• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hb canim.evet ya olmuyo bide uzak olunca hic olmuyor,gun saymaktan baska caremiz yok
nisanlimla konusuyoz bidiyo cabuk gecer 7 ay neki 1 gun geciyor aboo 7 ay gecer mi napcaz diyo:)

:Selam kizlar .bizim dugunde Allah nasip ederse 2010 7 ci ayda.1.6 aydir nisnliyiz.Cok zor yaa beklemek,gunler gecmiyor insan bian once duzenini kurmak istiyor.Gunleri sayiyoruz 210 gun kaldi:)
Hepimizi Rabbim hayirlisiyla kavustursun,bu yazilari kendi yuvamizdan okuyalim insallah.]

Allah kavuştursun sevdiceğine.. tabi hepimizi de...

seydaferatcım içine hangi tarih sinecekse o olsun tatlım. senin günün o gün. en çok istediğin şekilde olmalı bence. herşey yolunda olur inşallahh

Evet canım içime sinmesi lazım ama kararsızım işte o akrabamda beni bekledi maşallah kaç sene bekledi uyuz oluorum kötükedihüso

Hb canim.evet ya olmuyo bide uzak olunca hic olmuyor,gun saymaktan baska caremiz yok
nisanlimla konusuyoz bidiyo cabuk gecer 7 ay neki 1 gun geciyor aboo 7 ay gecer mi napcaz diyo:)

Valla Allah sabır versin canım uzak olmak zor geçer ama ya iyice detaylara girdiğinzde nası geçtiğini anlamazsınız

:Selam kizlar .bizim dugunde Allah nasip ederse 2010 7 ci ayda.1.6 aydir nisnliyiz.Cok zor yaa beklemek,gunler gecmiyor insan bian once duzenini kurmak istiyor.Gunleri sayiyoruz 210 gun kaldi:)
Hepimizi Rabbim hayirlisiyla kavustursun,bu yazilari kendi yuvamizdan okuyalim insallah.]

Slm canım evet haklısın sana katılıyorum bende 11 aydır nişanlıyım nişanlım askerde onu bekliorum nişanlanınca ister istemez bişiler değişiyo ve yaşadıkların falan ne bilim insan gerçekten bi an önce olsun istiyo bizimde tahminen bi aksilik çıkmazsa 7-9 ay arası bi zaman düşününce ohooo diorum o kadar uzun gelioki ama daha kesin deil nişanlım izne gelicek 8 gün sonra o zaman belli olcak ama inşallah istediğimiz gibi olur hepimiz için herşey hayırlı olsun şimdiden canım Allah bi yastıkta kocatsın...kaydirigubbakcemile3
Önemli değil cnm evet eylülle haziran arasnda baya var fakat herkes yazlığına tatile gittiği için gelicek konuklarda düşünmek acısından ya eylül olcak yada haziran malsf mafoldumben
ümmücüm biz zaten balayına eylülde çıkmak istiyorus adam akıllı senelik iznini alsın şirketten 15 gn tatil yapalım diye..
Bide gelicek takılarıda düşünüorum çokmu fenayım ya :roflol:

ay tatlım yaa bende takıları düşünüyorum ama insan ister istemez düşünüyo yani hem sıkıntıya sokmamak açısından hemde farklı sebeplerden ama ben takıları falan hesaba katarsam eğer mutlaka ağustosu atlatıp eylülün ortalarında yada sonlarında yapmama lazım balayınada gelince aslın ben direk evlenir evlenmez balayına gitmek istemem bence haziranda evlensen eylül balayı için mükemmel bi zaman arada biraz zaman olmalı bence insan o ilk günlerini evinde geçirmeli hem evini de benimser ii ce ne bilim bana göre doğrusu bu herkesin görüşüne göre deişir bu durum...
Ben geldiiiimmmm....hoşbuldum kızlar sağolun...şeydacımmm aynı şeyleri bende yaşıyorum içim kıpır kıpır hazırlıklarımı hızlandırdım artık son rütüşlerimi atıyorum kendi çeyizime falan 8 gün sonrada aşkım izne gelio konuşcaz onlada iice bakalım nolcak ama o benden sabırsız yaa asker dönüşü hemen olsun istiyo şaşkın...kaydirigubbakcemile3

