• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hem de nasıl bekliyoruz anlatamam. Tabii en yakın arkadaslarımdan birinin yorumu "erkek teklif etmez kadın teklifi ettirir" olunca, soluğu sizin yanınızda aldım:)

insanın üstüne gelinmezki böyle. düğüne kalkışmasam bir an bile durmam aslında. neyse herşey güzel olur hepimizin...

yaaaa artk zaman hızla geçsin ve evlendğimiz zamanda mükünse sonsuza kadar dursun hç akmasın mafoldumben
bnce de artık biraz daha hızlı aksın şu zaman. en azından askerden gelse de nişanlım bitse bu hasretlik.
emmacım senin düğün ne zamandı. eşyalrın hazır çünkü senin.
Hem de nasıl bekliyoruz anlatamam. Tabii en yakın arkadaslarımdan birinin yorumu "erkek teklif etmez kadın teklifi ettirir" olunca, soluğu sizin yanınızda aldım:)
ben de ilk defa duydum bunu =)) ama sonsuza dek sevgili olarak kalamayacağınızı ima edebilirsin =))

ay burası iyi geldi valla. teşekkürlerr...

birbirimze destek olcz tabi cnm yani belki yüzyüze görmedk birbirmizi ama inan buraya grdgmde böle heycn faln yaşıoruz ya çok iyi gelio az kaldı faln diorum yani doping oluo ben her zmn olumlu düşünmye çalışırm bazen karamsar oldgmda oluo ama iyki sizler varsınız opuyorumnanaktan

bnce de artık biraz daha hızlı aksın şu zaman. en azından askerden gelse de nişanlım bitse bu hasretlik.
emmacım senin düğün ne zamandı. eşyalrın hazır çünkü senin.

ben de ilk defa duydum bunu =)) ama sonsuza dek sevgili olarak kalamayacağınızı ima edebilirsin =))

hg yusum opuyorumnanaktan cnm yazın olck ama tarih belli deil yani martta tanışck ailelerimiz zaten eşyalrı almamızın sebebi düğün tarihimizi hızlandırmaktı bi engel olmasın die temmuz faln düşünüoruz ama aşkım haziran dio bilmiorum hayrlısı artk :kedi:

bu topik gerçekten çok iyi geliyor bana. benim gibi düşünen, aynı heyecanları yaşayanlarız. bir başkasına anlatsak anlamaz belki..

yusumcum nişalın askerde di mi evet bnmde gurbette cnm gelsin artık şu teskere bitsin bu hasret di mi ama :lepi: Allah kavuştrsn cnm :Saruboceq:

iş yerinde mi sorun var?

evet canım. bir fabrikada gıda teknikeriyim. labaratuvardayım. ama çok tuhaf insanlar. işçisi, amiri hepsi bi başka alemler. zar zor oturacak yer oluşturabildim kendime. bir tabure bile yok. iş değil işkence yahu. neyse baya doluymuşum :smiley-cool:

yusumcum nişalın askerde di mi evet bnmde gurbette cnm gelsin artık şu teskere bitsin bu hasret di mi ama :lepi: Allah kavuştrsn cnm :Saruboceq:

hb canım opuyorumnanaktan çok fazla giremiyorum ben okuldan dolayı =(
Evet canım askerde. gelir gelmez nikah yapacağız bir delikafadulden. nişanlımla ben aynı ilçedeyiz. askere giderken o evini boşaltmıştı. eşyalarını benim eve aldık. şimdi gelince yeni bir ev tutmaması için nikah yapacağız. kendüsü benim hakkımda kötü konuşulmasın diye hemen nikah yaparız dedi.aslında ev de tutabilir ama boşa masraf olacak,2ev kiraası 2yakıt parası falan... anlayacağınız ben düğünüme evli bir hatun olarak gireceğim :kedi:
ayy artık kavuşsak değil mi sevdiklerimize :asigim:

kızlar benm çıkmam gerekio akşam yine görüşürz vereliniortak kendinizi üzmeyin çünkü size aşık birileri var oh yaaaaaa :hooray:

sakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

bu arada kilo konusunda öyle sıkıntılıyım ki,nasıl vereceğim ben nisan a kadar yaaa :( vereceğim ama yani vermem lazım.

hb canım opuyorumnanaktan çok fazla giremiyorum ben okuldan dolayı =(
Evet canım askerde. gelir gelmez nikah yapacağız bir delikafadulden. nişanlımla ben aynı ilçedeyiz. askere giderken o evini boşaltmıştı. eşyalarını benim eve aldık. şimdi gelince yeni bir ev tutmaması için nikah yapacağız. kendüsü benim hakkımda kötü konuşulmasın diye hemen nikah yaparız dedi.aslında ev de tutabilir ama boşa masraf olacak,2ev kiraası 2yakıt parası falan... anlayacağınız ben düğünüme evli bir hatun olarak gireceğim :kedi:
ayy artık kavuşsak değil mi sevdiklerimize :asigim:

evet cnm çok iyi düşünmüzsnz hakkınızda hayrlısı :Saruboceq: bnm çıkmam gerek yine görüşürz cnm opuyorumnanaktan

evet canım. bir fabrikada gıda teknikeriyim. labaratuvardayım. ama çok tuhaf insanlar. işçisi, amiri hepsi bi başka alemler. zar zor oturacak yer oluşturabildim kendime. bir tabure bile yok. iş değil işkence yahu. neyse baya doluymuşum :smiley-cool:
ben de bazen nefret ediyorum. öğretmenim ama nerde cahil öğretmen var bu okulda toplanmış :mymeka: iş hayatındaki stres ayrı, nişanlılık stresi ayrı, hasretliğin yarattığı stres ayrı...

sakardeniz kendini fazla yıpratma bende hiç bulunmak istemediğim bir şirkette çalışıyorum şu anda.Mecburen aile şirketi olmuş hep birbirini kollayan bu yerde borçlarım bitsin diye susuyorum :(

Back