2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım benim. söylediklerinde çok haklısın. aşkın için çabala ama kendini üzme ne olur. bende mardinlerden bekledim canımı. ama şükür yanımda şimdi. sen de kavuşacaksın Allah'ın izniyle.gelecek güzel günleri düşün ve nişanlın için kendini dim dik tut. sağlıcakla kall. iyi geceler

ODA İSTEMİYO ZATEN CANIM AMA AİLESİNİN ISRARLARI KARŞISINDA NASI İANTLA DURCAK ONU BİLMİOBABASI Bİ DÖNDÜMÜ SIRTINI Bİ DAHA DÜZELTMEK ÇOK ZOR ONDAN KORKUYO AMA BAKALIM YAA HAYIRLISI SERCAN AİLESİNİ İKNA EDEMZSE BİLE BENİM AİLEMİ BAHANE EDERİZ ANNEM KESİNLİKLE İSEMİO BERABER GÖNDERMEYİ İKİMİZİNDE TEK UMUDU BENİM AİLEM AMA BABAMM BİRAZ YUMUŞAK BAŞLI İNŞALLAH KANDIRMAZLAR ONU TEK KORKUM O,YOKSA NİŞANLIMDA KESİNLİKLE İSTEMİO CANIM...
NEYSE BEN TAKILDIM KALDIM YİNE HADİ ÖPÜYORUM TEKRAR İİ GECELER...opuyorumnanaktan

SİZE ÇOOOK GÜZEL Bİ ŞARIYLA VEDA EDİYİM TAM BİZE GÖRE...
SENİ HASTALIĞIMDA SAĞLIĞIMDA DA YANIMDA GÖRMELİYİM
GÜNEŞİN DOĞDUĞUNU DA BATTIĞINI DA SENLE İZLEMELİYİM...
YANABİLİR SALTANATLAR OLSUN YENİDEN YAPARIZ
BİZDE BU SEVDA SÜRDÜKÇE ÖLSEK DE YANYANAYIZ...
ÖPÜYORUM SİZİİİİİ....opuyorumnanaktan

mrb kızlar yine sohbeti akıtmışız kaydirigubbakcemile5 aramıza yeni katılan btün gelinlere hoşgeldiniz inşallah herşey gönlümüzce olur hihoyyyt keşke bnde aşkımı her haftasonu göreblsem ama 8 aydır görüşmüorz yani bndeki özlemi siz düşünün askere gtmş gbi senağlama ama ocakta gelck inşallah ve bnde bi sarılcm bidha bırakmıcam koala gbim :roflol: şaka bi yana bu ayrılıklar güzel ama bu kadr uzun olmasa daha iyi olck gerçektn insanı yıpratıo :a015: siz çok şanlısınız oyüzden yerinizde olmak isterdim :asigim:

canım benim.inan anlıyorum. inşallah güzellikle kavuşursun sevgülüne.kıyamam sana. nerede senin ki, başka bir şehirde mi?

iş açısından berbat bi gündeyim. sinir ediyorlar.. pazar tatiline alışıverdim sanırım. şu işi bi değiştirsem çok iyi olcak yaa

kuzum benim. çalışkanmış bak eniştemiz. canım benm umarım en kısa zamanda kavuşusun.

evet cnm ne yapsın arada uzaklık olunca daha da hızlandırmak istyrz çnkü gerçkten zor iki ayrı şehirde aşk yaşmk yani internt faln biyere kadr oda yetmio inan elini tutamdktan snra yada sarılmdktan snra çok boş gelio mafoldumben inşllh bu topicteki butn gelinler biran önce kavuşur sevdiklerine gerçktn çok içten sölüorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…