Allah tamamına erdirsin canım. gönlüne göre olsun herşey..a.s.
amain canım benim hepimizinkini tamamına erdirsin Rabbim ve hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah saol...opuyorumnanaktan

ay tatlım yaa bende takıları düşünüyorum ama insan ister istemez düşünüyo yani hem sıkıntıya sokmamak açısından hemde farklı sebeplerden ama ben takıları falan hesaba katarsam eğer mutlaka ağustosu atlatıp eylülün ortalarında yada sonlarında yapmama lazım balayınada gelince aslın ben direk evlenir evlenmez balayına gitmek istemem bence haziranda evlensen eylül balayı için mükemmel bi zaman arada biraz zaman olmalı bence insan o ilk günlerini evinde geçirmeli hem evini de benimser ii ce ne bilim bana göre doğrusu bu herkesin görüşüne göre deişir bu durum...

Valla canım bu takılar yeni evlilerin velinimeti yaww zemuszemus
Evet bende balayına hemen çıkma taraftarı değilim bakalım nolck artk..
Kızz mehtaba az kaldııııı sevdiceğinle doya doya hasret gider canım yaaa Şeniz

Valla canım bu takılar yeni evlilerin velinimeti yaww zemuszemus
Evet bende balayına hemen çıkma taraftarı değilim bakalım nolck artk..
Kızz mehtaba az kaldııııı sevdiceğinle doya doya hasret gider canım yaaa Şeniz[/QUOTE]

evet canım yaa 8 güncük kaldı bi sarılsam ona doya doya inan başka hiiiiç bişey istemiyorum sadece bi sarılsam sıkı sıkı ağlasam omzunda içimdeki derdi sıkıntıyı özlemi bütün o yaşananları öle o an atsam içimden onun omuzunda inan başka hiç bişey istemiyorum onun varlığını hissetmek yeter bana, aşkım benim yaaa....mafoldumben

muhurlukaderim canim benim insallah hersey gonlunce olur,isl bi aksilik cikmaz huzurlu mutlu yuvanizi kurarsiniz.8 gun hemen gecsinde tarih belli olsun tarih belli olunca sayili gun cabuk gecer derler ya hemen gecer :)hayirlisi olsun Rabbim bi omur boyu agiz tadiyla yasamagi nasip etsin bende nisanlimdan cok uzaktayimm.yabanci gelinimm :) 3 seneden beri yollarda kaldik valla

muhurlukaderim canim benim insallah hersey gonlunce olur,isl bi aksilik cikmaz huzurlu mutlu yuvanizi kurarsiniz.8 gun hemen gecsinde tarih belli olsun tarih belli olunca sayili gun cabuk gecer derler ya hemen gecer :)hayirlisi olsun Rabbim bi omur boyu agiz tadiyla yasamagi nasip etsin bende nisanlimdan cok uzaktayimm.yabanci gelinimm :) 3 seneden beri yollarda kaldik valla

ayyyy canıımmm beniim çok sağol bütün bu dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah Allah kimsenin sevdiğiyle ağaz tadını huzurunu bozmasın en önemlisi bu, bu olduktan sonra gerisi gelir zaten inşallah tez zamanda gelir geriside, ooo yabancı gelinsin demek özelsin sen yani nerelisin canım...alkisalkisalkis

muhurlukaderim şekerim üzme kendini. bu çekilen çileler bile mutluluğa birer adımdır unutma. hayırlısıyla kavuş inşallah canım

evet canım yaa 8 güncük kaldı bi sarılsam ona doya doya inan başka hiiiiç bişey istemiyorum sadece bi sarılsam sıkı sıkı ağlasam omzunda içimdeki derdi sıkıntıyı özlemi bütün o yaşananları öle o an atsam içimden onun omuzunda inan başka hiç bişey istemiyorum onun varlığını hissetmek yeter bana, aşkım benim yaaa....mafoldumben[/QUOTE]

Oyşşş kıyamam ben snaaa cnm yaa merak etme sadece bu deilki sadece ona sarılmakla kalmıcaksn Allah'ın izniyle hep birlkte olcakınz ewlendkden snra ilk göznü açtğnda onu görceksnz hasretlk fln kalmıcak..
Zaten izinden döndkden snrada çok bşeynz kalmıo be ttlm atlattğnz gn düşünülünce

muhurlukaderim şekerim üzme kendini. bu çekilen çileler bile mutluluğa birer adımdır unutma. hayırlısıyla kavuş inşallah canım

sağol canım benim dokunuyo insana bütün yük senin üstüne kalıyo onlada bişi paylaşamıyosun o gelmedende bişileri yola koymak lazımki o gelince kolaylık olsun acele herşey düzgün olsun durum böle oluncada illaki pürüzler sıkıntılar çıkıyo ama ben ikimiz yerine tek başıma altından kalkmaya çalışıyorum insan çok yıpranıyo haliyle bazen hevesim bile kaçıyo ne yalan sölim ama hallolcak bi şekilde herşey inşallah bi gelsinde kısmetse konuşucaz uzun uzun herşeyi...

