• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Türkiyedenmi alıcaksınız cnm eşyalarınızı?
Eğer öyleyse 15 gn içinde hallolur kafanı yorma sakın zaten gidilcek yerleri biliodur nişanlın direk oralara gidip seçersiniz..

trde yasiyacaz insallah.nisanlim turk ama hangi sehir bilmiyoruz 6 ay tayini cikacak.
esyalari da Turkiyeden alacaz.

ayyyy. canım benimm. e bu saatte de akıldan çıkmıyorlar dimi :kedi: benim ki az önce uyudu.mirmirmirmir . :asigim:

Sorma canım ya bnm hiç aklımdan çıkmıo kırdı biras önce dha sonra aradı kapı çalıo aç dedi çalmıo ya ne aççam ddm aç aç ddi neyse hee açtm ddm bak ferht geldi elinde çiçekleri özür dilio seni kırmış bu ara ihmal etmiş affedermisin die soruo ddi ddm affederm seni çok sewio sende sewiomsn ddm sewiorm sarıldı şmdi arada çiçekler ezildi dio ddm kırk yılın başnda çiçek aldı onuda ezdimi yaa :roflol:
Oda şimdi uyudu ahhh ahh Allah bizi aşklarımıza kavuştursun kızlar yaa mafoldumben

iyiyim kıslar azaldı ben ve babam biraz daha iyiyiz ablam yarın dr gidicek tel işinide yarın halledicekler

Çok geçmiş olsun cnm..

Sorma canım ya bnm hiç aklımdan çıkmıo kırdı biras önce dha sonra aradı kapı çalıo aç dedi çalmıo ya ne aççam ddm aç aç ddi neyse hee açtm ddm bak ferht geldi elinde çiçekleri özür dilio seni kırmış bu ara ihmal etmiş affedermisin die soruo ddi ddm affederm seni çok sewio sende sewiomsn ddm sewiorm sarıldı şmdi arada çiçekler ezildi dio ddm kırk yılın başnda çiçek aldı onuda ezdimi yaa :roflol:
Oda şimdi uyudu ahhh ahh Allah bizi aşklarımıza kavuştursun kızlar yaa mafoldumben

[/COLOR][/FONT]

ayyy romantikler sizi. a.s.
inş. cnm

trde yasiyacaz insallah.nisanlim turk ama hangi sehir bilmiyoruz 6 ay tayini cikacak.
esyalari da Turkiyeden alacaz.

Bencede Türkiyeden almakla en iyisini yaparsınız cnm toptan yerlerine gidip hem daha çok seçenekle hem daha uygun fiyatlarla alırsınız 15 gündede hayli hayli halledilir takma kafana..

kizlar hepinize katiliyorum artik dayanacak guc kalmadi vallahi bu ne ya boyle,su stresli donemlerimizi atlatsak ve kocislerimizin yaninda olsak bir an once :)

kizlar hepinize katiliyorum artik dayanacak guc kalmadi vallahi bu ne ya boyle,su stresli donemlerimizi atlatsak ve kocislerimizin yaninda olsak bir an once :)

Ayyyyyyyyyyyyyy evetttttt artık hergün görmek istiorum onuuu mafoldumben
Sizin nikah ne zmn cnm?

canim daha nikah gunumuzu almadik :( 2010 nisan tarihine ocaktan sonra veriyorlarmis.Ama dugunumuz 24 nisan da:)

Nası yani hangi belediyeyle konuştunuz cnm?
Bide hangi ay olduğuna bağlı galiba gün vermeleri?
Burda genelde 6 ay öncesnden weriolar en erken dendi yani haziranda almak isteyenler ocakta gidebilr bu durumda..
Ama söylediğn kafamı karştrdı bizde ocakta gün almayı düşünüoduk önce babama sölememiz lazm tbkide kaydirigubbakcemile3
Neyse işte onu net öğrenmek lazm yaw..
Siz hangi ay düşünüosunz?

Back