2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ay ne çok yazmışsınız hangi birinize laf yetiştireyim yahu

meltem mustafa cecelini şarkısı çok güzelmiş
bizimde nişanda dans şarkısı daha belli deil ama rafet el romandan ömrümün sahibisin sen olabilir

günlerdir kaç defa dinledim bilmiyorum canım ya hele ki sevdiğim uzaktayken daha bi dokunuyor böyle şarkılar, daha bi seviyorum :asigim:

maşallah 8 senede ne güzel pozlar birikmiştir bende ayrı geçmiş olsa da küçüklükten büyüyüp birbirimizi bulmamıza, sonra da beraber resimlerimizle devam etmeyi düşündüm, ama mekana bağlı tabi her mekan bu imkanı sağlayamıyo ya da ortama gitmiyo

bizimki %100 olmasa da 18 temmuz canım nikah+düğün :asigim:

kesin olmayanlarda elbet akıllarında bi gün vardır, söylesinler hepsini ekleyelim, değişirse listeden değiştiririz diyorum opuyorumnanaktan

MELTEMRE Ekledim canım senide haklısın Arkadaşlar düşündüğünüz tarihleri söyleyin tarih değişirse düzeltiriz
Bir çok yerde artık projeksiyon cihazı var canım hallolur merak etme zemuszemus

Aynen valla gülüm,makyaj denemesi yapayım dedim

Yaptım;ama öyle sıkıcı yaptım ki eğlenmedim bile mafoldumben

Senin neyin var

Aynen ya hata verdikçe yazdıklarım boşa gidiyor

Sinirleniyorum lmaz:

Kızlar çok güzel köpüklü kahve yaptım gelin opuyorumnanaktan

iş yerinde ki ablayla hergün rüya tabiirlerine bkıyouz bir gün diyor bolluk bereket çok para fln oo süper fln diyoruz

ertesi gün sıkıntı dert ölüm çıkıyor aman bunlar nerden bilecekki oluyoruz kaydirigubbakcemile

Ben çıkmasa da dinlemeyi severim ya

Bu da sanırım bizim Türklere has bir özellik

Eskiden her gün falımı okurdum.Eğlence işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…