• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hoşgeldin aramıza canım Allah tamamına erdirsin ,inş. Hayırlı olsun a.s.

H.b..
Teşekkür ederim cnmm.
Aminnn :Saruboceq:

Şeydacım Allah tez vakitte kavuştursun sizi de tüm sevenleri de :) ÖmrümünSahibi hoşgeldin canım nbr?1-2 sayfa önce beğendiğim koltuk takımının resimlerini eklemiştim, fikrini yazarsan çok mutlu olurum..Vee bugün daha iyiyim çok şükür canımm yaa :)

Gördüm koltuk takımı şekerim çok güzel çok beğendim çok değişik sıradan köşe koltuklar gibi değil.Bende hevesim oturma odama bi duvar ünitesi ve kırmızı bi köşe koltuk inş. olur nişanlım köşe koltuk sevmiyo mafoldumben

Saol tatlım..Bunlar salon için ama ben oturma odama da köşe koltuk alıcam inş..Nişanlımla biz köşe koltuk hastasıyız :))

Kadının fendi erkeği yendi olayı olsun canım ve nişanlını razı edip kırmızı köşe koltuğuna kavuş, yaşasın kadın dayanışması :))

Ya phenomen ne zaman iyileştin de bu kadar sayfa yazdın anacım sen ya delikafadulden

Bu arada koltukların güzelmiş canım.Ben de krem ya da beyaz istiyorum da

millet temzilik pislik muhabbeti yapacak bilmiyorum sok kararım ne olur

Bende köşe takımlarını çok beğeniorum fakat evime almayı düşünmüorum çnkü rahat oturamıorum onlrda rahat edemiorum hem misafr geldiğindede dip dibe oturtmak gerekio arkdşlarn bile gelse sdce raht raht oturlmuo bence.
Görünüş olarak çok şık orası tartışlmazda rahatlıkta aynı şeyi düşünmüorum..:olmaz:

3579.jpg
[/url][/IMG]
3584.jpg
[/url][/IMG]

Kızlar üstteki koltuk takımının 3D çizimi, alttaki de katalogdan çekilmiş kötü bir fotoğrafı..
Normalde rengi katalogta çok hoş görünüyor,ben minik bir görüntüyü telefonumla çekmek istediğim için bu hale geldi, idare edin :kedi: Bu kadar koyu renk istemiyorum tabi,sütlü kahve ya da vizon rengi istiyorum ve büyük ihtimalle bu takımı alacağız :Saruboceq: Bu takımın yemek odası da var ama çok pahalı, onu alamayacağız sanırım :gitme:
Ayyy canımcım bayıldım, çok güzel koltuklarropuyorumnanaktan

Bende köşe takımlarını çok beğeniorum fakat evime almayı düşünmüorum çnkü rahat oturamıorum onlrda rahat edemiorum hem misafr geldiğindede dip dibe oturtmak gerekio arkdşlarn bile gelse sdce raht raht oturlmuo bence.
Görünüş olarak çok şık orası tartışlmazda rahatlıkta aynı şeyi düşünmüorum..:olmaz:

Haklısın canım bende böyle düşünüyorum rahat edilemez ama misafir gelince salona alırsam bu koltukta sadece biz otururuz diye düşünüyodum bende ama nişanlım kışın misafirde gelse oturma odasında otururuz salonu açmayız orayı ısıtmak zor olur diyo o yüzden köşe koltuktan vazgeçiyoruz.Hoş daha evimizde belli değil ama kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Canım yaa nişanlınmı temizlicekmiş kirlendiğinde..
Tabii snra onun başnda konuşp başka koltuk aldırcan die korkuo dmeii..
Bu erkekler çok çakal yaw..
Canım walla bizim ewde war die fikir werim ddm ben sna salonda kullancam diosn
O zaman üzerine bişe örtersn sende..
Hem böle köşe takımı isitosan dha kolay olur snn için örtmesi..
İçinden nası geliosa öle yapmalısın bence..
Nişanlın modelimi beğenmedi yoksa sdce açık renk diemi istemio..
Şeydacım allah tamamını erdirsin inş.benimde düğün temmuz sonu en son ben gidiyorum galibamafoldumben

Deri koltukların üzerine şal gibi bir şey örtüyorlar öyle de şık olurkaydirigubbakcemile2

Haklısın canım bende böyle düşünüyorum rahat edilemez ama misafir gelince salona alırsam bu koltukta sadece biz otururuz diye düşünüyodum bende ama nişanlım kışın misafirde gelse oturma odasında otururuz salonu açmayız orayı ısıtmak zor olur diyo o yüzden köşe koltuktan vazgeçiyoruz.Hoş daha evimizde belli değil ama kaydirigubbakcemile3
Ama köşe çok güzell niye vazgeçtiniz ki canım:kedi:

