2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bende farklılıktn yanaym yani değişk şeyler hoşuma gidio kaydirigubbakcemile2
evet cnm istnbul yolcsuyum

seydacım sen neler yapıosun bişeyler alıo musun yada gözüne takıln şeyler var mı kaydirigubbakcemile5

Valla canım ben almadan bakmayı pek sevmem çnkü ne kdr çok araştrrsam o kdr çok çabuk sıkılıyorum ve hepsi birden sıradanlaşıyo gözümde..
O yüzden paramı veya kartı cebime koyup 1 haftamı bu alışwerişlere vericem tam gaz devamla hepsni bitrmek istiorum..
Şimdilik çeyiz denen şeyden pek bnde yok kaydirigubbakcemile3
Dün annem fln netten nevresim takımlarına baktık onlardan başlıcaz heralde almaya ağırları hepsini birden taşıyamıycaklarımızı..
Sonra ben ufak tefekleri kuzenle fln hallederim die düşünüorum..
Allah hepimize sabır versin yaa sıkıntılı durumlar vallahaa zemuszemus

zaten bende ufak tefek takılıorum cnm yani büyük şeyler yok dha çok eksik var malum bizimkilerde çok yanaşmıo hepsini birden alırız diolar ama ben duramıorum gerçekten :roflol: galiba bunlar son aldıgm şeyler olck bnmde yasakkelime

bende farklılıktn yanaym yani değişk şeyler hoşuma gidio kaydirigubbakcemile2
evet cnm istnbul yolcsuyum

Eee tamam o zmn cnm ist yolcususun naslsa 2 şertane alcaklarından bazılarını burda almaya bırakabilrsin illa herşey evlenmeden önce alıncak diye bişe yok..
Veya alışveriş için 1 gnlüğüne ist e gidebilrse fikir alırsın en azından koçiş adaynlada zaman geçrrsnz zemuszemus

cnm ya bişey sorcm sizin ailelerin tanışma faslı nasıl oldu bizim daha tanışmdılr malum çok stresliym o yüzden mafoldumben

haklısın cnm öle yapıcm gerçktn istnbl fiyat açısından çok uygn bi taşla iki kuş süper olr valla delikafadulden dedğm gibi bunlar son aldıklarım olck cnm bidha da gezmcm aklım kalmsn sonra kafamçokkarıştı

canim senin ne vakit olacakti dugun? benim kayinpeder acelesi yok diyor da 24 nisan dugun tarihim bu arada

Merhaba Kızlar,

Nasılsnız bakalım?
Omrumun Sahibi sınavım berbat geçti canım boşu boşuna uykusuz kalmışım, hoca bizden intikam almış sormam dediği yerden sordu mafoldumben

cnm ya bişey sorcm sizin ailelerin tanışma faslı nasıl oldu bizim daha tanışmdılr malum çok stresliym o yüzden mafoldumben

Tatlım sorma ya çok sıkıntılı oldu bizim tanışmaya ikna faslı..
Annem zaten biliyodu Ferhatı onlar yazlıkta ben istanbuldayken babama söledi annem hayır dha küçük olmaz demiş..
Sonra aylarcaaaaaa ikna etmeye çalştk yani aylarca dediysem 2 ay sırnaşık şey
Ama her günü bana işkence gbi geldi hersefernde olmaz olmaz diodu..
Saolsunlar bi akrabamızda babamın ikna olmasında baya rol oynadı..
En sonunda tamam tanışmaya gelsinler ama söz isteme lafı falan açılmıcak dendi..
Neyse o hafta sonu anlaşıldı geldiler dedem annanem teysem falan wardı evde onlarda çekirdek aile ve annanesini getrmişlerdi..
Hoş sohpet muhabbet oldu babamın gözü tuttu ama söz olmasına ikna etmemizde zaman aldı ama napcak sonunda ikna oldu ve bende muradıma erdi..
Ama şunu sölim cnm eğer babanın annenin haberi yoksa hemen söyle çnkü nolursa olsun kendilerini alıştırmaları gerekiyo biz zannediyoruski aa kabullenmezler öle görüştüğümüzü bile bile diye ama öyle olmuo bi şok yaşıolar heralde hazmetmeye çalışıolar gidicğimize inandırıyolar kendilerini ve bu süre insanın çok canını sıkıyoooo...
Uzun oldu baya ksra bkma cnm ya kaydirigubbakcemile3

