2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

phenomen hg canım
testtrlü gelinlik konusunda bende bi fikir weriyim sna bu siteyide kkdan duydum..
googla ayşefiridin yaz orda war testtrlü gelinlik modelleri umarım birini beğenirsin..
Ama o gelinlikçi istanbulda en azından modelde kafanda bişiler olur weya burdan diktirebilrsin..

cnm balkesrde de güzel şeyler var ama burası istnbldn çok daha pahalı sen iyi bulmuşsn hayrlı olsn cnm zemuszemus

basın sagoLsun arkadasım. her ne kadar rahatsızLıgı oLsa da kaybetmek heLe baba anne gibi en yakınLArı kaybetmek cok daha zor. Rabbim sana ve aiLene sabır,babacıgına da rahmet eyLesin ins.

Şeydacım ben zaten ıstanbula çok yakınım ıstanbuldan almayı düşünüyorum gelinliğimi çok saol canım bakayım bi :)

bende tama tersi cnm şimdi eger beraber gdersek yok bu çok açık yok çok abartılı falan dick ben oyzden gelsn istemiorum ama kesin gelr çünkü çok meraklıdır kendileri :jeyyar:

Merhaba Kızlar.

ajikal canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah..

Hoşgeldin canımcım sonunda ayrılmışsın işten kafanı dinle biraz

Provaya gittiğimde bakıyım canım gözüme çarpmadı gerçi sorarım zaten çarşıyada gidicez annemle orayada bakarım

bende tama tersi cnm şimdi eger beraber gdersek yok bu çok açık yok çok abartılı falan dick ben oyzden gelsn istemiorum ama kesin gelr çünkü çok meraklıdır kendileri :jeyyar:

Kusura bakmayın kızlar site hata veriyodu dha yeni gelebildim..
Beniminkinin o kdr takıntıları yoktur ama çok merak eder hem yanımdada olmasını istiorum ben..

Kusura bakmayın kızlar site hata veriyodu dha yeni gelebildim..
Beniminkinin o kdr takıntıları yoktur ama çok merak eder hem yanımdada olmasını istiorum ben..

şaka yapıorum cnm bnde istyrm tabi ki yanımda olmasını takıldım sadece ama bnmkisi kıskanç yani o konuda şaka yapmadm :kedi:

şaka yapıorum cnm bnde istyrm tabi ki yanımda olmasını takıldım sadece ama bnmkisi kıskanç yani o konuda şaka yapmadm :kedi:

Valla canım benim en büyük hayalimdi gelinliğimin yırtmaçlı çingene kıyafeti gbi kabarık olması ama hayırr die bi ses duydum..
Ona hayır dediği için karışamaz ya karışmasınlar bu bizm gelinliğiimizzzz mafoldumben

banim ablamda tesettirlü gelinlik giymişti. başına fransız şapkaları olur ya tüllü ondan takmıştık. çok şık ve modern durdu, sana da fikir olsun,

Ahhh ahhh karışmasalar keşke benimde hayalim sırtı açık gelinlikti ama sırtı açıklığı bırak straplez bile giyemiyorum :umursamaz:

evet cnm şahsen bende söz aldm kendilerinden karışmcgna dair tutar inşllh tartşmk istmiorm çnkü :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…