- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.081
Oyşş cnm geççek zamn kavuşcaksın ve hiç ayrılmıcaksın Allah'ın izniyle siz bi ömür birlikte olmak için sabrediyosunuz özlem çekiyosunuz sonuçta bunun meyvelerinide yiyceksinz inşallah..
Canım bu kdr arka arkaya olması ailen için sorun teşkil edebilr diosan illa nişan yapmak zorunda değilsinz ki ben nişanı çok gereksiz buluorum boşu boşuna sıkıntı elbise seç saçını makyajnı yaptr sadece stres yani..
Tabi sen istiyosan ilerde içimde uhte kalır diyorsan yap tabi ama bence hem söz hem nişan hem kına hem nikah çok fazla yaa :umursamaz:
Biz seninle hep aynı şeyleri düşünüp yazıyorus o köşe takımındada yazdklarını okumamştm yorum yaparken yazmşsn sen..
Şimdi nişan konusundada salon fln tutmıcakmşsnz madem iki kere sizinkilerede sıkntı olmasn o zmn sözle nişanı bir yaparsınız tabi sizinkiler olmaz birlikte ayrı olması lazm demezse..
Beklemek çok zordur canım, 6 yıldır bekleyen biri olarak iyi bilirim..
Ya kayınvalidemin köşesi bayağı büyük bişey 6 kişilik filan ohh rahar rahat yayılıyosun, bende öyle büyük bişi almayı düşüüyorum kızlar.. Sizce o da rahat olmaz mı?
amin cnm hepimz biran önce kavuşalım sağsalim :Saruboceq: hepimiz çok mutlu olalım gerçektn bunu bana söleyn herkes için çok içtn sölyrm opuyorumnanaktan yanlış anlttım heralde cnm bizde söz düşünmüruz sadece nişan olsun oda evde 20 kişilk en yakınlarımz olck öle küçk bişey yani sonra kına ve nikah + düğün tabiki :lepi:
emma o zaman daha az sorun olur heralde canım.. Yalnız bişi sorcam neden nişanı daha önce yapamıyordunuz?Ben kaçırmışım orayı..
Canım sen bu köşe takımını salonamı düşünüyorsun oturma odasınamı?
Eğer salona düşünüyorsan bence olmaz fakat oturma odasına düşünüyorsan olabilr günlük misafirlerini ağırlarsın zaten kaç kişi olcaklarki tıkış pıkış olmaz..
Diğer kalabalıklarıda salonunda ağırlarsın..
Heh tamam o zmn cnm bizimki gbi biz söz oldğnda nişanda olck die düşnüoduk ama Allah gönlüme göre verdi nişan istemediğim için ısrar etmedi bizimkiler..
Sizinkide öle olabilr tbi babanla önceden konuşmak lazm temmz erken bekleyn iki bayram arası olmaz bekleyn kışa olmaz yaza olsun bekleyn gbi bahaneler sunmazsa baban kaydirigubbakcemile3
Kısaca önceden babana çıtlatılması ve bu duruma alışmasını sağlamak lazm..
Beklemek çok zordur canım, 6 yıldır bekleyen biri olarak iyi bilirim..
Ya kayınvalidemin köşesi bayağı büyük bişey 6 kişilik filan ohh rahar rahat yayılıyosun, bende öyle büyük bişi almayı düşüüyorum kızlar.. Sizce o da rahat olmaz mı?
Patlıcan moru bir koltuk istiyorum canlar, yastıklar perde halı filan bunları da kombine renklerden seçerim hoş olur diyorum. Sizce nasıl olur?
Yok yok salon değil oturma odası için köşe almayı düşünoyorum ama salon içinde yine yuvarlak koltuk alacağım.. Resimlerini hatırlamanız için bir daha ekliyim isterseniz kızlar..
biliorum cnm işte off biran önce mart gelsede herşey yoluna grse tabi önce aşkım gelp konuşck Şeniz ya kış gelini olmk istemiorum ltfen şeydacım yaa mafoldumben
emma anladım canım çok iyi düşünmüşsünüz Allah yardımcınız olsun..Yuva kurmak kolay değil ama bir başlandı mı gerisi de geliyor :)
Tatlım ben senin içini karartmak için söylemedim sadece sonradan babaların bahane edebilceği şeyler var birden spriz yumurta gbi karşınıza çıkmasın diye söylüyorum eşşeğinzi sağlam kazığa bağlaynki snradan akannehir böle olmayın diye güzelim..
Çünkü eminolki sözlensen bile baban hemencck evlencene alıştramayabilr kendini söz olurken söylenirse nikah-düğün zamnı veya erkek arkadşn konuştğnda planlarınızı açık açık anlatırsa en azından adamda kendini alıştrr bi nebze..
Seni üzmek için sölemedimki ben :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?