• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

annemden izin aldım cnm babamda izmirdeydi yarın gelck babamda izin verir zaten büyk ihtiml gdcm seydacım :kedi: kalmcm ama sabah orda olacgm için rahat raht görşblrz yani dha sölemdm bzmkine kesin çok şaşrır zemuszemus

Çook sevindim cnm inşallah babanda izin verir..
Eee düğün dedin nası dönceksin peki düğün bitmeden yola çıkıcaksın o zmn?

Çook sevindim cnm inşallah babanda izin verir..
Eee düğün dedin nası dönceksin peki düğün bitmeden yola çıkıcaksın o zmn?

cnm nikah + düğünmş ben anca nikaha kadr kalablrm düğüne gtmcz bende eve döncem malsef ilk otobüsle senağlama ama olsun ya 8 ay olmuş 1 sn 'ye bile görsem yeter bana zaten en çok aşkım için gdiyrm :asigim:

cnm nikah + düğünmş ben anca nikaha kadr kalablrm düğüne gtmcz bende eve döncem malsef ilk otobüsle senağlama ama olsun ya 8 ay olmuş 1 sn 'ye bile görsem yeter bana zaten en çok aşkım için gdiyrm :asigim:

Olsun canım nikahtada olsa arkdşlarının yanında olmaya çalışıosun elinden geldiğince onlar seni anlıycaklardır..
Oyşş 1 sn 1 saniyedir cnm olsun tbi ne kdr erken gidersen o kdr çok aşkını görürsn birazckta olsa hasret giderirsinz.. delikafadulden

Olsun canım nikahtada olsa arkdşlarının yanında olmaya çalışıosun elinden geldiğince onlar seni anlıycaklardır..
Oyşş 1 sn 1 saniyedir cnm olsun tbi ne kdr erken gidersen o kdr çok aşkını görürsn birazckta olsa hasret giderirsinz.. delikafadulden

evet cnm ne demişler düğün dernek el ile olr yani bu tarz şeylere önem veririm zaten yarın öbür gün bizim başımızada gelck çnkü :asigim:
valla aynen öle istnbulda olması şans birazda bilio msn kız çünkü konyada otryrdu evlnecgi kişi istnbldanmş Allah denk getrdi yani :sm_cool:

slm cıtır gelinler neler yapıyorsunuz bakalım..kızlar yaa ceyizlere neler neler aldınız?ufaktan başlamam lazım daha bişiyim yok sayılır önce neler almalıyım sizce?

evet cnm ne demişler düğün dernek el ile olr yani bu tarz şeylere önem veririm zaten yarın öbür gün bizim başımızada gelck çnkü :asigim:
valla aynen öle istnbulda olması şans birazda bilio msn kız çünkü konyada otryrdu evlnecgi kişi istnbldanmş Allah denk getrdi yani :sm_cool:

hihoyyyt
Anladım cnm denk geliş gerçektn evet bizimde başımıza gelcek..
Bizde cuma gnü bohça götürmeye gidices bakalım kaynanacık neler hazırlıcakk hihoyyyt

slm cıtır gelinler neler yapıyorsunuz bakalım..kızlar yaa ceyizlere neler neler aldınız?ufaktan başlamam lazım daha bişiyim yok sayılır önce neler almalıyım sizce?

cnm hg valla bende de pek bişey yok nevresim ve yatak örtüsü dışında bence ufaktan başlıcksan nevresimden başlyblrsn opuyorumnanaktan

hihoyyyt
Anladım cnm denk geliş gerçektn evet bizimde başımıza gelcek..
Bizde cuma gnü bohça götürmeye gidices bakalım kaynanacık neler hazırlıcakk hihoyyyt

gerçekten mi cnm ya hadi hayrlısı kaydirigubbakcemile3 şimdi bu ne bohçası oluo neler olck içinde sizde hazırlayack msnz seydacım çok soru sordum ama kusura bakma cnm hihoyyyt

Hg cnm..
Ufak ufak derken?
Sözlü yada nişanlıysan ufak ufak değil artık baya baya başlamamız lazm kaydirigubbakcemile3
Valla canım mutfak eşyalaryla başlıyabilirsin en başta bulaşk mak. alabilrsin mesela son dk kalmaz..
Eğer ufak ufak başlıcaksan nevresm takmları,mutfak için kap kacak fln öyle öyle başlarsın..

cnm hg valla bende de pek bişey yok nevresim ve yatak örtüsü dışında bence ufaktan başlıcksan nevresimden başlyblrsn opuyorumnanaktan

cnm nevresim yatak örtüsüs kahvaltı yemek tencere catal kasık takımı mikser seti fln aldım.ama bu kadar..baska neler olabilir önemli....

gerçekten mi cnm ya hadi hayrlısı kaydirigubbakcemile3 şimdi bu ne bohçası oluo neler olck içinde sizde hazırlayack msnz seydacım çok soru sordum ama kusura bakma cnm hihoyyyt

Bizimki söz bohçası cnm nişan yapmıcas biz bide düğün alışverişine çıkıcas düğün alışverişine çıktığmz zaman ailelere de bohça hazırlancak..
Onlar sözde getirdiler bohçalarını bnmkinde terlik,çamaşır,havlu,tülbent,parfüm,çorap,atlet kilot takmı vardı cnm..
Bizim götürücemizdede terlik,parfüm,havlu,çamaşır,çorap koycas bizde tatlım..
Nişan bohçası kdr detaylı bi bohça olsun istemedk düğün alışverişine çıkıcas diye..

cnm nevresim yatak örtüsüs kahvaltı yemek tencere catal kasık takımı mikser seti fln aldım.ama bu kadar..baska neler olabilir önemli....

cnm sen baya öndesin bana göre kaydirigubbakcemile3 o zmn düdüklü tencere hani clipso tarzı olanlardn o olabilir, battaniye, yorgan, hatta beyz eşyaya taksitlerne başlyablrsn cnm akannehir

Hmm o zaman dediğim gbi bulaşk mak alcaksan onu alabilrsin,süpürge,ütü,tost mak.,ekmek kızartma mak.,baharatlıklar,çaydanlık,cezveler bunları almadysan bunlarla devam edebilrsn cnm..

Bizimki söz bohçası cnm nişan yapmıcas biz bide düğün alışverişine çıkıcas düğün alışverişine çıktığmz zaman ailelere de bohça hazırlancak..
Onlar sözde getirdiler bohçalarını bnmkinde terlik,çamaşır,havlu,tülbent,parfüm,çorap,atlet kilot takmı vardı cnm..
Bizim götürücemizdede terlik,parfüm,havlu,çamaşır,çorap koycas bizde tatlım..
Nişan bohçası kdr detaylı bi bohça olsun istemedk düğün alışverişine çıkıcas diye..

anldm cnm sende resmini çekp burda göstersene madem seydacım koskoca bohça gelmş oğlan evinden sende göster bize kaydirigubbakcemile5 nişan yapmadığınızı biliorum cnm da belki bohçayı nişan bohçası gbi hazrlmşısınızdr die düşünmştm yerimseniben aslında sizin yönten gerçektn güzel hem gereksiz masraftan kurtlmş oluosunz akannehir

Back