2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar bu salon için istediğim koltuk takımı..

[/url][/IMG]

Canım buda köşe takımı değilmi ama :uhm:
Sen bunu gösterdiğinde ben görmştm ve fikrimi söylemiştm çok güzel die ama buda köşe takımı yani..
En önemlisi senin kararın rahat edebilrz diyorsan al tbkide cnm..

emmacım bencede ailenin söylemesi daha münsaip olur..Mesela ben ne desem bizimkiler takmıyor ama aynı cümleler kayınpederimin ağzından çıkınca hee tamam diyolar :))

Evet şeydacım buda köşe dediğim gibi ama baya büyük birşey..Bunun aynısını (renkleri farklı) bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, hem çok dekoratif duruyor hemde otururken hiç öyle yanyana dizilmiyoruz demişti.Çünkü bende ilk gördüğümde öyle düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti :)

Tatlım eğer damdan düşer gbi sölerse adam hoppp noluo kafanıza göre tarhler belirlemişsinz diyebilr..
Fakattt ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır..
Eğer babana mesela ben kızınızı seviyorum uzun zamandır karşınza eksiksiz çıkabilmek için hemen hemen herşeyimi aldım kafanızda bi soru işareti kalmaması için kız babasısınız sonuçta kızınızın sıkıntı çekmesini istemezsinz..
Biz birbirimizi seviyoruz sizin izninizi bekliyoruz müsadeniz olursa mart nisan gbi istemeye gelelim eğer sizde bizi beğenip olumlu karşılarsanız yazında Allah'ın izniyle düğünümüzü yaparız efendim..
Derse bence baban bu cümlelerden kıllanmaz..

yok emmacım bu salon için. Oturma odasına sığmaz çünkü gerçekten çok geniş bi koltuk.. Oturma odasına daha diktörgenimsi bir köşe takımı istiyorum :)

Canım eğer kullana bilen ve memnun biri varsa etrafından bunu alabilrsin gerçekten çok şık duruo ama neden ikiside köşe takımı olsunki oturma odasındakinde fikrini değiştrebilrsn o zmn yani ikisinden biri gidicekse bende oturma odasındakini değiştr çnkü bu gerçekten çok şık duruyor..
Tabi bunu koyabiliceğinz kdr genişte bi salonunuz olması lazm..

oooo süper cümleler cnm yaa kopyalıorum worlde vereliniortak evet zaten damdan düşer gibi yapmaz yani babsından önce oda biraz çıtlatsn o zmn öle mi cnm hihoyyyt

oooo süper cümleler cnm yaa kopyalıorum worlde vereliniortak evet zaten damdan düşer gibi yapmaz yani babsından önce oda biraz çıtlatsn o zmn öle mi cnm hihoyyyt

Bu bence cnm sen babanı tanıyosun böyle bişey olursa nası bi tepki verir sen dha iyi bilrsin tbkide ona göre senin karar vermen lazm söylesinmi söylemesinmi..
Fakat bence söylerse en azından samimiyetini içtenliğini babanında fikirlerinin sizin için önemini azda olsa hissettirebilrsnz gbi gelio bna..

Evet arkadaşım kullanıyor ve çok memnun canım..Salon da büyük saten 36 m2 sorun olmaz rahat rahat sığar yani :) Oturma odası için fikir değiştirebilirim peki :)

Evet emma ya bencede fikrim değişir gibi geliyo maskoya gidince, hatta nişanlım beni zorla çıkaracak kesin oradan :))

Evet canım mobilyaları gördükce fikir değiştrebilrsn
İnşallah aradğın gbi muhtşem şeyler bulursn..

çook saol cnm ya cidden ilaç gibi yardımcı olduz sen ve phenomem saoln kızlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…