- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.981
çok güzel maşallah. kayınpederin de çok güzel desteklemiş, çok hoşuma gitti. hadi pek bişey kalmamış nerdeyse. iyi günlerde kullan inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar yine ben.. b i m markette mikrofiberli bezler varmış.yeşil ve sopalı. ablam almış bana. her yerde kullanılıyormuş. haberiniz olsun dedimm..
mobilyalara bakım cnm bu cumartesi artık kayınpederim ya gider alırsınız yada ben gidip kendi zevkime göre alıcam dedi kaydirigubbakcemile3
bu hafta sonu büyük ihtimal almış olucam ben çamaşırla bulaşık makinesini aldım taksitlerini ödüyorum
mutfak eşyalarım tamam cnm..annem halletti onları ben hiç görmeden kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi benim sadece mobilyam eksk okadar
herkese merhaba ben evlenıp ıstanbula gıdecekler arasındayım 21 mayıs antalyadakına olucak sadece bındallı gıymek ıstıyorum 22 mayıs dugun antalyada 29 mayıs ıstanbulda dugun salonlar tutuldu nıkah tarıhını henuz almadık ama antalyada olucak.bızımkıler zırtbırt gıdıp gelemeyecegnden bayramda burdalarken ıslerımızı helletmee calıstık en önemlısı gelınlık benım ıcın çarsamba ılk provam var hayrlı olur ınsallah.son duzenlemeler dugunden 3 gun önce halledılcek tabıkı.
mutfak esyalarım ve yatakörtusuydu pikeydı dantel battanıye vs ıvırzıvır tamm bohçalrda hazrlanıo yavastan beyaz esyalar alındı taksıtler ödenıyo nısan bası gıbı ev tutacagız mobılya perde ve halıları ozaman halledecegız baskada bırsey kalmadızaten:)) annemı bırakıp gıtmek cok acı koycak ama napalım kısmet.herkes tatlı bı telaş içerisinde allah hepımızın gönlne göre versın ve hepımız cok mutlu olalım ınsallah
herkese merhaba ben evlenıp ıstanbula gıdecekler arasındayım 21 mayıs antalyadakına olucak sadece bındallı gıymek ıstıyorum 22 mayıs dugun antalyada 29 mayıs ıstanbulda dugun salonlar tutuldu nıkah tarıhını henuz almadık ama antalyada olucak.bızımkıler zırtbırt gıdıp gelemeyecegnden bayramda burdalarken ıslerımızı helletmee calıstık en önemlısı gelınlık benım ıcın çarsamba ılk provam var hayrlı olur ınsallah.son duzenlemeler dugunden 3 gun önce halledılcek tabıkı.
mutfak esyalarım ve yatakörtusuydu pikeydı dantel battanıye vs ıvırzıvır tamm bohçalrda hazrlanıo yavastan beyaz esyalar alındı taksıtler ödenıyo nısan bası gıbı ev tutacagız mobılya perde ve halıları ozaman halledecegız baskada bırsey kalmadızaten:)) annemı bırakıp gıtmek cok acı koycak ama napalım kısmet.herkes tatlı bı telaş içerisinde allah hepımızın gönlne göre versın ve hepımız cok mutlu olalım ınsallah
hb cnm çok güzel geçti ilk dans harici heyecan yapmadım danstan sonra pastamız geldi kestik birbirimize ikram ettik pasta gitti amcam yüzüklerimi taktı takı merasimi derken vakit baya geçti zaten sıra geldi oynamaya ben fazla oynayamadım ama elbiden dolayı arkasında kuyruğu var ben bastım başkaların bastı fazla oynayamadım güzel geçti
saolun kıslar nişanda nazara geldik galiba ben nişanda önce rahatsızdım dün daha kötü oldun nişan bittikten sonra babamda grip oldu 8 aylık yiğenim var bugün resim seçmeye gittik ablamın gözüne parmağını soktu gözünün tabakasını kaldırmış dr gittik gözünü düzeltip kapamış 36 saat kapalı kalıcak dr dönüşü ablamın teli kayboldu herşey üst üste geldi anlıcanız
emma cım bir tek tuzluğu görebildim çok güzel gerçekten.
saolun kıslar nazara bende inanırım
emmacım ilk resimdeki ne hoş bişeye benziyo diğer resmlerde açılmadı