2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bardak az daha sade olsa mı diye düşünüyorum. sürahi varsa ona takım olabilecekler daha kullanışlı olabilir bence. hoşuna da gittiyse al tabi. şimdiden güle güle kullan..

bardak az daha sade olsa mı diye düşünüyorum. sürahi varsa ona takım olabilecekler daha kullanışlı olabilir bence. hoşuna da gittiyse al tabi. şimdiden güle güle kullan..

anldım cnm ben günlük olark düşünmüştm ama fazla janjanlı demek teşkkr edrm fikrlerin için daha sadesine bakaym olmzsa kaydirigubbakcemile3

sen beğendiysen hiç bişey demek düşmez bize. içinde kalmasın sonra.

yok cnm çok begendm ama şimdi sen sölynce evet sanki biraz çok mu çiçekli ne aslında kaydirigubbakcemile3 sadeliği severim ama bana değişk gelmşti görünce olsun siz yinede fikrinizi sölynki ben analiz yapayım kaydirigubbakcemile2

eskiden çeyiz denince hemen kaçardım. çeyiz dükkanlarına göz ucuyla bile bakmazdım. şimdi çeyiz lafı geçince akan sular duruyor.. kaydirigubbakcemile3

eskiden çeyiz denince hemen kaçardım. çeyiz dükkanlarına göz ucuyla bile bakmazdım. şimdi çeyiz lafı geçince akan sular duruyor.. kaydirigubbakcemile3

gerçekten öle ya hatta annem ev için bişeyler baktığında bile anneme hadi çok sıkıldım derdm şimdi neler yapıorum ey aşk sen nelere kadirsin :roflol:

Slmmm kızlar...
Emmacım bence bardak çoook güsel illa sürahyle fln uyumlu olması gerekmioki..
Sen bu bardakları günlük almıcakmısın biri senden su istediğinde sürahyle götrmicene göre bi prblem olmaz diğer özel günler için olanıda ztn sürahili takım alırsın..
Bence hiç fikrini deiştrme al ondan ztn sdce 1 bardak takımı almıorus nasılsa 1 takmda sade gnlük alırsın..
Süt şişesi ve bardağıda mhteşem tuzlukta çok şeker cnm yerimseniben

saol cnm evet günlük düşünüorum aslında şık ve güzel ama abartılı deil di mi hani desen açısından tanesi 9 tl 6 tane alıcm yeterli olr di mi cnm :kedi: cnm bunlar bievin ürünleri 2. üründe de %50 indirim yapılıomş aralık sonuna kadr kampanya varmş yerimseniben

buarada hoşgeldin seydacm heycandan unttm :kedi:

Hb tatlım önemli değil kaydirigubbakcemile3
Hayır canım ya hiçte abartılı değil ben çok seviyorum böyle şeyleri sürahiyide illa sade almana gerek yokki onuda desenli alabilrsin..
9 yada 6 tane tbikide yeterlidir cnm hem başka bi bardakda gözüne çarpar sonra belki onuda alırsın böle modellerden değişik çok war..
Mudoda da çok güzel orjnl ürünler var ordanda bakabilrsn ama mudo outlettn bakarsan uçuk fiyatlarla karşlaşmazsn tatlım zemuszemus

çok saol cnm zaten ben çok çabuk sıkılırım eşya konusunda yni 2 takım şart kaydirigubbakcemile3 evet cnm anladım burda mudo yok malesef istnbuldasn çok şanlısın o açıdan zemuszemus

çok saol cnm zaten ben çok çabuk sıkılırım eşya konusunda yni 2 takım şart kaydirigubbakcemile3 evet cnm anladım burda mudo yok malesef istnbuldasn çok şanlısın o açıdan zemuszemus

Olsun canım baktm ben bievin sitesine çok güzel şeyler var artık hemen hemen her yerde var zaten..
Evet insan çok çabuk sıkılabiliyo o yzden böle herkezde olmayan şeyler aldğmzda daha fazla kullanırız en azından.
Hem artık tek düze bardak kullanmayan bir sürü ev var eğer sende böyle şeyleri beğeniyorsan hiç düşünme bile al derim cnm..
Sen İstanbula gelin gelmicekmdin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…