- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.441
ayy allah mutlu etsin herkesi. garip bir duygusallık çoktü :a015:
Allah tamamına erdirsin ve dilediğimizden daha mutlu oluruz inşallah. :Saruboceq:
bende tam tarih belli olmamakla birlikte %98 17 Temmuz 2010 cumartesi düğün a.s. :teytey:
meltem mustafa cecelini şarkısı çok güzelmiş
bizimde nişanda dans şarkısı daha belli deil ama rafet el romandan ömrümün sahibisin sen olabilir
Ben geldimKızlar tarihleri belli olanlar yada belirleyenler tarihlerini ve düğünmü nikahmı onları söylesinde bi liste yapalım olmazmı sositososito
Bende küçüklükten bu yana olan resimlerimizi slayt yapıcam 8 senedir birlikte olduğumuzdanbir sürüde resmimiz var konuklar düğünün başlamasını beklerken izlesin şarkı konusunda bende karar veremedim danas parçamız belli bizim şarkımız olacakta opuyorumnanaktan slayt için sözsüz bi melodi düşünüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay seninle bu konuda müzik zevkimiz çok uyuyor alkisalkisalkis bi tek my baby u şarkısını bilmiyorum
aslında çok seçenekten şikayet etmemek lazım bi sürü şarkı beğeniyoruz böylece en azından sadece 1 tanesini değil bi kaçtanesini o özel günde kullanabilicez :lepi:
evet uyuyor gerçekten my baby şarkısınıda dinle cnm gerçekten güzel opuyorumnanaktan ama önerilerim dha bitmedi kelly clarkson because of you, james blunt'ın yuo're beautiful, eagles'ın hotel california,3 Doors'un Down Here Without You, marc anthony'nin when I dream at night şuan için aklıma gelen en güzel slow dans parçaları cnm
hepsini biliyorum ve seviyorummm opuyorumnanaktan
bende bildiklerimi toplayıp bi liste halinde paylaşıcam, aslında listem de varda karman çorman düzenlemem lazım :hulya:
Yaa 1000 beni biraz kasar.O yüzden de indirirse amenna indirmezse de
beğendiğim fotoğrafları kesiyorum.
Fotoğrafçıya götürüp böyle istiyorum dmeeyi planlıyorum.
Fonu falan bulsunlar bir zahmet laelaelaelaelae
aklına sağlık valla hiç olmadı öyle yaparız nolcek sırnaşık şey
Ben de sizi seviyorum kızlar zemuszemuszemuszemus
ben seni daha çok seviyorumm opuyorumnanaktan naniknanik
sebepsiz bir sıkıntı var üzerimde
valla bende bilmiorum sebebini
ama çalışmak istemediğim kesin bugün
Bazen tutan fallarım oldu.Bazen de hiçbir şey yok deyip 10sn sonra
bıraktığım fincanlar oldu kaydirigubbakcemile3
şu fala birde ben 1 saatlik inanıp keyif yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?