2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

seyda cım avcılar belediyesi canım.Düğünüm nisanın 24 ünde olacak kısmetse.Nikahı da aynı gün istiyorum gerçi bir sıkıntı olursa aynı gün olmazsa bile en fazla 1 hafta öncesi olur yani yine nisan ayı için dediler bunu

ya aslında çok gittiği yok hayatım ya burdan bir topicte hep beraber arkadaşlarla yapıyoz bişiler 80-89 arası kiloda olanlar diye işte 78 oldum hala çok ama

ya aslında çok gittiği yok hayatım ya burdan bir topicte hep beraber arkadaşlarla yapıyoz bişiler 80-89 arası kiloda olanlar diye işte 78 oldum hala çok ama

aman sağlıklı olalım da. beğenende beğenmiş. az dikkat edersek veririz artık. kaydirigubbakcemile2

adacım nikahın aynı gün olmaso zor olmıcakmı cnm ablamın nikahı salonda kıyımıştı bizim ailede baya kalabalık nikah takı derken oynamaya vakit kalmamıştı diyebilirim

sakın iradeni bozma hayatım tam gaz devam..

düğününde herkes şaşırsın giden kilolara...

ahhh canım çok istiyorum bende bunu :)

aman sağlıklı olalım da. beğenende beğenmiş. az dikkat edersek veririz artık. kaydirigubbakcemile2

evet önce sağlık ama sonrasında eksilen bir kaç kilo hoş olur di mi ama :)

adacım nikahın aynı gün olmaso zor olmıcakmı cnm ablamın nikahı salonda kıyımıştı bizim ailede baya kalabalık nikah takı derken oynamaya vakit kalmamıştı diyebilirim

açıkcası canım nikah ve düğün günü farklı olmasın diye uğraşacağım şey gibi geliyor evlilik yıldönümünü ne zaman kutlayacağız hangi gün miladımız olacak karışıklık olmasın diye ama olamazsa da yapacak bir şey yok

tünaydın kızlar
24 nisanda evlenecek olanların sayısı 3e çıktı
ben ömrümün sahibi ve adaer opuyorumnanaktan

tünaydın kızlar
24 nisanda evlenecek olanların sayısı 3e çıktı
ben ömrümün sahibi ve adaer opuyorumnanaktan

aaaa ne güzel ajikal sende 24 nisan ayy o gün yalnız olmadığımı bilmek güzel :)

nikah işlemlerine başladınız mıı kızlaarr

hayır şekerim ocak tan sonra

daha erken bencee nikah işlemleri içinnn daha sonra bakarım ben

evet bencede zaten nikah daireleri de 2010 nikahlarına ocaktan sonra gün alın diyorlar

Slmm kızlarr nasılsınız bakalımm??
Bu gün olayıyla ilgili kadky belediyesinin sitesinden aldığım bilgiyi aktrym size:

ÖRNEK: MAYIS 2010 TARİHİNİ İSTEYEN ÇİFTLERİN BAŞVURU EVRAKLARI ARALIK 2009 TARİH İTİBARIYLE DÜZENLENMİŞ OLMASI GEREKECEK , BAŞVURU İŞLEMLERİ BUNA GÖRE ALINACAKTIR.

NOT: MAYIS 2010 İÇİN GÜN VERİLMESİ ARALIK 2009 BAŞINDA , HAZİRAN AYI İÇİN OCAK, TEMMUZ AYI İÇİN ŞUBAT,AĞUSTOS AYI İÇİN MART,EYLÜL AYI İÇİN NİSAN,EKİM AYI İÇİN MAYIS ,KASIM AYI İÇİN HAZİRAN, ARALIK AYI İÇİN TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLIYACAKTIR.
Diye yazıyor sitede.Nisanı yazmamşlar walla kaydirigubbakcemile3
En doğru bilgiyi belediyeye gidip öğrenerek alabilirz tabikide..

slm seydacım ben iyiyim sen nasılsın cnm sositososito aşkımla ortak bi arkadaşımız evlenio 27 aralıkta düğün istnbulda izin koparabilirsem gdcm hemde aşkımı görücem inşallah verirler hihoyyyt
bu bilgi çok yararlı oldu cidden teşkkr edrm kendi adıma kaydirigubbakcemile3

Hg cnm..
Bende iyiyim teşekkür ederm..
İnşallah izin verirler Denizcim sende aşkını görürsün :Saruboceq:
Bişey değil tatlı yararlı olabldiysem ne güzel fakat gidip yada telefonla net bilgi almak lazım..

sende hg sydacım buyrunnnnnnnnn inşallah bakalım seydacım gdersem çok iyi olck :Saruboceq: ayy şimdi ne gysem ki cnm kaydirigubbakcemile3

sende hg sydacım buyrunnnnnnnnn inşallah bakalım seydacım gdersem çok iyi olck :Saruboceq: ayy şimdi ne gysem ki cnm kaydirigubbakcemile3

İzin versinler ne giycene karar verirsin cnm
Düğüne gidicksn sonçta eğer dolabında içine sinen bişey bulamazsan gidip bişiler bakarsın kendine tatlım hoş abartı olmayan bi elbise uygundur bence.. yerimseniben

annemden izin aldım cnm babamda izmirdeydi yarın gelck babamda izin verir zaten büyk ihtiml gdcm seydacım :kedi: kalmcm ama sabah orda olacgm için rahat raht görşblrz yani dha sölemdm bzmkine kesin çok şaşrır zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…