evet canım yaa 8 güncük kaldı bi sarılsam ona doya doya inan başka hiiiiç bişey istemiyorum sadece bi sarılsam sıkı sıkı ağlasam omzunda içimdeki derdi sıkıntıyı özlemi bütün o yaşananları öle o an atsam içimden onun omuzunda inan başka hiç bişey istemiyorum onun varlığını hissetmek yeter bana, aşkım benim yaaa....mafoldumben

Oyşşş kıyamam ben snaaa cnm yaa merak etme sadece bu deilki sadece ona sarılmakla kalmıcaksn Allah'ın izniyle hep birlkte olcakınz ewlendkden snra ilk göznü açtğnda onu görceksnz hasretlk fln kalmıcak..
Zaten izinden döndkden snrada çok bşeynz kalmıo be ttlm atlattğnz gn düşünülünce
[/QUOTE]

oyyy canımopuyorumnanaktan
evet çok bişi kalmyo 4,5 ay kalıyo onsuz geçen 10,5 ayın yanında lafı olmaz ama nası göndercem bi daha bilmiorum insan istemeden allak bullak oluyo o dönemlerde...

ayyyy canıımmm beniim çok sağol bütün bu dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah Allah kimsenin sevdiğiyle ağaz tadını huzurunu bozmasın en önemlisi bu, bu olduktan sonra gerisi gelir zaten inşallah tez zamanda gelir geriside, ooo yabancı gelinsin demek özelsin sen yani nerelisin canım...alkisalkisalkis

Amin canim.Azeriyimm ve suan Bakudeyim.nisanlim Trde.1.6 ayda cok cileler cektimm.bian once bitsin bu nisanliligin bitmesini istiyorum.

Amin canim.Azeriyimm ve suan Bakudeyim.nisanlim Trde.1.6 ayda cok cileler cektimm.bian once bitsin bu nisanliligin bitmesini istiyorum.

HADİ YAA SÜPER AZERİERE KARŞI Bİ SEMPATİ DUYUYPRUM BEN NEDENSE Bİ HİNTLİLERE HİNDİSTANA BİDE AZERİLERE ÇOK SEVİNDİM YAA ORDAN BERİ NASIL BULDUNUZ BİRBİRİNİZİ YAW KISMET İŞTE İNSANIN ALNINA YAZILDIMI TAAAA NERDEN NEREYE ÇIKIYO KARŞINA ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH:asigim:...

oyyy canımopuyorumnanaktan
evet çok bişi kalmyo 4,5 ay kalıyo onsuz geçen 10,5 ayın yanında lafı olmaz ama nası göndercem bi daha bilmiorum insan istemeden allak bullak oluyo o dönemlerde...[/QUOTE]

Evet canım Allah sabır versn walla ama düşünki bidahaki geldiğinde bidhaa gitmemek üzere gelicek..
İnsan yanında sözlüsü nişanlısı olsada çok yıpranıo ya tezatlıklar fikir uyuşmazlıkları zewklerin çatışması herşey sorun ve problem haline gelio o zmnda çok sıkıntılı dönemler bunalıorum bnde mafoldumben

Bitcek bitcekk hazırlıklarla nası geçtiğini anlamazsın eminol herşey çok kafa karıştırıcı oluo zaten yaa..
Keşke bunlarla hiç uğraşmadan ewlenebilsek pehh :kedi:

EVET ŞEYDACIM HER İKİ KONUDADA HAKLISIN BİZ AŞKIMLA PEK FİKİR AYRILIĞI YAŞAMIYORUZ AMA AİLELER ÖZELLİKLE AİLESİ HERŞEYİ KENDİ İSTEĞİNE GÖRE DÜZENLEMEK İSTEYİNCE VE O ASKERDE DİE BENİM ÜSTÜME YÜKLENİNCE BENDE ONA BUNLARI ANLATAMAYIVCA BAYA YIPRATTI BENİ HALİYLE SEN ZATEN BİLİOSUN ANLATMIŞTIM ÖLE İŞTE Bİ BİTSİN ŞU ASKERLİK DE BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUM ŞUAN AMA İPİN UCUNUDA KOYVERMİYORUM TABİ TAM GAZ DEVAM HAZIRLIKLARA...kaydirigubbakcemile4