Nişanlın çok doğru söylemiş cnm bu zamanda doğal gaz fatraları el yakarken öle demesi çok normal.Yani bayramda seyranda iki ailede ve aile büyükleri size yemee gelirse açarsın salonunu ama normal misafr bile olsa salonu açmaya gerk yok..
2 kişisiniz nasılsa bide oranın temizliğiydi fln uğraşmak zorunda kalmazsın..

laydy cnm teşkr ederm bakalm bizimde belli deil bayramdan snrada olabilrr böyle işleri planlamakla olmuo ya ne zaman herşey tam olursa o zmn oluo sıkntı stres içinde ewlenmektense..
Allah hepimizin gönlüne göre wersinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yağmurseli tatlım ben kendimi biraz iyi hissedince uçuşa geçtim jet hızıyla muhabbet ettim :)) Kızlarrr koltuk takımını beğenmenize çok sevindim,inşaallah alabiliriz onları ve bende sizi o koltuklarda misafir ederim :) Ayy ne güzel olur yaa birbirimizi ziyaret ederiz kızlar dimiii evlenince dostluğu bitirmek yok hee baştan anlaşalım tamam mı :)

Ya bu arada köşe koltukta bende tereddüt ederdim hep, ne o öyle tren gibi filan derdim ama gözüm alıştı heralde göre göre.Şimdi çok beğeniyorum.Bide kullanan arkadaşlarım,kayınvalidem var hepsi de çok memnun..Bende almaya karar verdim arkadaşlar :) Daha spor daha modern geliyo bana diğer koltuklara nazaran..

phenomen cnm içine nası sincekse öle olman lazm tbkide..
Benim kuznmde bayılıo köşe takmlarına rahat edermde ben onlarda dio.
Ee herkes bir deil tbkide benm kuyrk kemiimde sorun oldğu için normal koltuklarda bile raht edemiorm ben kaydirigubbakcemile3

Yağmurseli tatlım ben kendimi biraz iyi hissedince uçuşa geçtim jet hızıyla muhabbet ettim :)) Kızlarrr koltuk takımını beğenmenize çok sevindim,inşaallah alabiliriz onları ve bende sizi o koltuklarda misafir ederim :) Ayy ne güzel olur yaa birbirimizi ziyaret ederiz kızlar dimiii evlenince dostluğu bitirmek yok hee baştan anlaşalım tamam mı :)

Geliriz tabiki kuzum nasılsa anadolu yakasında olucaz sen ben ve yağmurseli başka kimse varmıydı kaydirigubbakcemile4

Nişanlın çok doğru söylemiş cnm bu zamanda doğal gaz fatraları el yakarken öle demesi çok normal.Yani bayramda seyranda iki ailede ve aile büyükleri size yemee gelirse açarsın salonunu ama normal misafr bile olsa salonu açmaya gerk yok..
2 kişisiniz nasılsa bide oranın temizliğiydi fln uğraşmak zorunda kalmazsın..

laydy cnm teşkr ederm bakalm bizimde belli deil bayramdan snrada olabilrr böyle işleri planlamakla olmuo ya ne zaman herşey tam olursa o zmn oluo sıkntı stres içinde ewlenmektense..
Allah hepimizin gönlüne göre wersinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Evet canım tek düşüncesi o haklıda bi tek oturma odasını yakar kapımızı kaparız sıcacık opuyorumnanaktan

Geliriz tabiki kuzum nasılsa anadolu yakasında olucaz sen ben ve yağmurseli başka kimse varmıydı kaydirigubbakcemile4

Ben varımmm.
Bende anadlu yksnda oturcm ttlm..

Evet canım tek düşüncesi o haklıda bi tek oturma odasını yakar kapımızı kaparız sıcacık opuyorumnanaktan

Evet cnm bu zamanda geçinmek kolay deil gittkce doğal gaza zam gelio..
Evlenmek eice zorlaşıo walla :sinifsinif:
Kızlar size doyum olmaz şmdilik çıkmam lazm yemek hazrlıcas gelince katılırım aranıza kızlar görüşürss:gitme:

Şeydacım çok geçmiş olsun ama köşe takımları neden oturma konusunda rahat olmuyo,yani rahatlık süngerinin kalitesiyle filan alakalı değil mi?:uhm:

OmrumunSahibi canım ben Beylükdüzünde oturucam evlenince inş ama gelir gideriz birbirimize arada yaa nolcak gezmiş oluruz :) Beni davet ederseniz ben üşenmem gelirim yani :))

Kızlar hakikaten geçinmek zor bu zamanda hele de kirada oturuluyorsa..Allah evleneceklere de yardım etsin,herşey el yakıyo valla..OmrumunSahibi canım gelin saçın ve makyajın konusunda napacaksın?Benim nişanda makyajım çok berbat olmuştu, palyanço gibiydim.O yüzden usta bir makyöz arıyorum şimdi.Bitane buldum suadiye de 300 dedi..Kızlar siz ne düşünüyorsunuz sizce makyaj için 300 çok mu?Tabi pazarlık filan yapılmadı henüz..Bildiğiniz usta makyözler var mı Anadolu Yakasında?

Back