm hemde aşkımı görücem inşallah verirler hihoyyyt
bu bilgi çok yararlı oldu cidden teşkkr edrm kendi adıma kaydirigubbakcemile3