• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bizim durumumuzu özetlemişsin canım:) sözlüm şuan nişan takılarıyla uğraşıyo pek bişey diyemiyorum ona..ve annem de sen şu evden gelinlikle çıkmadan ben inanamam diyor.evin en küçüğüyüm abim sırf bu yüzden vermem diye tutturmuştu şimdi de mayıs önemli mi daha ilerde olur gibi komik açıklamalar yapıyor...
sözlüm de geçenlerde sen annenlere el sallayıp da köprünün öbür ucuna geçtiğinde evlendiğine inanacaksın dedi o andan beri evlilik diyince gözlerim doluyo ama halen ailem sayesinde bu evlilik ciddiyetine alışmış değilim.. burda yapılan hazırlıkları okuyunca ben de mi böyle olcam gibi düşüncelere kapılıyorum ama düşünceyle sınırlı kalıyor

yalnız deilsin cnm yani şu var herşey için sabır lazım ama artık sabretmekte çok zor gelio ailemlerimiz biraz dha destek olup bzim evlenecgmz fikrine bi alışablse herşey çok daha kolay olck psikoljk açından kafamız rahat olck.. ama şu var birbirimze destek olabilriz çünkü ailelerimzle paylaşmdklarımızı burda birbirimze anlatıorz..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

KIZLAR TARİHLERİ BELLİ OLANLAR YANİ ARALARINDA BELLİ EDENLERDE TARİHLERİ SÖYLEYİN EKLEYELİM

BEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN 26 hazirannn :D:Dzemuszemus:teytey:

Oooo senin azcıkk kalmışşşş..akannehir
Allah yardımcın olsun walla ben kudurmuştum sinrden heralde..
Bide işte böle beklediğindede insan heycan yapıo acaba bişe unuttummu eksikmi die..
İnşallah herşey istediğin gbi ve tam olur canım..

Ara ara geliyorlar.. geriliyorum bu kadar geç kaldı diye benneyaptımki
Yine de duramadım bişeyler aldım.Uyku seti,nevresim,yemek takımı gibi kaydirigubbakcemile
bir de onları taşıyacağım şimdi istanbul'a,sırf heyecandan,almış olmak için aldım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

doğru sölyrsn valla bnm annemde aynı senin annen gibi düşünüo bnde hoşnut deilim bu durumdan.. erkek tarfının işi tabi kolay ama bide onlara sorsak bzmki çok tutuyr derler oysa bzmki çok ayrıntı ve asıl bzmki çok tutuyr..

Evet canım aynen çok az zannediyolar kız tarafının aldıklarını heralde..
Bilmiyolar galba yedikleri yemekler bizim aldğmz tencerelerde pişcek çattları biz tabakları biz alıcas..
Yattıkları yataa bile yaw kaydirigubbakcemile3
Bir sürü ayrıntı war bizim düşünmemiz gereken..
Kendileri çok iş yapıo zannediolar ama pehh

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
ne güzel tesadüf opuyorumnanaktan
senin de sevgilin ist çalışıyor galiba
6 Şubat düğün ,yolun düşerse beklerim..şöyle bir gözatarsın a.s
Çok sevinirim..

İstanbul'a gideceğim için hiçbirşey alamıyorum buradan.
zaten çeşitlerde çok sınırlı,alıp oraya taşımakta mantıksız ..
çok sevindim karşılaştığımıza

evet cnm çok haklısın burdan alıp oraya götürülmez zaten bnm aşkımda istnblda çalışıo ve eşyalrı bn burdan begenip ona söledm oda bni kırmadn halletti saolsn ama şu var eger şuanda sadece taksitleri ödüo yani begnmzsem değşim olck o yüzden içim rahat hihoyyyt

nasip cnm gelebilrsem tebrik etmedn gtmem zaten eğer sınavım faln olmazsa uğrarım tabi gündüz ise gece ise gelemem malum ama kalbim seninle olck inşallah çok mutlu olrsunuz opuyorumnanaktan

Ara ara geliyorlar.. geriliyorum bu kadar geç kaldı diye benneyaptımki
Yine de duramadım bişeyler aldım.Uyku seti,nevresim,yemek takımı gibi kaydirigubbakcemile
bir de onları taşıyacağım şimdi istanbul'a,sırf heyecandan,almış olmak için aldım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

İstanbuldan alman daha mantıklı canım hem dha uyguna hem dha çok çeşit bulabilrsin burda..
Tabi toptan yerlerine gidebilrsen canım..
Ozaman sıkıntı yapma kendine nasılsa istten alcaksın..
Almak için boşuna para harcama ttlm

Sağol canım benim çok sevindim inaaaannn :D:D çoook sağol:D Bizim de nikah düğün beraber olacak ama daha gün almadık:)

Evet canım aynen çok az zannediyolar kız tarafının aldıklarını heralde..
Bilmiyolar galba yedikleri yemekler bizim aldğmz tencerelerde pişcek çattları biz tabakları biz alıcas..
Yattıkları yataa bile yaw kaydirigubbakcemile3
Bir sürü ayrıntı war bizim düşünmemiz gereken..
Kendileri çok iş yapıo zannediolar ama pehh