emma bardak da tuzluk da çok güzel al bence canım, bayıldım.. opuyorumnanaktan Ama o süt şişesini napcaksın?Sütü saklamak için mi o? :uhm: Bide ne kadar? Çok gerekli bişey mi? :bbo: Eğer öyleyse bende alayım severim böyle cicili bicili şeyleri kaydirigubbakcemile3

emma cim tuzluga bayildim ayrica seydaferat arkadasin dedigi gibi bir an once tanissinlar stresli oluyor cunku kabullenmeleri zaman aliyor

Merhaba Kızlar,

Nasılsnız bakalım?
Omrumun Sahibi sınavım berbat geçti canım boşu boşuna uykusuz kalmışım, hoca bizden intikam almış sormam dediği yerden sordu mafoldumben

Hg canım..
Geçmiş olsun sınawın kötü geçmiş :sinifsinif:
Ne sınavıydı bu arada :kedi:

seydaferat sana katılıyorum canım..Öyle pat diye damdan düşer gibi olmasın alışsın anneciğinle babacığın..Bizimkilere 1 yıl öncesinden söyledim ben ve ancak alıştırdılar kendilerini :))

yok cnm ya heycnla okudum bi solukta opuyorumnanaktan bzmkiler biliolar haberleri var fakat aynen senin gibi çok zor zamanlar geçrdm yani küçüksün falan die hç kondurmdılar bide evin küçüğüğüm şimdi ses seda yok bakalım galiba alışmaya çalışıolar babam araştrck tabi belkide araştrmştr bile bana pek bişey sölemiolar akannehir

Ben formasyon alıyorum canım..Gelişim Psikolojisi dersinin sınavıydı..Hoca biraz sinir biri..Sırf gıcıklığına abuk subuk sorular sormuş.Tek tesellim herkesin hocaya küfrederek sınavdan çıkmasıydı.Yani yalnız değilim belki sınavı iptal eder ya da finalde daha kolay sorar diye umuyorum, çünkü arkadaşlar imza toplamayı filan düşünüyorlardı..

seydaferat sana katılıyorum canım..Öyle pat diye damdan düşer gibi olmasın alışsın anneciğinle babacığın..Bizimkilere 1 yıl öncesinden söyledim ben ve ancak alıştırdılar kendilerini :))

bnde haziranda söledm cnm zaten istemeye gelckler iş ciddi falan die erkek arkadaşım olduğunu biliolardı ünv'den 4 senedr biliolar yani ailemden gizli bişey yapmam zaten..

hg cnm.. inşallh iptal olr o zmn..

Valla canım bence araştırma faslı falan fasa fiso baban eş adayını görmeden rahatlamaz en iyi ikna olma yolu görmesi bence gözü 1 kere tuttumu tamamdır içi ısınması lazım yani elektrik olayı anlıcan..
Eğer söylediysen kendilerini alıştırmaya çalışıyorlardır.
Bu işler evin küçüğü büyüğü olmakla alakalı değil valla anneler babalar için farketmio her türlü içleri acıo kendilerini önceden alıştıramıyorlar malsf ama kısmetinizde varsa önündekileri bekleyemezsinki sende kaydirigubbakcemile3
Benim annem her konuştuklarında dibine girip bıktırdığım için sorularımla kadın napsın anlatıodu bıka bıka sositososito
Sende konuşturabilcen kim varsa babanın bu konuda konuştuğu onu sıkıştır bnce :roflol:

Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3

[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…