- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.581
Hoşgeldin aramıza canım Allah tamamına erdirsin ,inş. Hayırlı olsun a.s.
H.b..
Teşekkür ederim cnmm.
Aminnn :Saruboceq:
H.b..
Teşekkür ederim cnmm.
Aminnn :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canımcım bayıldım, çok güzel koltuklarropuyorumnanaktan[/url][/IMG]
[/url][/IMG]![]()
Kızlar üstteki koltuk takımının 3D çizimi, alttaki de katalogdan çekilmiş kötü bir fotoğrafı..
Normalde rengi katalogta çok hoş görünüyor,ben minik bir görüntüyü telefonumla çekmek istediğim için bu hale geldi, idare edin :kedi: Bu kadar koyu renk istemiyorum tabi,sütlü kahve ya da vizon rengi istiyorum ve büyük ihtimalle bu takımı alacağız :Saruboceq: Bu takımın yemek odası da var ama çok pahalı, onu alamayacağız sanırım :gitme:
Bende köşe takımlarını çok beğeniorum fakat evime almayı düşünmüorum çnkü rahat oturamıorum onlrda rahat edemiorum hem misafr geldiğindede dip dibe oturtmak gerekio arkdşlarn bile gelse sdce raht raht oturlmuo bence.
Görünüş olarak çok şık orası tartışlmazda rahatlıkta aynı şeyi düşünmüorum..lmaz:
Şeydacım allah tamamını erdirsin inş.benimde düğün temmuz sonu en son ben gidiyorum galibamafoldumben
:roflol:
Canım yaa nişanlınmı temizlicekmiş kirlendiğinde..
Tabii snra onun başnda konuşp başka koltuk aldırcan die korkuo dmeii..
Bu erkekler çok çakal yaw..
Canım walla bizim ewde war die fikir werim ddm ben sna salonda kullancam diosn
O zaman üzerine bişe örtersn sende..
Hem böle köşe takımı isitosan dha kolay olur snn için örtmesi..
İçinden nası geliosa öle yapmalısın bence..
Nişanlın modelimi beğenmedi yoksa sdce açık renk diemi istemio..
Ama köşe çok güzell niye vazgeçtiniz ki canım:kedi:Haklısın canım bende böyle düşünüyorum rahat edilemez ama misafir gelince salona alırsam bu koltukta sadece biz otururuz diye düşünüyodum bende ama nişanlım kışın misafirde gelse oturma odasında otururuz salonu açmayız orayı ısıtmak zor olur diyo o yüzden köşe koltuktan vazgeçiyoruz.Hoş daha evimizde belli değil ama kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım bende böyle düşünüyorum rahat edilemez ama misafir gelince salona alırsam bu koltukta sadece biz otururuz diye düşünüyodum bende ama nişanlım kışın misafirde gelse oturma odasında otururuz salonu açmayız orayı ısıtmak zor olur diyo o yüzden köşe koltuktan vazgeçiyoruz.Hoş daha evimizde belli değil ama kaydirigubbakcemile3
Yağmurseli tatlım ben kendimi biraz iyi hissedince uçuşa geçtim jet hızıyla muhabbet ettim :)) Kızlarrr koltuk takımını beğenmenize çok sevindim,inşaallah alabiliriz onları ve bende sizi o koltuklarda misafir ederim :) Ayy ne güzel olur yaa birbirimizi ziyaret ederiz kızlar dimiii evlenince dostluğu bitirmek yok hee baştan anlaşalım tamam mı :)
Nişanlın çok doğru söylemiş cnm bu zamanda doğal gaz fatraları el yakarken öle demesi çok normal.Yani bayramda seyranda iki ailede ve aile büyükleri size yemee gelirse açarsın salonunu ama normal misafr bile olsa salonu açmaya gerk yok..
2 kişisiniz nasılsa bide oranın temizliğiydi fln uğraşmak zorunda kalmazsın..
laydy cnm teşkr ederm bakalm bizimde belli deil bayramdan snrada olabilrr böyle işleri planlamakla olmuo ya ne zaman herşey tam olursa o zmn oluo sıkntı stres içinde ewlenmektense..
Allah hepimizin gönlüne göre wersinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geliriz tabiki kuzum nasılsa anadolu yakasında olucaz sen ben ve yağmurseli başka kimse varmıydı
Ben varımmm.
Bende anadlu yksnda oturcm ttlm..
Evet canım tek düşüncesi o haklıda bi tek oturma odasını yakar kapımızı kaparız sıcacık opuyorumnanaktan