- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.101
Kızlar bu salon için istediğim koltuk takımı..
[/url][/IMG]
Kızlar bu salon için istediğim koltuk takımı..
[/url][/IMG]
emmacım bencede ailenin söylemesi daha münsaip olur..Mesela ben ne desem bizimkiler takmıyor ama aynı cümleler kayınpederimin ağzından çıkınca hee tamam diyolar :))
CADIARZU
biliorum cnm ya bnde takılıorum zaten bunlar aklımızda hep senin sölemn doğru yani sonuna kadr haklısın ama olumlu düşünmek istyrm işte mafoldumben ama alesinin sölemesi daha doğru di mi cnm şimdi babmla teke tek konştğnda abest olr mu ki CADIARZU
kizlar merhaba nasilsiniz?
Evet şeydacım buda köşe dediğim gibi ama baya büyük birşey..Bunun aynısını (renkleri farklı) bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, hem çok dekoratif duruyor hemde otururken hiç öyle yanyana dizilmiyoruz demişti.Çünkü bende ilk gördüğümde öyle düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti :)
Tatlım eğer damdan düşer gbi sölerse adam hoppp noluo kafanıza göre tarhler belirlemişsinz diyebilr..
Fakattt ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır..
Eğer babana mesela ben kızınızı seviyorum uzun zamandır karşınza eksiksiz çıkabilmek için hemen hemen herşeyimi aldım kafanızda bi soru işareti kalmaması için kız babasısınız sonuçta kızınızın sıkıntı çekmesini istemezsinz..
Biz birbirimizi seviyoruz sizin izninizi bekliyoruz müsadeniz olursa mart nisan gbi istemeye gelelim eğer sizde bizi beğenip olumlu karşılarsanız yazında Allah'ın izniyle düğünümüzü yaparız efendim..
Derse bence baban bu cümlelerden kıllanmaz..
yok emmacım bu salon için. Oturma odasına sığmaz çünkü gerçekten çok geniş bi koltuk.. Oturma odasına daha diktörgenimsi bir köşe takımı istiyorum :)
oooo süper cümleler cnm yaa kopyalıorum worlde vereliniortak evet zaten damdan düşer gibi yapmaz yani babsından önce oda biraz çıtlatsn o zmn öle mi cnm hihoyyyt
Bu bence cnm sen babanı tanıyosun böyle bişey olursa nası bi tepki verir sen dha iyi bilrsin tbkide ona göre senin karar vermen lazm söylesinmi söylemesinmi..
Fakat bence söylerse en azından samimiyetini içtenliğini babanında fikirlerinin sizin için önemini azda olsa hissettirebilrsnz gbi gelio bna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?