2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ömrümünsahibi sağol canım sizleri çok seviyorum a.s.

Bizde seni cnm yanındayız hep

yeri mi bilmiyorum ama ben de bişey sormak istiyorum.nişanlım bulgaristan göçmeni aranızda göçmen var mı adetleri nelerdir bilgi alabilir miyim

Bizde bulgaristan göçmeniyim cnm ama eski adetlerini pek bilmiyorum yardımcı olamıycam

Bizde dış mekan çekimini çok istiyoduk canım ama havadan emin olamacağımız için vazgeçtik gibi bişey çünkü yağma ihtimali yüksek inş. yağmaz ama hayal kırıklığını uğramamak için stüdyoyu tercih edicez sanırım mafoldumben

canım benm 8mayıs 2010 da olucak düğün izmirdeee listeye alırsın artıkkkkkaydirigubbakcemile2 ben burlardayımmmmŞeniz

Merhaba cnm hoşgeldin hayırlı olsun herkesin tarihleri kesinleştikçe bi liste yapsak iyi olacak kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canım tarihim kesinleşsin hemen bildirim ben de listedeki yerimi alırım inşallah :)

Hayırlısı olur inş.

Merhaba. Evet pek kimseler uğramıyor.

Merhaba...inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

hoşgeldin cnm topik uğurlu gelsin sanada opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım inşallah uğurlu gelir burası bana da kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:

İnş. cnm bekliyoruz

canım benm 8mayıs 2010 da olucak düğün izmirdeee listeye alırsın artıkkkkkaydirigubbakcemile2 ben burlardayımmmmŞeniz

Aldım hayatım senide listeye

Şimdilik aklımda kalanları ekledim kızlar unuttuğum varsa söyleyin lütfen düzeltelim

yeri mi bilmiyorum ama ben de bişey sormak istiyorum.nişanlım bulgaristan göçmeni aranızda göçmen var mı adetleri nelerdir bilgi alabilir miyim

mrb cnm benim nişanlımda bulgaristan göçmeni bütün adetlerini bilmiyorum ama yüne çok düşkünler
dün akşam nişan bohçası getirdiler benim bohçamda 6 tane yelekle 12 tane çetik 7 tanede tülbent vardı şöyle diyim onlar çeyizde verilenleri nişan bohçasına koyuyolarmış diğer adetlerini bende pek bilmiyorum

SÜPER OLMUŞŞŞŞŞ

Üzülme ben de önce bir nikah yapayım dedim

Sonra da bir kokteyl tarzı bir şey yapalım dedim

Daha kesin değil yani hiçbir şey

Maddi durumla alakalı :gitme:

Yemekteyiz'i izelyip geleyim canlarım

öpüyorum hepinizi Cadısıla senle de bir denk düşemedik

Sen gelsen ben gidiyorum

Ben gelsem sen yoksun kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ne kadar güzel muhabbetleriniz böyle ya:))geç katıldığıma üzüldüm doğrusu. ben ocakta nişan yapıcam bidaha ertelenmezse:) 24.01.2010 istiyoruz artık. 24.05.2009da isteme söz birlikte olmuştu:) en geç mayısta da düğünümüz olcak fakat kesin bi tarih veremesem de şöyle bişey istiyorum ki perşembe resmi nikah,cuma dini nikah,cumartesi kına,pazar da düğünümüz olsun:) 4 gün içime sindire sindire koşturmak istiyorum:)))

kahve bulduk orta büyüklükte güzel şeker de biyer.nişanı orda yapıcaz Allah nasip ederse.fakat müzik durumunu halen bilmiyoruz ne yapıcaz kayınvalidem canlı müzik ayarlarız dedi fakat canlı müziği kaldıracak bir ortam olacağını sanmıyorum. muhtemelen cd den olur.müzik olayını ve tüm detayları çözdüğümüz takdirde benim gibi dernek kafe tarzı orta büyüklükte nişan vs. yapacak arkadaşlarıma yardımcı olurum:))

ah buarada nişanlık da beğendim arkadaşlar artık kesin bunu giyicem:) normal abiye bakmaya çarşıya çıkmışken öylesine giyip de üstündeki işlemelerine bayıldığım caaanım elbisem:))) umarım beğenirsiniz:))

Eklentiler

• $Görüntü0247.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü0248.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın kızlar

phenomen,hadi hayırlı olsun canım.Yalnız işten çıkarken sözleşmedeki tazminatı ne yapacaksın ??

Canımcım sözleşmedeki tazminat ne?Benim haberim yokki?Hatta benim bu yılki sözleşmem henüz imzalanmadı bile resmiyetim olmadığı için öyle kağıt üzerinde bişeylerle uğraşmıyoruz..Ama sen yinede anlat bana kısaca, işten ayrılırsam tazminat mı ödemem lazım?:uhm:

Gülüm o ilk başlarken sözleşme imzalıyoruz ya

En altta ayrılma durumunda ne kadar tazminat ödeyeceğimize dair madde var.

Ama sen daha imzalamdığın için pek sorun teşkil etmez gibi

Yalnız anlamadığım özel okul nasıl imzalamadı sözleşmeyi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…