- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.821
Balıkesir'den aldım,şaka gibi ama..
istanbul'u karış karış gezdim ve buradan aldım.
ama aşık olmuştum modele,kısmet işi biraz da yerimseniben
70 tl'ye aldım.gelinliklçiler dikiyor istediğiniz modelde ama ben hazır aldım.
şal gibi olanını alırsın,inceleri de var,onlarda da aklım kaldı benim ama üşütürdü beni şubatta.
Çok mantıklı bence,ama pahalıya mı malolur onu bilemiyorum.
tam gönlüne göre yaptırabilirsin ama..
sözlüne çıkışma,onlar çaresiz saf saf geziyorlar bizimle kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrr bu arada ben işten ayrıldım nihayet kaydirigubbakcemile2 Artık rahatça evlilik hazırlıkları yapabilirim zemuszemus
selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
derinss canım dğru söylüyosun fakat onunda bnm yanımda olması lazm dielimki tmm gelme lanet olsun ben kendim hallederim ddm meraklı melht kesin görmek isticektir..
Bende baylmıorum o gelinlkçi senin bu gelinlkçi bnm gezmeye bide bnm belimden prblemim war azcık yürüym hemen ağrımaya başlıo valla ben gezceksem oda gezcek kaçışı yok :roflol:
Merhaba Kızlar.
ajikal canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah..
Balıkesir'den aldım,şaka gibi ama..
istanbul'u karış karış gezdim ve buradan aldım.
ama aşık olmuştum modele,kısmet işi biraz da yerimseniben
70 tl'ye aldım.gelinliklçiler dikiyor istediğiniz modelde ama ben hazır aldım.
şal gibi olanını alırsın,inceleri de var,onlarda da aklım kaldı benim ama üşütürdü beni şubatta.
Çok mantıklı bence,ama pahalıya mı malolur onu bilemiyorum.
tam gönlüne göre yaptırabilirsin ama..
sözlüne çıkışma,onlar çaresiz saf saf geziyorlar bizimle kaydirigubbakcemile3
derinss herşeyimle hazırım canım koşuşturmaya, işte geldim burdayım :))
iyi akşamlar kıslar nasılsınız yarın nişanım var çok heyecanlıyım
bende tama tersi cnm şimdi eger beraber gdersek yok bu çok açık yok çok abartılı falan dick ben oyzden gelsn istemiorum ama kesin gelr çünkü çok meraklıdır kendileri :jeyyar:
Kusura bakmayın kızlar site hata veriyodu dha yeni gelebildim..
Beniminkinin o kdr takıntıları yoktur ama çok merak eder hem yanımdada olmasını istiorum ben..
şaka yapıorum cnm bnde istyrm tabi ki yanımda olmasını takıldım sadece ama bnmkisi kıskanç yani o konuda şaka yapmadm :kedi:
emma canım yaa tesettürlü gelnilik modelleri için çok teşekkür ederim bitanesin :1hug: Bende 1. modeli çok beğendim bir tesettürlü olarak ama benim için fazla iddaalı..Gözüne çarparsa böyle şeyler paylaş bizimle yine lütfen kaydirigubbakcemile5
Valla canım benim en büyük hayalimdi gelinliğimin yırtmaçlı çingene kıyafeti gbi kabarık olması ama hayırr die bi ses duydum..
Ona hayır dediği için karışamaz ya karışmasınlar bu bizm gelinliğiimizzzz mafoldumben
Valla canım benim en büyük hayalimdi gelinliğimin yırtmaçlı çingene kıyafeti gbi kabarık olması ama hayırr die bi ses duydum..
Ona hayır dediği için karışamaz ya karışmasınlar bu bizm gelinliğiimizzzz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?