• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

phenomen hg canım
testtrlü gelinlik konusunda bende bi fikir weriyim sna bu siteyide kkdan duydum..
googla ayşefiridin yaz orda war testtrlü gelinlik modelleri umarım birini beğenirsin..
Ama o gelinlikçi istanbulda en azından modelde kafanda bişiler olur weya burdan diktirebilrsin..

Balıkesir'den aldım,şaka gibi ama..
istanbul'u karış karış gezdim ve buradan aldım.
ama aşık olmuştum modele,kısmet işi biraz da yerimseniben

70 tl'ye aldım.gelinliklçiler dikiyor istediğiniz modelde ama ben hazır aldım.
şal gibi olanını alırsın,inceleri de var,onlarda da aklım kaldı benim ama üşütürdü beni şubatta.

Çok mantıklı bence,ama pahalıya mı malolur onu bilemiyorum.
tam gönlüne göre yaptırabilirsin ama..
sözlüne çıkışma,onlar çaresiz saf saf geziyorlar bizimle kaydirigubbakcemile3

cnm balkesrde de güzel şeyler var ama burası istnbldn çok daha pahalı sen iyi bulmuşsn hayrlı olsn cnm zemuszemus

selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,

basın sagoLsun arkadasım. her ne kadar rahatsızLıgı oLsa da kaybetmek heLe baba anne gibi en yakınLArı kaybetmek cok daha zor. Rabbim sana ve aiLene sabır,babacıgına da rahmet eyLesin ins.

Şeydacım ben zaten ıstanbula çok yakınım ıstanbuldan almayı düşünüyorum gelinliğimi çok saol canım bakayım bi :)

derinss canım dğru söylüyosun fakat onunda bnm yanımda olması lazm dielimki tmm gelme lanet olsun ben kendim hallederim ddm meraklı melht kesin görmek isticektir..
Bende baylmıorum o gelinlkçi senin bu gelinlkçi bnm gezmeye bide bnm belimden prblemim war azcık yürüym hemen ağrımaya başlıo valla ben gezceksem oda gezcek kaçışı yok :roflol:

bende tama tersi cnm şimdi eger beraber gdersek yok bu çok açık yok çok abartılı falan dick ben oyzden gelsn istemiorum ama kesin gelr çünkü çok meraklıdır kendileri :jeyyar:

Merhaba Kızlar.

ajikal canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah..

Hoşgeldin canımcım sonunda ayrılmışsın işten kafanı dinle biraz

Balıkesir'den aldım,şaka gibi ama..
istanbul'u karış karış gezdim ve buradan aldım.
ama aşık olmuştum modele,kısmet işi biraz da yerimseniben

70 tl'ye aldım.gelinliklçiler dikiyor istediğiniz modelde ama ben hazır aldım.
şal gibi olanını alırsın,inceleri de var,onlarda da aklım kaldı benim ama üşütürdü beni şubatta.

Çok mantıklı bence,ama pahalıya mı malolur onu bilemiyorum.
tam gönlüne göre yaptırabilirsin ama..
sözlüne çıkışma,onlar çaresiz saf saf geziyorlar bizimle kaydirigubbakcemile3

Provaya gittiğimde bakıyım canım gözüme çarpmadı gerçi sorarım zaten çarşıyada gidicez annemle orayada bakarım

bende tama tersi cnm şimdi eger beraber gdersek yok bu çok açık yok çok abartılı falan dick ben oyzden gelsn istemiorum ama kesin gelr çünkü çok meraklıdır kendileri :jeyyar:

Kusura bakmayın kızlar site hata veriyodu dha yeni gelebildim..
Beniminkinin o kdr takıntıları yoktur ama çok merak eder hem yanımdada olmasını istiorum ben..

şaka yapıorum cnm bnde istyrm tabi ki yanımda olmasını takıldım sadece ama bnmkisi kıskanç yani o konuda şaka yapmadm :kedi:

Valla canım benim en büyük hayalimdi gelinliğimin yırtmaçlı çingene kıyafeti gbi kabarık olması ama hayırr die bi ses duydum..
Ona hayır dediği için karışamaz ya karışmasınlar bu bizm gelinliğiimizzzz mafoldumben

emma canım yaa tesettürlü gelnilik modelleri için çok teşekkür ederim bitanesin :1hug: Bende 1. modeli çok beğendim bir tesettürlü olarak ama benim için fazla iddaalı..Gözüne çarparsa böyle şeyler paylaş bizimle yine lütfen kaydirigubbakcemile5

banim ablamda tesettirlü gelinlik giymişti. başına fransız şapkaları olur ya tüllü ondan takmıştık. çok şık ve modern durdu, sana da fikir olsun,

Valla canım benim en büyük hayalimdi gelinliğimin yırtmaçlı çingene kıyafeti gbi kabarık olması ama hayırr die bi ses duydum..
Ona hayır dediği için karışamaz ya karışmasınlar bu bizm gelinliğiimizzzz mafoldumben

Ahhh ahhh karışmasalar keşke benimde hayalim sırtı açık gelinlikti ama sırtı açıklığı bırak straplez bile giyemiyorum :umursamaz:

evet cnm şahsen bende söz aldm kendilerinden karışmcgna dair tutar inşllh tartşmk istmiorm çnkü :sinifsinif:

Back