• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

vakti gelse de başlasam:))) ocak ayında alıcam bişeyler ama evde herşey uyumlu olsun istiyorum ev tutulupda mobilya alımına başlandığı an başlicam birbir:))) ocak ayını iple çekiyorum:) böyle hazırlık yapılmayınca sanki evlenmicekmişim gibi hissediyorum hayal gibi geliyo bana:((( evde bunu tek ciddiye alan benim sanırım anam kimse bişey yapmıyo bi dantel bile yapmadı annem daha ya:( üzülüyorum vallahi:(((

Aynen canım banada hayal gbi gelio sanki öylee muhabbet ediyoruz evlilikten kaydirigubbakcemile3
Valla benimde annanem dantel meraklısıdr ben hiç sewmem zaten yapmşlar önceden bidnya hiç sevmiorum danteli istiosan yaptıralım diolar..
Gerçi sadece dantelle bitmio alıncak bidnya şey var..
Aynen ayneennnn banada bitek ben ciddiye alıomşm gbi geliooo mafoldumben

vakti gelse de başlasam:))) ocak ayında alıcam bişeyler ama evde herşey uyumlu olsun istiyorum ev tutulupda mobilya alımına başlandığı an başlicam birbir:))) ocak ayını iple çekiyorum:) böyle hazırlık yapılmayınca sanki evlenmicekmişim gibi hissediyorum hayal gibi geliyo bana:((( evde bunu tek ciddiye alan benim sanırım anam kimse bişey yapmıyo bi dantel bile yapmadı annem daha ya:( üzülüyorum vallahi:(((

Benim annem benden hevesli habire bişeyler alıyo kendi örüyo bide ördürüyoda yetişmez diye alem kadın valla bir sürüde önceden yaptığı var ev dantel kaplı olacak bende çok severim ya zaten :hulya:

Sağol şekerim Sdece sen öyle değilsin cnm bende öyleyim söz söz diye tutturdum beklerim dedim yaptırdım sonra nişan nişan diye tutturdum onuda yaptırdım sonra biraz durdum düğün düğün diye tutturdum kaydirigubbakcemile3 oda olacak az kaldı inş. Ama şimdi çeyiz dışında bişey alamıyoruz ev tutulmadan mobilya alamıyoruz mobilya alamadığımız için halı perde ve aksesuar alamıyoruz son 2 ay kala bunların hepsi olacak davetiye kaldı bide gelinlik anlaştım bu ay sonu provam varda damatlık kaldı onuda martta alıcakmışız geçsin zaman :hulya:

Evet bende söz söz diye tutturdum oldu..
Nişanı başından beri istemiodum annemle annanem olmazsa olmaz dedilerki beni anlayan ve bnmle aynı fikirde olan babam istemiosa yapmyalm o parayla kendine başka şeyler alabilr dedi ve havalara uçtum nişan olmıcak..
Bizimde ev tutuldukdan snra eşyalr fln alıncak..
Gelinliği ne kdra anlaştın acaba cnm satınmı alıcaksın kiralıcakmısın?

Sorma zaten şişko diyip duruyo bana mafoldumben onada kilo aldırıcam :jeyyar: Herkes düğüne yakın stresten zayıflarsın diyo sendede varmı değişiklik

Ayy ortaya öyle bir laf atılıyor,kim söylüyor bunu bilmiyorum,yalannn kaydirigubbakcemile3
Hiçbir değişiklik yok,aynı balıketli derinss :gitme:

Benim herşeyim evin tutulacağı şehirden alınacak..
Hiçbirşeyim yok düşün,hepsi bu ay alınacak..
Bu süreçte senin gibi anneme babama gıcık oldum hep,ama böylesi mantıklı fisfisfis

Alın benden de o kdar bi kaç mutfak eşyası bi uyku seti dışında bi şey yok ortada...Sanki ben değil de başkası evlenecek...Beyaz eşyaları aralık sonu ocak gibi alacağız sanırım ama şu an sanki hiç bi şey yok hayatımda evlencek olan ben değil gibi off:(((