NEYSE TAZE GELİN ADAYLARI SOHBETİNİZE DOYUM OLMAZ SABAHA KADAR OTURUCAM NERDEYSE AMA ÇIKMAMA LAZIM ARTIK KENDİNİZE ÇOK İİ BAKIN ŞÜKREDİNKİ NİŞANLINIZ SÖZLÜNÜZ YANINIZDA UZAKLIK OLSADA HER İSTEDİĞİNİZDE TELİN DİĞER UCUNDA,AMA BEN SÖZÜ NİŞANI YAPTIM Bİ HAFTA SONRA ASKERE GÖNDERDİM TÜRKİYENİN DİĞER UCUNA VAN'A NİŞANLILIĞIMIDA YAŞAYAMIYORUM Bİ YANDAN SORUNLARLADA BOĞŞUYORUM ŞÜKREDİN HALİNİZE HER HALUKARDA BENDE ŞÜKREDİYİM BETERİM BETERİ VAR ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUNLARA DA RAZIYIM ALLAH BAŞKA DERT KEDER VERMESİN...:çok üzgünüm:
NEYSE BEN YİNE FAZLA NUTUK ÇEKTİM HADİ ÖPÜYORUM SİZİ KENDİNİZE ÇOOOK İİ BAKIN İİ GECELER...opuyorumnanaktan:asigim:

EVET ŞEYDACIM HER İKİ KONUDADA HAKLISIN BİZ AŞKIMLA PEK FİKİR AYRILIĞI YAŞAMIYORUZ AMA AİLELER ÖZELLİKLE AİLESİ HERŞEYİ KENDİ İSTEĞİNE GÖRE DÜZENLEMEK İSTEYİNCE VE O ASKERDE DİE BENİM ÜSTÜME YÜKLENİNCE BENDE ONA BUNLARI ANLATAMAYIVCA BAYA YIPRATTI BENİ HALİYLE SEN ZATEN BİLİOSUN ANLATMIŞTIM ÖLE İŞTE Bİ BİTSİN ŞU ASKERLİK DE BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUM ŞUAN AMA İPİN UCUNUDA KOYVERMİYORUM TABİ TAM GAZ DEVAM HAZIRLIKLARA...kaydirigubbakcemile4

En iyisini yapıosun cnm..
Ben ipin ucunu bi bulsam bırakmıcamda başlayamıorum dha hala hazırlıklara hihoyyyt
Evet konuşmştk cnm o aile konularını ama ben eminmki askerden izne geldiğinde o seni görsn bi sarılsın istemicektr ailesyle birlte fln olmayı yeter be der ne zamndır hasretm bide sizinlem olcam :roflol:

NEYSE TAZE GELİN ADAYLARI SOHBETİNİZE DOYUM OLMAZ SABAHA KADAR OTURUCAM NERDEYSE AMA ÇIKMAMA LAZIM ARTIK KENDİNİZE ÇOK İİ BAKIN ŞÜKREDİNKİ NİŞANLINIZ SÖZLÜNÜZ YANINIZDA UZAKLIK OLSADA HER İSTEDİĞİNİZDE TELİN DİĞER UCUNDA,AMA BEN SÖZÜ NİŞANI YAPTIM Bİ HAFTA SONRA ASKERE GÖNDERDİM TÜRKİYENİN DİĞER UCUNA VAN'A NİŞANLILIĞIMIDA YAŞAYAMIYORUM Bİ YANDAN SORUNLARLADA BOĞŞUYORUM ŞÜKREDİN HALİNİZE HER HALUKARDA BENDE ŞÜKREDİYİM BETERİM BETERİ VAR ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUNLARA DA RAZIYIM ALLAH BAŞKA DERT KEDER VERMESİN...:çok üzgünüm:
NEYSE BEN YİNE FAZLA NUTUK ÇEKTİM HADİ ÖPÜYORUM SİZİ KENDİNİZE ÇOOOK İİ BAKIN İİ GECELER...opuyorumnanaktan:asigim:

Allah yardımcın olsun cnm merk etme sende ewliliğini doya doya yaşarsın inşallah..
Sende kendine iyi bak tatlım öptm görüşürs a.s.

Back