Bi yerde duyduyum beğendiğim bi söz var ERKEK ÇEYİZİ BİBER DOLMASI KIZ ÇEYİZİ YAPRAK SARMASI bizim çeyizde ufak tefekler detaylar çok bir araya toplayıncada onların aldıkları hiç kalıyo kaydirigubbakcemile3

:nazar:ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:

oooooooooo en kısa zamanda kendimide orada görmek istiyorum tabi bnm gibi tarihi belli olmayan gelinleride opuyorumnanaktan
cnm geliğin inşallah istedgn gibi olr düğünnde göz kamaştrırsın inşallah hihoyyyt

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
OmrumunSahibi, derinss, emma10, esra8608+, karbeyaz.ocean, ndrcn, phenomen+, sakardeniz, seydaferat, Yağmurseli

Şuraya bakın çoğalıyoruz ne güzel ee artık bizim zamanımız geldi dimi :D

Bi yerde duyduyum beğendiğim bi söz var ERKEK ÇEYİZİ BİBER DOLMASI KIZ ÇEYİZİ YAPRAK SARMASI bizim çeyizde ufak tefekler detaylar çok bir araya toplayıncada onların aldıkları hiç kalıyo kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey Çookkkk hoşuma gitti bu söz yaa bayıldım Valla çok doğruuu..
Aslında gıcıklına aldğn hepsnin fiyatını biyere yazp hesaplıycaksın eğer bişe derse hemen söliceksn bnmkiler ne kdr tuttu bak baklm küçümsencek gbimiymiş kaydirigubbakcemile

Evet canım bende senin gbi düşünüorum 1.000 e fln halletmek lazım çnkü içim acıo verilen o paraya bu ara iyice pintileştimmi ben ne kaydirigubbakcemile3
Evet herkez öyle söylüyo kışın al diye bunu öğrenmem iyi oldu kışın halledicem bende teşekkür ederm..
Sen gelinliğini hallettinmi?
Hallettiysen ne kdra acaba?.

Pintileşmek değil de,masraflar çok,herşey para..
Evlenmek lüks bu devirde..
Ben gelinlik+duvak+gelinlik çamaşır+gelinlik ayakkabı = 1.000 liraya hallettim.
Allah senin de gönlüne göre versin canım..

doğru sölyrsn valla bnm annemde aynı senin annen gibi düşünüo bnde hoşnut deilim bu durumdan.. erkek tarfının işi tabi kolay ama bide onlara sorsak bzmki çok tutuyr derler oysa bzmki çok ayrıntı ve asıl bzmki çok tutuyr..

Daha dün nişanlıma çatal-bıçak takımına 600-700 tl vereceğimizden bahsediyordum.
saçmalama o kadar tutamaz,kap kaçak ne abartıyorsun diyor.
mutfak büyük bir masraf farkında değiller,çok sinir..!

KIZLAR TARİHLERİ BELLİ OLANLAR YANİ ARALARINDA BELLİ EDENLERDE TARİHLERİ SÖYLEYİN EKLEYELİM​

Beni unutmuşsun şekerim..
6 şubat düğün hihoyyyt

:Saruboceq:
oooooooooo en kısa zamanda kendimide orada görmek istiyorum tabi bnm gibi tarihi belli olmayan gelinleride opuyorumnanaktan
cnm geliğin inşallah istedgn gibi olr düğünnde göz kamaştrırsın inşallah hihoyyyt

İnş. güzel haberlerini bekliyoruz.Sağol canım benim inşallah öyle olur
Canım benimmmm herkesin gönlüne göre versin Allah inşallah:D:D Bütün gelinlerimize dua ediommm:D

Amin cnm dualarını kabul etsin Rabbim hepimiz sevdiklerimize kavuşup mutlu olalım

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
OmrumunSahibi, derinss, emma10, esra8608+, karbeyaz.ocean, ndrcn, phenomen+, sakardeniz, seydaferat, Yağmurseli

Şuraya bakın çoğalıyoruz ne güzel ee artık bizim zamanımız geldi dimi :D

valla ne zmndr görüşememnin acısını çıkartıoruz heralde delikafadulden

Pintileşmek değil de,masraflar çok,herşey para..
Evlenmek lüks bu devirde..
Ben gelinlik+duvak+gelinlik çamaşır+gelinlik ayakkabı = 1.000 liraya hallettim.
Allah senin de gönlüne göre versin canım..

Daha dün nişanlıma çatal-bıçak takımına 600-700 tl vereceğimizden bahsediyordum.
saçmalama o kadar tutamaz,kap kaçak ne abartıyorsun diyor.
mutfak büyük bir masraf farkında değiller,çok sinir..!

Beni unutmuşsun şekerim..
6 şubat düğün hihoyyyt

Çok iyi halletmişsn cnm 1.000 nerden aldın..
Valla baya iyi olmş o..
Heee tabi kendi araştırmışmı acaba o kapkacak dediklerinin fiyatını acaba iştee ne anlarlar yaaa :umursamaz:

:nazar:ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:

tarih belli olsun olmasın herkese mutluluklar... alkisalkisalkis

Back