Ömrümünsahibi aldıklarını Allah iyi günlerde kullanmanı nasip eder inşallah canım..
Valla bizde ağır vasıta gibi ilerliyoruz heralde kaydirigubbakcemile3
Yada bana öyle geliyo artık..
Bide ben çok sabırsız olduğum için hemen herşey belli ve kesin olsun istiyorum..
Aman o ozaman olur bu buzaman olur die bekliyebilen biri değilim malsf akannehir
Herşey erken ve tam olsunda eksik ve sonradan olcana diorum..
Bide yumurta tavun g.. dayandımı bi dünya şeyi unutum gbi gelio..
Ya bitek benmi böleym acba :uhm:

bitek sen öle deilsin merak etme hem sen bana göre öndesin sözlüsün cnm biz daha oraya bile gelemdk ama herşeyin hayrlısı acele işe şeytan karışır kötükedihüso ama şöle bi avantajım var bnm mobilya ve beyaz eşyam tam sayılr sadece yatak odası faln eksik oyüzden bizim nişan süremiz uzun olmck hemen sadede gelicez :dance:

Aynen canım banada hayal gbi gelio sanki öylee muhabbet ediyoruz evlilikten kaydirigubbakcemile3
Valla benimde annanem dantel meraklısıdr ben hiç sewmem zaten yapmşlar önceden bidnya hiç sevmiorum danteli istiosan yaptıralım diolar..
Gerçi sadece dantelle bitmio alıncak bidnya şey var..
Aynen ayneennnn banada bitek ben ciddiye alıomşm gbi geliooo mafoldumben

dantel kullanmicam evde gerçi adettir diye ilk başta bi çeyiz serme durumu varmış..ama ben ihtiyaçlarımdan geçtim bi hareket yok evde annemler sabret hepsi birden olcak diyolar.ama ben duramıyorumki yerimde bi çaba görsem dicem tamam ben tezcanlıyım ama yok bu sefer ben evlenme meraklısı gibi görünücem evde diye susuyorum pek lafını etmiyorum ama acayip daraldım:((( bitek nevresim takımı aldım saten bi de şu iki sevimli birbirine sarılmış hayalet model tuzluklar var:)) onlardan aldım 2 tane tek çeyizim şimdilik bunlar:D kendimi avutuyorum bakalım:)))

Evet bende söz söz diye tutturdum oldu..
Nişanı başından beri istemiodum annemle annanem olmazsa olmaz dedilerki beni anlayan ve bnmle aynı fikirde olan babam istemiosa yapmyalm o parayla kendine başka şeyler alabilr dedi ve havalara uçtum nişan olmıcak..
Bizimde ev tutuldukdan snra eşyalr fln alıncak..
Gelinliği ne kdra anlaştın acaba cnm satınmı alıcaksın kiralıcakmısın?

Ben kumaşını duvağını kendim aldım cnm dikim için anlaştım hepsi 1.400tl tutuyo benim olacak tabi gelinlik tarlatanıda almak istersem oda 85tl ama almıycam onu

bitek sen öle deilsin merak etme hem sen bana göre öndesin sözlüsün cnm biz daha oraya bile gelemdk ama herşeyin hayrlısı acele işe şeytan karışır kötükedihüso ama şöle bi avantajım var bnm mobilya ve beyaz eşyam tam sayılr sadece yatak odası faln eksik oyüzden bizim nişan süremiz uzun olmck hemen sadede gelicez :dance:

Bizdede erkek tarfnın alıcağı beyaz eşyalar hazır bende bişe yk maşallah ne rahatz yaw kaydirigubbakcemile3
Annem ağırdan alıo onların hepsi birden alınır die elli kere biyerleri gezmeyi özellikle bnmle alışverşe çıkmayı sevmediği için kaydirigubbakcemile
Şu kilo konusunuda takmayın kızlar korse denilen bişe war sonçta weya bstiyer giyersinz gelinliğin içine incecik durursunuz..
Aman sizi beğenen beğenmiş nasılsa..

aynen canım ben de katılıyorum.bizim de düğün salonu belli oldu.sözlümün dediği yeri netten gördüm beğendim.kesin mayıs olcakmış düğünümüz.ama önce ocak ayında nişanımız olcak ve henüz nişanlığım ve damatlık belli oldu.bunun dışında herhangi bir hazırlık olmadı...kesinleşmesine rağmen ev tutulmadı,dolayısıyla eşya da alınmadı hazırlık yapılmaması çok canımı sıkıyor:( biyerden başlamak lazım ama nerdennn:(((

hadi hayırlısı olsun canım. diğer şeylerinde zamanı gelir üzme kendini. Allah mutlu mesut etsin..:Saruboceq:

