- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.041
Ben formasyon alıyorum canım..Gelişim Psikolojisi dersinin sınavıydı..Hoca biraz sinir biri..Sırf gıcıklığına abuk subuk sorular sormuş.Tek tesellim herkesin hocaya küfrederek sınavdan çıkmasıydı.Yani yalnız değilim belki sınavı iptal eder ya da finalde daha kolay sorar diye umuyorum, çünkü arkadaşlar imza toplamayı filan düşünüyorlardı..
emma bardak da tuzluk da çok güzel al bence canım, bayıldım.. opuyorumnanaktan Ama o süt şişesini napcaksın?Sütü saklamak için mi o? :uhm: Bide ne kadar? Çok gerekli bişey mi? :bbo: Eğer öyleyse bende alayım severim böyle cicili bicili şeyleri kaydirigubbakcemile3
Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]
Valla canım bence araştırma faslı falan fasa fiso baban eş adayını görmeden rahatlamaz en iyi ikna olma yolu görmesi bence gözü 1 kere tuttumu tamamdır içi ısınması lazım yani elektrik olayı anlıcan..
Eğer söylediysen kendilerini alıştırmaya çalışıyorlardır.
Bu işler evin küçüğü büyüğü olmakla alakalı değil valla anneler babalar için farketmio her türlü içleri acıo kendilerini önceden alıştıramıyorlar malsf ama kısmetinizde varsa önündekileri bekleyemezsinki sende kaydirigubbakcemile3
Benim annem her konuştuklarında dibine girip bıktırdığım için sorularımla kadın napsın anlatıodu bıka bıka sositososito
Sende konuşturabilcen kim varsa babanın bu konuda konuştuğu onu sıkıştır bnce :roflol:
Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]
teşkkr edrm cnm verdgn fikirler içn çok yardımcı oldun cidden olmdı zaten aşkım gelck tanışma faslından önce babmla konuşck yani herşyi sorup öğrensn birebir die :lepi:
Sınavin iptali için yazdıklarınız konusunda çok teşekkür ederim canlarım, sizin desteğiniz beni mutlu ediyor :1hug: Ayrıca bugün yazılı olarak istifamı sundum resmen işten ayrılmış oldum..Okuldaki arkadaşlarımla vedalaşmak zor oldu ama :a015:
emma bardak da tuzluk da çok güzel al bence canım, bayıldım.. opuyorumnanaktan Ama o süt şişesini napcaksın?Sütü saklamak için mi o? :uhm: Bide ne kadar? Çok gerekli bişey mi? :bbo: Eğer öyleyse bende alayım severim böyle cicili bicili şeyleri kaydirigubbakcemile3
Bak canım bi akrabamızın olaynı anlatıym ben sna..
Kuzenim oluo bu akrabam sırnaşık şey
Evin en küçüğüydü 1 abisi ve 1 ablası vardı evlenmemiş..
Ve seviyolardı birbirlerini şmdiki kocasıyla mine ablam cesaret edip söliyemiodu ve birden mehmet abi (kuzenin kocası) babasının karşısına çıkıo bigün ben kızınızı seviyorum müsadeniz olursa istemeye gelices dio kendini tanıtıo falan ve çok etkilenmişti bu durumdan kız babası yürekli çocukmş karşıma çıktı seviyorum dedi birebir konuştu diye düşünmüştü ve evlendiler sorun olmadan şmdi Allah bozmasın bi kızları var çokta mutlular..
Sınavin iptali için yazdıklarınız konusunda çok teşekkür ederim canlarım, sizin desteğiniz beni mutlu ediyor :1hug: Ayrıca bugün yazılı olarak istifamı sundum resmen işten ayrılmış oldum..Okuldaki arkadaşlarımla vedalaşmak zor oldu ama :a015:
Evet seydaferat haklısın canım, benim için çok iyi oldu bu durum.. Hadiiii zaman su gibi akıp geçsin ve 5 Haziran gelsin artıkkkk :)) Bu arada çarşamba günü Maskoya mobilya bakmaya gidiyoruz arkadaşlar şimdiden heyecan bastı beni :)
bnm ablm vardı sadece oda evli cnm o yönden sorunum yok :lepi: çok saol cnm ya zaten babmı etkilemk istio benmkide güvenini kazanmak için böle bişey düşündk o zmn olumlu olr die demk ki yanlış düşünmemşsz kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluklarını daim etsin :Saruboceq:
Saol emma10 cum ama bardaklar pahalıymış biraz sanki.. Mudonun outlet mağazasını bulursan, bu bardağın çok çok benzeri vardı 3,5 milyondu yanılmıyorsam..Birde şunu hesaba katın kızlar, düğünde böyle bardak takımları borcamlar filan hediye geliyor çok..Mesela benim abim evlenmişti, öyle güzel bardak takımları geldiki ona hediye olarak, hemde bikaç takım..Ynegem sağolsun banada verdi onlardan, o yüzden hiç günlük su bardağı almadım ben.. Ama bu süt şişesini bende çok sevdim alacağım canım pahalı da değilmiş :)
Evett yaa geçsin artık şu zaman..
Hadi ya mobilya bakmayamı gidickensz ee karar verdinmi derimi olcak köşe takımımı olcak die ttlm ?
Bişey değil canımda o zaman kurdğu cümlelere çok dikkat etmeli saygısızlık olarak algılamaması için babanın ne diosun oğlum sen gçmişsn karşıma seviyorum aşığım diosun die kaydirigubbakcemile3
İnşallah herşey sorunsuz geçer ttlm hakkınızda hayrlsı olsun..
amin cnm inşallah :Saruboceq: bnmki hakla ilişkiler uzmnı yni her nabza şerbet verir zaten çok saygılıdır ve efendidr yani zaten bni kendine bağlynda bu olmştr cnm :asigim:
Oooo tamam o zmn cnm babanın gönlünü feth edebilr..
Benimki garibim o kalabalıkta ilk gn ve sözde babamla hiç konuşmadı babam ztn başta konuşmaz sadece gözlemledi..
Ferhatta onunla konuşulmadıımı çok girişken deildir..
Şimdi şimdi konuşuolar..
Amann en başta saygı cnm ya saygı oldumu ve arada o saygı hep korundumu hiç bi sorun olmaz Allah'ın izniyle o saygı sevgiyide getirir..
çok doğru sölüosun cnm cidden herşeyn başı saygı zaten bana saygısı olmyn bi insanın aileme saygı göstercgni sanmıorum önce bana sonra aileme yoksa hangi meslekten olrsa olsun boş adam olck önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?