- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.881
Bende 2010da gelin olacam arkadaşlar..
kizlar merhaba aranizda beni bilenler var bilmeyenler icin tanitayim kisaca kendimi 24 nisan 2010 cumartesi gunu 6 senelik askiyla,omrunun sebebiyle ayni yastiga bas koymaya baslayacak 11 temmuz da nisanlanmis biriyim.
sonra yeniden girecegim ve paylasimda bulunacagim sizlere simdilik cikmaliyim,gorusmek uzere
hayırlı olsun canımcım.. herşey istediğin gibi olur inş...
Hadi hayırlısı canımm..
Mayısda hava kötü olmaz ama bellide olmuo tbi inşallah çok güzel geçr :Saruboceq:
Slm 2010 gelinleri nasılsınızz???
Off yaa her pazar böle görüş sonra ayrıl herkes evine koyuyo artık insana ya mafoldumben
öyle gerçektende canım. artık evimizi barkımızı hayırlısıyla kuralım istiyoruz.
Evet ya belki yanlış anlaşılabilr ailemizden ayrılmaya meraklı değiliz hiç birimiz ama böle görüşüp ayrımakta insana çok koyuyo artık ya mafoldumben
Hiç doyamıyorum ona ben :gitme:
Yaa kızlar bi konuda fikrinizi almak isitorum kafam çok karışık..
Biz haziranda düşünüyoduk nikahı..
Fakat bi akarabamızda haziranda istio ve aynı evlendirme daires..
Zaten bi kaç hafta arayla sözlendik..
Acaba eylülemi atsak nikah tarihini :uhm:
pardon pc başında değildim canım, yazını yeni gördüm. bence erteleme. çok sorun olacaksa senini için bir iki ay kadar ertele.. eylülde pek uzak geldi gözüme. yine sen bilirsin tabi canım. hayırlısı olsun..
Ben geldiiiimmmm....hoşbuldum kızlar sağolun...şeydacımmm aynı şeyleri bende yaşıyorum içim kıpır kıpır hazırlıklarımı hızlandırdım artık son rütüşlerimi atıyorum kendi çeyizime falan 8 gün sonrada aşkım izne gelio konuşcaz onlada iice bakalım nolcak ama o benden sabırsız yaa asker dönüşü hemen olsun istiyo şaşkın...kaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin canım. gönlüne göre olsun herşey..a.s.
:Selam kizlar .bizim dugunde Allah nasip ederse 2010 7 ci ayda.1.6 aydir nisnliyiz.Cok zor yaa beklemek,gunler gecmiyor insan bian once duzenini kurmak istiyor.Gunleri sayiyoruz 210 gun kaldi:)
Hepimizi Rabbim hayirlisiyla kavustursun,bu yazilari kendi yuvamizdan okuyalim insallah.]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?