2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

çook saol cnm ya cidden ilaç gibi yardımcı olduz sen ve phenomem saoln kızlar :1hug:

Rica ederiz canım ne demek ya birbirimize yardımcı olmak için burdayız..
Hepimizin sıkıntıları heycanları sorunları olcak şuan biz birbirimzii anlarz sadece çnkü bu heycanları hep birlike yaşıyoruz..
Herkeze sıradan gelio heycanlandığımzz şeyler çnkü onlar yaşamıyo..
Bizim için problem olan şeye çok küçük şeyleri takıyorsun diyorlar çnkü onlar yaşamıyo..
Yaşayan bilir die buna derler işte

Maskodan geleyim ilk işim hemen nete girip size rapor vermek olacak kızlar :)

Çok iyi olur canım hem seçtklerini görürüz hemde bizede fikir vermiş olursu eğer resim falan yüklersen..
En azından bu heycanlı ve sıkıntılı anlı nası aştğnı o kdr seçenek arsndan nası beğenebildğni sölersn bize..
Ben hbre fikr değiştriorm çnkü yada hiç birini beğenmiorum bi günüm bi günümü tutmuyo kısacası :kedi:

sakardeniz çok saol canım daha güzelleri senin olsun inşaallah :)
şeydacım yaa seni yirim ben çok şekersin çok içtenlikle cevaplar yazıyorsun bayılıyorum okumaya :)
fotoğraf çekerim telefonumla tabi ama bazı mobilyacılar çektirmiyo..

Ya buarada istanbulda oturanlar için söyleyeyim şubatın ilk haftası mobilya fuarı var. gitmek isterseniz, bugünlerde internetten ücretsiz online davetiye alın kendinize.Fikir verir size..

pardon canlarım. sevgülümle konuşuyoruz, :kedi:
muhabbet akmış bayaa kaçırdım bak mafoldumben
ama söz için zaman konuşuyoruz. hangi ay olacak bilmiyorum.

Ya buarada istanbulda oturanlar için söyleyeyim şubatın ilk haftası mobilya fuarı var. gitmek isterseniz, bugünlerde internetten ücretsiz online davetiye alın kendinize.Fikir verir size..

Hakkımdaki düşüncen beni çok mutlu etti canım çoooook teşekkür ederm opuyorumnanaktan
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu tatlım çook teşekkür ederim haber verdiğin için Ferhata sölicem hemen en azından fikir alırız saol cnm ya a.s.

imob mobilya fuarı yaz sitesine gir canım, sağda ya da solda linkler var oraları bi karıştır online davetiye var tıkla oraya. Kaydını yap sana bir numara vercekler, onu kaydet bi yere..O kayıt numarasıyla fuara gideceksiniz, girişte bu numarayı söyleyip ziyeretçi kartınızla ücretsiz olarak girebileceksiniz..He unutmadan davetiyeler tek kişilik, dolayısıyla 2 davetiye almalısın.ıyi gezmeler :)

inşallah canım. düğün tarihin konusunda bir gelişme var mı?

Eee cnm konuştunuz bi tarih belirledinzmi?
Biz haziranda istiyoruz Allah ın izniyle gün alalım hemen yazcam bnde zaten burayaa..
Yılbaşından snra babamla konuşcas tarh almayı istioruz izninizle tarh almaya gidices die zaten haziranda tarh alabilmek için en erken ocakta gidiliomş burdan öğrendiğim bilgilere göre kaydirigubbakcemile3

Çook saol cnm Ferhat net karar verelim hemen davetiyeyi alcam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…