2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Evet cnm gereksiz masraf dediğin gbi o yzden böyle olsun dedim ttm tatlım şu resimlerdeki hatunları kesiym ekliycem bohça resmlerimi..
Pek düzgün çeklmemiş ama olsn..

Evet cnm gereksiz masraf dediğin gbi o yzden böyle olsun dedim ttm tatlım şu resimlerdeki hatunları kesiym ekliycem bohça resmlerimi..
Pek düzgün çeklmemiş ama olsn..

yüzlerini boya gtsn cnm şimdi mi yollcksın bide söz kıyafetni falan yollasana cnm fikir olsn banada tabi sakıncası yoksa hihoyyyt

yüzlerini boya gtsn cnm şimdi mi yollcksın bide söz kıyafetni falan yollasana cnm fikir olsn banada tabi sakıncası yoksa hihoyyyt

Tatlım bnm resimlerim war sözlendim konumda ordan bakabilrsn ama onlarn dışında bi iki resm ekliym burayada..
hı hı şmdi eklicem..

Kızlar ben geldimmmm Nasılsınız bakalım

tünaydın kızlar
24 nisanda evlenecek olanların sayısı 3e çıktı
ben ömrümün sahibi ve adaer opuyorumnanaktan

Evet canım bizim topikten 3 adet gelin çıkacak ogün bereketli gün valla :lepi: dua edelim kızlar yağmur yağmasın :gitme:

Ohh ne güzel ailen destek bu konularda sana benim babam beni hayatta yollamaz sigorta şirketlerinin toplantısı oluyordu 2 günlük zor izin alıyodum valla Düğüne gitmek size izi gelicek emin ol hem tecrube oluyo hemde heves geliyo erkeklere biz bi arkadaşımın düğününe gitmiştik o ayın sonunda gelip istediler bi heves geldi delikafadulden

Yaa kızlar bohça resimleri kocaman kocaman çıktı için 1 tane ekliyebildim ksra bkma denizcm :sinifsinif:

Son düzenleme:

kocaman kocaman çktı için kaldırdım bhçanın resmni kızlar kötü duruodu sayfada hiçte bişe anlaşlmıodu ksra bkmayn artk.
Bu arada yeni gelenler hg niz kızlar nasılsınz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…