• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlarrr yarın sınavım var nolur bana dua edinn panik olmuş durumdayım şu an :( Herkese iyi geceler ben sabahlayacağım..

ben de 200 gelini olacağım inş ama düğün günümüzü de bir alsaydık..sanırım askerden gelince konuşulacak o zaman da yer bulursak tabii

kızlaaaaarrrrr bende geldiiiiimmmmm inşallah bende 2010 gelini olucam nişanlım askerde 5 ayı var mayısta gelio inşallah gelince yaza düğünümüz var ay sölerken bile içim kıpır kıpır yaa hepimize hayırlı olsun hatunlar...opuyorumnanaktan

kızlaaaaarrrrr bende geldiiiiimmmmm inşallah bende 2010 gelini olucam nişanlım askerde 5 ayı var mayısta gelio inşallah gelince yaza düğünümüz var ay sölerken bile içim kıpır kıpır yaa hepimize hayırlı olsun hatunlar...opuyorumnanaktan

Ümmücüm hg bitanem aramızaa...
Valla konuşunca bizimde içimiz kıpır kıpır oluo ama işte en son muhabbetlere bi göz attıysan hepimiz biraz sabırsızız işlerin hızlanmasını istiorus galba..
Sendede warmı böle bi his acaba kaydirigubbakcemile3

sağol datlım. hadi bakalım hayırlısı. mutlu ol inşşş.hihoyyyt

inşallah hepimiz için hayırlı olur evliliklerimiz.

Ümmücüm hg bitanem aramızaa...
Valla konuşunca bizimde içimiz kıpır kıpır oluo ama işte en son muhabbetlere bi göz attıysan hepimiz biraz sabırsızız işlerin hızlanmasını istiorus galba..
Sendede warmı böle bi his acaba kaydirigubbakcemile3
sende bendensin seydafırat kaydirigubbakcemile3

Bizde düğün günümüzü aldık. Allah nasip ederse 15 mayıs'da düğünümüz.
Kır düğünü olacak. ınşallah hava güzel olurrr:Saruboceq:

selam bayanlar.bu akşam dügün günümü kesmeye geliyorlar.5 aydır nişanlıyım.ağustos da düşünülüyormafoldumben ama çookk geçç yaa moralim bozukk.sizler nekadar nişanlı kaldınız?

Back