Ayy ortaya öyle bir laf atılıyor,kim söylüyor bunu bilmiyorum,yalannn kaydirigubbakcemile3
Hiçbir değişiklik yok,aynı balıketli derinss :gitme:

Benim herşeyim evin tutulacağı şehirden alınacak..
Hiçbirşeyim yok düşün,hepsi bu ay alınacak..
Bu süreçte senin gibi anneme babama gıcık oldum hep,ama böylesi mantıklı fisfisfis

Hadi ya boğazımı biraz tutsam iyi olacak galiba kaydirigubbakcemile3

Balıkesir merkez de misin emma10?

çok haklısın cnm ama herşyi akışına bırakmak lazım bende bazen uçuorum hemn herşey olsun bitsin die ama olmuo herşyn sırası var elbette bizimde sıramız gelicek üzülme... dantel konusunda bizdede tık yok ama çok gerekli görmüorum zaten varsın olmasın..

dantel kullanmicam evde gerçi adettir diye ilk başta bi çeyiz serme durumu varmış..ama ben ihtiyaçlarımdan geçtim bi hareket yok evde annemler sabret hepsi birden olcak diyolar.ama ben duramıyorumki yerimde bi çaba görsem dicem tamam ben tezcanlıyım ama yok bu sefer ben evlenme meraklısı gibi görünücem evde diye susuyorum pek lafını etmiyorum ama acayip daraldım:((( bitek nevresim takımı aldım saten bi de şu iki sevimli birbirine sarılmış hayalet model tuzluklar var:)) onlardan aldım 2 tane tek çeyizim şimdilik bunlar:D kendimi avutuyorum bakalım:)))

Sorma canım yaa benim de 26 haziranda düğünüm..Misafir ve günlük yemek takımı,misafir çay seti, tencere seti, blender, çaycı çatal bıçak takımı ve bi de uyku setinden başka bişey yok...:(( Bana da hepsi birden olcak ocak bi gelsin fln diolar ama ben olsun istiyorum artık. Telaş melaş umrumda değil artık o telaşı yaşamak istiyorum.Böyle oturdukça daral gelio bazen :( Sanki başkası evlencek..Bi bakıyom çok uzun gibi ama geçiverecek hemen :(( aralıkta alacaktık beyaz eşyayı beklemedeyim :S Öff.. bana da bağlı değil ki hiçbi şey.

Evet canım bizdede öle..
Valla evlilik meraklısı gbi görünceksemde görünym pek umrum olmuo bnm her aklıma estiğinde söliyp duruorm anneme ee şunu alalım bunu alalım die.
Şimdi söz bohçası götrces onlara o aradan çıksın bi baskılarım artkca kaydirigubbakcemile3
Ömrümüsahibi hayırlı olsun gelinliğin canım hangi semtten anlaştın gelikçiyle?
Ya gelinlik her bayan içn özeldir bende kiralamak deil satınalmak istiorum ama böyle 2 3mlyar veren bayanları duyuncada çok abartı gelio ya 1 kere giyosun sonçta çok uçuk fiytlar değmezmiş gbi gelio bna :kedi:

Ayy ne güzel tatlı telaşlar bunlar hayırlısı olsun cnm bizimde zaman gelsede heyecan yapsak azcık kaydirigubbakcemile2

KIZLAR BENDE BUGÜN BİŞEYLER ALDIM MASRAFA GİRDİM BİRAZ :kedi:

FIRIN KABI TART KALIBI

SLİKON KEK KALIBI

MİNİK KEK KALIPLARI 6TANE

KREP TAVASI

BU KADAR zemuszemus

e 2010 gelinleri günü yaparız kaydirigubbakcemile3 :hulya: kek pişirirsin bize.
güle güle kullan.

bende de gerekli değil dantel çok güzel modeller var dantel kullanmicam ama ah bi aileler de çabalamaya başlasa:(( şu nişanı atlatalım da ocakta ilk iş ev aldırıcam daha bekletemem alsın da içim rahatlasın:((

Back