2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

amin cnm hepimz biran önce kavuşalım sağsalim :Saruboceq: hepimiz çok mutlu olalım gerçektn bunu bana söleyn herkes için çok içtn sölyrm opuyorumnanaktan yanlış anlttım heralde cnm bizde söz düşünmüruz sadece nişan olsun oda evde 20 kişilk en yakınlarımz olck öle küçk bişey yani sonra kına ve nikah + düğün tabiki :lepi:

Patlıcan moru bir koltuk istiyorum canlar, yastıklar perde halı filan bunları da kombine renklerden seçerim hoş olur diyorum. Sizce nasıl olur?

emma o zaman daha az sorun olur heralde canım.. Yalnız bişi sorcam neden nişanı daha önce yapamıyordunuz?Ben kaçırmışım orayı..

evet cnm ya fikirdaşız kaydirigubbakcemile5 ya çok gereksiz bencede cnm ya yani söz yada nişan yapılır ikiside yapılnca olmuo bana göre artk orası bna kaldı bzmklri ikna edcm :hooray:

Canım sen bu köşe takımını salonamı düşünüyorsun oturma odasınamı?
Eğer salona düşünüyorsan bence olmaz fakat oturma odasına düşünüyorsan olabilr günlük misafirlerini ağırlarsın zaten kaç kişi olcaklarki tıkış pıkış olmaz..
Diğer kalabalıklarıda salonunda ağırlarsın..

Heh tamam o zmn cnm bizimki gbi biz söz oldğnda nişanda olck die düşnüoduk ama Allah gönlüme göre verdi nişan istemediğim için ısrar etmedi bizimkiler..
Sizinkide öle olabilr tbi babanla önceden konuşmak lazm temmz erken bekleyn iki bayram arası olmaz bekleyn kışa olmaz yaza olsun bekleyn gbi bahaneler sunmazsa baban kaydirigubbakcemile3
Kısaca önceden babana çıtlatılması ve bu duruma alışmasını sağlamak lazm..

emma o zaman daha az sorun olur heralde canım.. Yalnız bişi sorcam neden nişanı daha önce yapamıyordunuz?Ben kaçırmışım orayı..

cnm çnkü çok sıkış aşkımlar ekonomk açıdan abisinin işleri bozudu ona yardım etti babsı bide bizim taksitler var martta düze çıkıolar yani herşey güzel olsn ve tam olsun die beklcz mafoldumben

biliorum cnm işte off biran önce mart gelsede herşey yoluna grse tabi önce aşkım gelp konuşck Şeniz ya kış gelini olmk istemiorum ltfen şeydacım yaa mafoldumben

off cnm bekle bekle btmio cdden :kedi: cnm bencede eger otrma odası ise ve genş olcksa rahat olblr ama salonda olmz die düşünüorm :hulya:

emma anladım canım çok iyi düşünmüşsünüz Allah yardımcınız olsun..Yuva kurmak kolay değil ama bir başlandı mı gerisi de geliyor :)

Patlıcan moru bir koltuk istiyorum canlar, yastıklar perde halı filan bunları da kombine renklerden seçerim hoş olur diyorum. Sizce nasıl olur?

Tatlım patlıcan moru boğabilr biraz daha acık canlı bi mor seçebilrsin..
Aslnda renk o kdr da önemli değil rengi gösteren koltuktur hiç bu renk kullanmam dediğin bi renk koltukta çok güzel durmştur ve çok beğenebilirsin cnm o yzden rengi falan direk kafanda sabtleştrme eğer çok beğendiğin bi koltuk takımının rengi hoşuna gitmezse mor yapabilrmsnz die sorarsn sende..

Yok yok salon değil oturma odası için köşe almayı düşünoyorum ama salon içinde yine yuvarlak koltuk alacağım.. Resimlerini hatırlamanız için bir daha ekliyim isterseniz kızlar..

Evet kesin çizgilerim yok Şeydacım, oraya gittiğimde tüm fikirler silinebilir beynimden ve her girdiğim mağazada ahhhhhhhhhh buna aşık oldum bunu istiyorummmmmmmm diye feryat edebilirim :)))

Yok yok salon değil oturma odası için köşe almayı düşünoyorum ama salon içinde yine yuvarlak koltuk alacağım.. Resimlerini hatırlamanız için bir daha ekliyim isterseniz kızlar..

olr cnm bekliorz cokacimcoook mor olcksa gümüş rengi parlk olck tabi o tarz kombineler yapabilrsn boğmamsı açısındn tabi sadece fikir en güzelini sen düşnrsn yine zemuszemus

biliorum cnm işte off biran önce mart gelsede herşey yoluna grse tabi önce aşkım gelp konuşck Şeniz ya kış gelini olmk istemiorum ltfen şeydacım yaa mafoldumben

Tatlım ben senin içini karartmak için söylemedim sadece sonradan babaların bahane edebilceği şeyler var birden spriz yumurta gbi karşınıza çıkmasın diye söylüyorum eşşeğinzi sağlam kazığa bağlaynki snradan akannehir böle olmayın diye güzelim..
Çünkü eminolki sözlensen bile baban hemencck evlencene alıştramayabilr kendini söz olurken söylenirse nikah-düğün zamnı veya erkek arkadşn konuştğnda planlarınızı açık açık anlatırsa en azından adamda kendini alıştrr bi nebze..
Seni üzmek için sölemedimki ben :kedi:

Kızlar bu 3D çizimi beğendiğim koltukların ama ben gidip kendisini gördüm harika duruyor, ve 6 kişi hiç sıkışmadan rahat rahat oturabiliyor..

CADIARZU
biliorum cnm ya bnde takılıorum zaten bunlar aklımızda hep senin sölemn doğru yani sonuna kadr haklısın ama olumlu düşünmek istyrm işte mafoldumben ama alesinin sölemesi daha doğru di mi cnm şimdi babmla teke tek konştğnda abest olr mu ki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…