- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 39
- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.941
Hem de nasıl bekliyoruz anlatamam. Tabii en yakın arkadaslarımdan birinin yorumu "erkek teklif etmez kadın teklifi ettirir" olunca, soluğu sizin yanınızda aldım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl bekliyoruz anlatamam. Tabii en yakın arkadaslarımdan birinin yorumu "erkek teklif etmez kadın teklifi ettirir" olunca, soluğu sizin yanınızda aldım:)
insanın üstüne gelinmezki böyle. düğüne kalkışmasam bir an bile durmam aslında. neyse herşey güzel olur hepimizin...
bende seni anlıorum cnm sabret bak herşey güzel olck bizde öle dioruz hep..
bnce de artık biraz daha hızlı aksın şu zaman. en azından askerden gelse de nişanlım bitse bu hasretlik.yaaaa artk zaman hızla geçsin ve evlendğimiz zamanda mükünse sonsuza kadar dursun hç akmasın mafoldumben
ben de ilk defa duydum bunu =)) ama sonsuza dek sevgili olarak kalamayacağınızı ima edebilirsin =))Hem de nasıl bekliyoruz anlatamam. Tabii en yakın arkadaslarımdan birinin yorumu "erkek teklif etmez kadın teklifi ettirir" olunca, soluğu sizin yanınızda aldım:)
insanın üstüne gelinmezki böyle. düğüne kalkışmasam bir an bile durmam aslında. neyse herşey güzel olur hepimizin...
ay burası iyi geldi valla. teşekkürlerr...
bnce de artık biraz daha hızlı aksın şu zaman. en azından askerden gelse de nişanlım bitse bu hasretlik.
emmacım senin düğün ne zamandı. eşyalrın hazır çünkü senin.
ben de ilk defa duydum bunu =)) ama sonsuza dek sevgili olarak kalamayacağınızı ima edebilirsin =))
iş yerinde mi sorun var?
yusumcum nişalın askerde di mi evet bnmde gurbette cnm gelsin artık şu teskere bitsin bu hasret di mi ama :lepi: Allah kavuştrsn cnm :Saruboceq:
hb canım opuyorumnanaktan çok fazla giremiyorum ben okuldan dolayı =(
Evet canım askerde. gelir gelmez nikah yapacağız bir delikafadulden. nişanlımla ben aynı ilçedeyiz. askere giderken o evini boşaltmıştı. eşyalarını benim eve aldık. şimdi gelince yeni bir ev tutmaması için nikah yapacağız. kendüsü benim hakkımda kötü konuşulmasın diye hemen nikah yaparız dedi.aslında ev de tutabilir ama boşa masraf olacak,2ev kiraası 2yakıt parası falan... anlayacağınız ben düğünüme evli bir hatun olarak gireceğim :kedi:
ayy artık kavuşsak değil mi sevdiklerimize :asigim:
ben de bazen nefret ediyorum. öğretmenim ama nerde cahil öğretmen var bu okulda toplanmış :mymeka: iş hayatındaki stres ayrı, nişanlılık stresi ayrı, hasretliğin yarattığı stres ayrı...evet canım. bir fabrikada gıda teknikeriyim. labaratuvardayım. ama çok tuhaf insanlar. işçisi, amiri hepsi bi başka alemler. zar zor oturacak yer oluşturabildim kendime. bir tabure bile yok. iş değil işkence yahu. neyse baya doluymuşum :smiley-cool:
evet cnm çok iyi düşünmüzsnz hakkınızda hayrlısı :Saruboceq: bnm çıkmam gerek yine görüşürz cnm opuyorumnanaktan