2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

omrumun sahibi canimmmm gelinligi belli oldu mu senin canim,sirti acik istiyordum ama straplez bile giyemiyorum demissin de ondan sordum canim

kizlar merhaba aranizda beni bilenler var bilmeyenler icin tanitayim kisaca kendimi 24 nisan 2010 cumartesi gunu 6 senelik askiyla,omrunun sebebiyle ayni yastiga bas koymaya baslayacak 11 temmuz da nisanlanmis biriyim.
sonra yeniden girecegim ve paylasimda bulunacagim sizlere simdilik cikmaliyim,gorusmek uzere

Allah tamamına eriştirsin canımcım. nice 6 seneleri kutlarsınız inşallah...

bu gün iş yoktu, güç yoktu. aşkımla gezdik keyif yaptık sositososito
ama yarın yine iş var . benneyaptımki
neyse arkadaşlarım nasılsınız??

Slm 2010 gelinleri nasılsınızz???
Off yaa her pazar böle görüş sonra ayrıl herkes evine koyuyo artık insana ya mafoldumben

öyle gerçektende canım. artık evimizi barkımızı hayırlısıyla kuralım istiyoruz.

Evet ya belki yanlış anlaşılabilr ailemizden ayrılmaya meraklı değiliz hiç birimiz ama böle görüşüp ayrımakta insana çok koyuyo artık ya mafoldumben
Hiç doyamıyorum ona ben :gitme:

Evet ya belki yanlış anlaşılabilr ailemizden ayrılmaya meraklı değiliz hiç birimiz ama böle görüşüp ayrımakta insana çok koyuyo artık ya mafoldumben
Hiç doyamıyorum ona ben :gitme:

daha şimdiden özledim inanki, o da özlemiş mesaj atıyo :1rolleyes:
yanlış anlaşılacak da bir şey yokki, bende aileme ve eve düşkünümdür ama, insanın kendi düzeni gibisi yok

Yaa kızlar bi konuda fikrinizi almak isitorum kafam çok karışık..
Biz haziranda düşünüyoduk nikahı..
Fakat bi akarabamızda haziranda istio ve aynı evlendirme daires..
Zaten bi kaç hafta arayla sözlendik..
Acaba eylülemi atsak nikah tarihini :uhm:

pardon pc başında değildim canım, yazını yeni gördüm. bence erteleme. çok sorun olacaksa senini için bir iki ay kadar ertele.. eylülde pek uzak geldi gözüme. yine sen bilirsin tabi canım. hayırlısı olsun..

Ben geldiiiimmmm....hoşbuldum kızlar sağolun...şeydacımmm aynı şeyleri bende yaşıyorum içim kıpır kıpır hazırlıklarımı hızlandırdım artık son rütüşlerimi atıyorum kendi çeyizime falan 8 gün sonrada aşkım izne gelio konuşcaz onlada iice bakalım nolcak ama o benden sabırsız yaa asker dönüşü hemen olsun istiyo şaşkın...kaydirigubbakcemile3
bu arada nikah işine gelince bence erteleme canım yaa kışa girerken olcak ben hiiiiç istemiorum ama benimki heralde o aylara kalıcak anca hazırlanıcaz gibi askerden gelek falan filan anca ama mecbur olmasam kesinlikle hazirandan yada temmuzdan şaşmam bütüm bi yazı doya doya geçiririm kocişimle ah aşkım ahhh çabuk gel yaaa yetti gaarii...opuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-

:Selam kizlar .bizim dugunde Allah nasip ederse 2010 7 ci ayda.1.6 aydir nisnliyiz.Cok zor yaa beklemek,gunler gecmiyor insan bian once duzenini kurmak istiyor.Gunleri sayiyoruz 210 gun kaldi:)
Hepimizi Rabbim hayirlisiyla kavustursun,bu yazilari kendi yuvamizdan okuyalim insallah.]

Önemli değil cnm evet eylülle haziran arasnda baya var fakat herkes yazlığına tatile gittiği için gelicek konuklarda düşünmek acısından ya eylül olcak yada haziran malsf mafoldumben
ümmücüm biz zaten balayına eylülde çıkmak istiyorus adam akıllı senelik iznini alsın şirketten 15 gn tatil yapalım diye..
Bide gelicek takılarıda düşünüorum çokmu fenayım ya :roflol:

Hayırlı olsun canım hg sende.
Gün mü sayıyonuz Allah eilinizi versin kaydirigubbakcemile3
Aminn canımmm inşallah kendi yuvamızda okuruz yazıları evet insan düzenini kurmak en azından o hazırlıkları bi an önce yaşamak istiyo böle muhabbetini etmekle olmuo yetmio yetmiooooo :roflol:

seydaferatcım içine hangi tarih sinecekse o olsun tatlım. senin günün o gün. en çok istediğin şekilde olmalı bence. herşey yolunda olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…