2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Haklısın valla benimki diyodu geçen onun aldıkları para tutuyomuş benimkiler ufak tefekmiş diye şakalaşıyoduk

Seni unuturmuyum hayatım en baştasın sen Kızlar istanbulda olanlar bu arada evkurun selden zarar görmüş ürünleri güneşlide satılıyo biz tesadüf gördük zarar görmüş dediysem çamur olmuş kutular deforme olmuş baya güzel var ucuz şeyler var biz o süslü vazo bardak setlerinden aldık 200tl ye evkura sordum 370 dediler çetak bıçak takımları vardı çok güzel 189tl bende olduğu için alamadım mafoldumben

kap kacak dediklerinin bilmeyen markaları bile 450 tl den başlıo ki hisar jumbo 950 tl falandı en son çatal bıçk takımlarıda öle valla paraya kuvvet offfff mafoldumben

Çok iyi halletmişsn cnm 1.000 nerden aldın..
Valla baya iyi olmş o..
Heee tabi kendi araştırmışmı acaba o kapkacak dediklerinin fiyatını acaba iştee ne anlarlar yaaa :umursamaz:

unutmuşum 1.000 liraya peluştan minik bir kaban da dahil,gelinliğin üstüne..
çok gezdim,istanbul'da tükendim resmen gezmekten,sonra geldim balıkesir'de buldum modeli,kısmet..
fatih'i hiç tavsiye etmem,hepsi modaevi ve çok pahalı..
bakırköy'de ve kadıköy'de uygun yerler var o da olmazsa mahmutpaşa..
uygun alabilmek için çok vakit harcamak gerekiyor
ve gelinlikle pazarlık yapmak gerekiyor,çok iniyor fiyatlar canım..

gelinliği istnbldan mı aldın cnm ya bnde burda moda evi faln bakıorum ama en iyisi istnbl galiba yerimseniben

Fatih çok pahalı gerçekten hiç bir farkıda yok diğerlerinden O kürklerden bende istiyorum canım ya ne kadar fiyatı nisanda soğuk olurmu kızlar ya gerçi gelinlik güpürden yarım kollu ama

Çookk iyiye halletmişsn cnm Allah mutlu etsin..
Evet Fathe pahalı diyolar gidip gezmek lazım en başta sözlümünde sabırlı olması lazm çnkü ben acayip fevriyim bişe dese almıorum tmm der giderm kendimi biliorm.
Bide istediği modeli bi akrabamıza yeniden çizdirp onunla birlkte kumaşını kendim alıp bi gelinlikçidede diktirebilrm..
Bakalım hangisi mantıklı ve daha uyguna çıkarsa artık..
Hepimiz için hayırlısı olsun walla 2010 gelinlerii..

Bu arada ne marka senin sorduğun çatal bıçak takımı :uhm:

Hisar'dı.. ya hisar ya ar-yıldız düşünüyorum.
Jumbo da çok hoş ama maddi olarak beni aşar

tarih belli olsun olmasın herkese mutluluklar... alkisalkisalkis

Aminnnnnn hihoyyyt

Güzel denk gelmiş,alamadıklarına üzülme kısmetinde yokmuş,daha iyisini alırsın inşallah..
Beyaz eşyayı alıyorum daha ne kalıyor ki diyor nişanlım da kafamçokkarıştı
yahu senin bulaşık mak verdiğin parayla sadece tencere+çatal bıçak alabiliyorum ben :mymeka:

Haklısın valla cnm kendi verdiklerini düşünüyolar .Bide kızdığım konu bayanlar gibi ince düşünemiyorlar bazı konularda fikirler farklı oluyo ama her konuda yorumları var maşallah karışmadanda duramıyolar kaydirigubbakcemile3

Canım biraz daha araştır istersen..
Dediğim gbi İstanbuldan toptan satan yerlerindende alabilrsn ama bildiğim kdryla oralar ya peşin çalışıyorlar yada tek çekim..

gelinliği istnbldan mı aldın cnm ya bnde burda moda evi faln bakıorum ama en iyisi istnbl galiba yerimseniben

Balıkesir'den aldım,şaka gibi ama..
istanbul'u karış karış gezdim ve buradan aldım.
ama aşık olmuştum modele,kısmet işi biraz da yerimseniben

Fatih çok pahalı gerçekten hiç bir farkıda yok diğerlerinden O kürklerden bende istiyorum canım ya ne kadar fiyatı nisanda soğuk olurmu kızlar ya gerçi gelinlik güpürden yarım kollu ama

70 tl'ye aldım.gelinliklçiler dikiyor istediğiniz modelde ama ben hazır aldım.
şal gibi olanını alırsın,inceleri de var,onlarda da aklım kaldı benim ama üşütürdü beni şubatta.

Bide istediği modeli bi akrabamıza yeniden çizdirp onunla birlkte kumaşını kendim alıp bi gelinlikçidede diktirebilrm..
Bakalım hangisi mantıklı ve daha uyguna çıkarsa artık..

Çok mantıklı bence,ama pahalıya mı malolur onu bilemiyorum.
tam gönlüne göre yaptırabilirsin ama..
sözlüne çıkışma,onlar çaresiz saf saf geziyorlar bizimle kaydirigubbakcemile3

emma canım yaa tesettürlü gelnilik modelleri için çok teşekkür ederim bitanesin :1hug: Bende 1. modeli çok beğendim bir tesettürlü olarak ama benim için fazla iddaalı..Gözüne çarparsa böyle şeyler paylaş bizimle yine lütfen kaydirigubbakcemile5

Kızlarrrrr bu arada ben işten ayrıldım nihayet kaydirigubbakcemile2 Artık rahatça evlilik hazırlıkları yapabilirim zemuszemus

derinss canım dğru söylüyosun fakat onunda bnm yanımda olması lazm dielimki tmm gelme lanet olsun ben kendim hallederim ddm meraklı melht kesin görmek isticektir..
Bende baylmıorum o gelinlkçi senin bu gelinlkçi bnm gezmeye bide bnm belimden prblemim war azcık yürüym hemen ağrımaya başlıo valla ben gezceksem oda gezcek kaçışı yok :roflol:

begenmene sevindim cnm en çok senin işine yarck zaten aslında o model bence çok değişik yani üstnde biraz değşklik yapıp kullanbilirsin kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…