- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.141
Tamam tatlım kararınızı verin bakalım enişte beyle :) Ben yatıyorum içim uyumaya başladı bile hatta :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee cnm konuştunuz bi tarih belirledinzmi?
Biz haziranda istiyoruz Allah ın izniyle gün alalım hemen yazcam bnde zaten burayaa..
Yılbaşından snra babamla konuşcas tarh almayı istioruz izninizle tarh almaya gidices die zaten haziranda tarh alabilmek için en erken ocakta gidiliomş burdan öğrendiğim bilgilere göre kaydirigubbakcemile3
Tamam tatlım kararınızı verin bakalım enişte beyle :) Ben yatıyorum içim uyumaya başladı bile hatta :))
nişan nisanda olacak. söz de ocakta tatilde olacak..
Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]![]()
annemler bizden daha çok istiyorlar.adı konsun diyorlar. yavaş yavaş tanışmalar olacak artık.
Aa çok sevindim ailenin böyle düşünmesine cnm..
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah planladığnz gbi olur herşey..
Eee ocakta söz nisan gbi nişan peki nikahhh ? kaydirigubbakcemile3
Seyda cim iyi geceler guzelim
teşekkür canımcım. nikah temmuz 17 de olacak. ay heyecan bastı hihoyyyt :asigim:
teşekkür ederim şeydam.
Rica ederim cnmm zemuszemus
Eee artık çeyizlere iyice kafa yormak lazımmm dmii sırnaşık şey
sorma ya. al al bitmiyorlar. :tomato:
Olsun başlamak önemli olan elbet sonu gelicek delikafadulden
Ben daha başlamadım bile yaa :sinifsinif:
olur canım yavaş yavaş. bazen aceleci oluveriyorum ben de.![]()
Valla acele etmek lazım alıncak o kdr çok şey varki hepside kafa karıştırıcı şeyler unutmamak atlamamak özenle sabırla seçmek için önceden başlamak lazım ama bakalm birden alcam bnde heralde öyle gözüküo..
En azından mutfak malzemelerini newresim takmlarını elektrkli aletleri fln ayrı ayrı günlere koyup toptan almaya çalışrm yksa işin içinden çıkamam herşey biz bayanların eline bakıo ya gelinlik seçmek ayakabı seçmek takıyı seçmek çeyiz seçmek eve alıncak eşyalar uff daraldım yne kafamçokkarıştı
sırnaşık şey