- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.121
Rica ederim canım gerçekten yardımcı olmuşsam ne mutlu bana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook saol cnm ya cidden ilaç gibi yardımcı olduz sen ve phenomem saoln kızlar :1hug:
Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]![]()
Maskodan geleyim ilk işim hemen nete girip size rapor vermek olacak kızlar :)
kızlar ben çıkıorm yine görüşmek üzere çok saolun herşey için gece grersm görüşrz yine opuyorumnanaktan
sakardeniz çok saol canım daha güzelleri senin olsun inşaallah :)
şeydacım yaa seni yirim ben çok şekersin çok içtenlikle cevaplar yazıyorsun bayılıyorum okumaya :)
fotoğraf çekerim telefonumla tabi ama bazı mobilyacılar çektirmiyo..
Ya buarada istanbulda oturanlar için söyleyeyim şubatın ilk haftası mobilya fuarı var. gitmek isterseniz, bugünlerde internetten ücretsiz online davetiye alın kendinize.Fikir verir size..
Rica ederim cicim :) Evet evet gidin fikir olsun, biz 2 yıl önce gitmiştik çok faydalı olmuştu..
pardon canlarım. sevgülümle konuşuyoruz, :kedi:
muhabbet akmış bayaa kaçırdım bak mafoldumben
ama söz için zaman konuşuyoruz. hangi ay olacak bilmiyorum.
İnşallah istediğin tarih olur canımm..
inşallah canım. düğün tarihin konusunda bir gelişme var mı?
imob mobilya fuarı yaz sitesine gir canım, sağda ya da solda linkler var oraları bi karıştır online davetiye var tıkla oraya. Kaydını yap sana bir numara vercekler, onu kaydet bi yere..O kayıt numarasıyla fuara gideceksiniz, girişte bu numarayı söyleyip ziyeretçi kartınızla ücretsiz olarak girebileceksiniz..He unutmadan davetiyeler tek kişilik, dolayısıyla 2 davetiye almalısın.İyi gezmeler :)