- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.381
ay seninle bu konuda müzik zevkimiz çok uyuyor alkisalkisalkis bi tek my baby u şarkısını bilmiyorum
aslında çok seçenekten şikayet etmemek lazım bi sürü şarkı beğeniyoruz böylece en azından sadece 1 tanesini değil bi kaçtanesini o özel günde kullanabilicez :lepi:
evet uyuyor gerçekten my baby şarkısınıda dinle cnm gerçekten güzel opuyorumnanaktan ama önerilerim dha bitmedi kelly clarkson because of you, james blunt'ın yuo're beautiful, eagles'ın hotel california,3 Doors'un Down Here Without You, marc anthony'nin when I dream at night şuan için aklıma gelen en güzel slow dans parçaları cnm
arkadaşlar ne kadar güzel muhabbetleriniz böyle ya:))geç katıldığıma üzüldüm doğrusu. ben ocakta nişan yapıcam bidaha ertelenmezse:) 24.01.2010 istiyoruz artık. 24.05.2009da isteme söz birlikte olmuştu:) en geç mayısta da düğünümüz olcak fakat kesin bi tarih veremesem de şöyle bişey istiyorum ki perşembe resmi nikah,cuma dini nikah,cumartesi kına,pazar da düğünümüz olsun:) 4 gün içime sindire sindire koşturmak istiyorum:)))
kahve bulduk orta büyüklükte güzel şeker de biyer.nişanı orda yapıcaz Allah nasip ederse.fakat müzik durumunu halen bilmiyoruz ne yapıcaz kayınvalidem canlı müzik ayarlarız dedi fakat canlı müziği kaldıracak bir ortam olacağını sanmıyorum. muhtemelen cd den olur.müzik olayını ve tüm detayları çözdüğümüz takdirde benim gibi dernek kafe tarzı orta büyüklükte nişan vs. yapacak arkadaşlarıma yardımcı olurum:))
ah buarada nişanlık da beğendim arkadaşlar artık kesin bunu giyicem:) normal abiye bakmaya çarşıya çıkmışken öylesine giyip de üstündeki işlemelerine bayıldığım caaanım elbisem:))) umarım beğenirsiniz:))
Bacım ben bu okuldan mezunum beni severler tazminat filan istemezler..Bide ben resmi değilim, okulun öğretmeni gibi değil personel olarak alıyorum maaşımı filan..Müfettiş gelince derslere girmiyorum.Ben müdür yardımcısına anlattım durumu,zaten onlar da anlayışla karşıladılar,kapımız sana her zaman açık filan dediler ama müdürle konuşamadım henüz.Bugün de okulda yoktu,yarına kaldı.Böyle yani..
Anladım yavrum.Sen de sorun olmaz.Ne şanslı hatunsun sen yafff
İş yerinde çıkarsın adamlar ooo başımla beraber der
Bir de bize bak sözleşmem bittiği halde maaşım içerde mafoldumbenmafoldumben
hayırlı olsun cnm darısı bnm gibi tarihi belli olmayanların başına :1hug:Kızlar beni de yazın listeye..Henüz gün almadık ama 5 Haziran nikah+düğün olacak inşaallah :)
Anladım yavrum.Sen de sorun olmaz.Ne şanslı hatunsun sen yafff
İş yerinde çıkarsın adamlar ooo başımla beraber der
Bir de bize bak sözleşmem bittiği halde maaşım içerde mafoldumbenmafoldumben
rengi güzel cnm
Evet rengi gerçekten güzel.
Güzel de bir makyaj yapılırsa süper olur
Bu arada nişanlık gerçekten hoşmuş arkadaşım makyaj ve saçla tamamlandığında tam bir afet olursun sen :)
gerçekten güzelmiş cnm nişanında salonda olduguna göre uygun tabi en önemlisi senin beğenir içine sinmesi mutlulukla giy inşallah Şeniz
Kızlar ben düğün fotoğrafçısı olarak Esra Balkan ile çalışacağım, kendisiyle detaylı görüştük kanım ısındı kendisine :)
ömrümğnsahibi cnm çok güzel bi liste inşallah bu listeyi girmek bana da nasip olur en sonuncu olsamda yinede bu listede olmak istiyorum 2010'nu evlenmedn bitirmcem :sm_cool:
Ekle OmrumunSahibi ekleee ben eksik kalmıyım tatlım :)) Yağmurseli evet bana da aynısını dedi, şu an sitesi güncellendiğinden pek fotoğraf yok ama bana gönderdi bikaç tane, ben çok beğendim canım, bence sende bi bak o fotoğraflara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?