2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bacım ben bu okuldan mezunum beni severler tazminat filan istemezler..Bide ben resmi değilim, okulun öğretmeni gibi değil personel olarak alıyorum maaşımı filan..Müfettiş gelince derslere girmiyorum.Ben müdür yardımcısına anlattım durumu,zaten onlar da anlayışla karşıladılar,kapımız sana her zaman açık filan dediler ama müdürle konuşamadım henüz.Bugün de okulda yoktu,yarına kaldı.Böyle yani..

ömrümğnsahibi cnm çok güzel bi liste inşallah bu listeyi girmek bana da nasip olur en sonuncu olsamda yinede bu listede olmak istiyorum 2010'nu evlenmedn bitirmcem :sm_cool:

gerçekten güzelmiş cnm nişanında salonda olduguna göre uygun tabi en önemlisi senin beğenir içine sinmesi mutlulukla giy inşallah Şeniz

Anladım yavrum.Sen de sorun olmaz.Ne şanslı hatunsun sen yafff

İş yerinde çıkarsın adamlar ooo başımla beraber der

Bir de bize bak sözleşmem bittiği halde maaşım içerde mafoldumbenmafoldumben

Anladım yavrum.Sen de sorun olmaz.Ne şanslı hatunsun sen yafff

İş yerinde çıkarsın adamlar ooo başımla beraber der

Bir de bize bak sözleşmem bittiği halde maaşım içerde mafoldumbenmafoldumben

Oyy kıyamam sana yaa canım benim umarım sende tez vakitte alırsın paranı da rahatlarsın inş :teselli: Gerçi benimde ek derslerimi vermediler geçen yıldan beri kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben düğün fotoğrafçısı olarak Esra Balkan ile çalışacağım, kendisiyle detaylı görüştük kanım ısındı kendisine :)

Ahh ahh umarım alırım da ben yavaştan bir su içeyim dedim

Bazen mahkemeye vereyim diyorum.Kaybetsem de gururum ayakta kalır diyorum

Bazen de itle dalaşacağına çalıyı dolaş diyorum

Kendi kendime böyle konuşuyorum;ama onların umrunda bile değil

rengi güzel cnm

Evet rengi gerçekten güzel.

Güzel de bir makyaj yapılırsa süper olur

Bu arada nişanlık gerçekten hoşmuş arkadaşım makyaj ve saçla tamamlandığında tam bir afet olursun sen :)

gerçekten güzelmiş cnm nişanında salonda olduguna göre uygun tabi en önemlisi senin beğenir içine sinmesi mutlulukla giy inşallah Şeniz

çok teşekkür ederim arkadaşlar:))) Allah hepimize nasip etsin inşşş:)

Kızlar ben düğün fotoğrafçısı olarak Esra Balkan ile çalışacağım, kendisiyle detaylı görüştük kanım ısındı kendisine :)

Ben de onunla konuştum.Tatlı bir hatun da fotoğraflarına bakayım beğenirsem

sonra da fiyatı -bana 1000tl dedi- aşağı çekebilir mi diye konuşurum

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Ekle OmrumunSahibi ekleee ben eksik kalmıyım tatlım :)) Yağmurseli evet bana da aynısını dedi, şu an sitesi güncellendiğinden pek fotoğraf yok ama bana gönderdi bikaç tane, ben çok beğendim canım, bence sende bi bak o fotoğraflara :)

Yaa 1000 beni biraz kasar.O yüzden de indirirse amenna indirmezse de

beğendiğim fotoğrafları kesiyorum.

Fotoğrafçıya götürüp böyle istiyorum dmeeyi planlıyorum.

Fonu falan bulsunlar bir zahmet laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…