- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.361
ömrümünsahibi sağol canım sizleri çok seviyorum a.s.
yeri mi bilmiyorum ama ben de bişey sormak istiyorum.nişanlım bulgaristan göçmeni aranızda göçmen var mı adetleri nelerdir bilgi alabilir miyim
ömrümünsahibi bizde 24 nisan düşünüyoruz daha gidip nikah için gün almadık ama,aklımızda kesin ve net gibi kaydirigubbakcemile2
ama işte dış mekan çekimi yaparsak yağmurda yağarsa nasıl olur diyorum kendi kendime..
geçen sene yağmamıştı 23-24 nisanda zaten mevsimlerde sapıttı resmen,,,inşallah yağmaz
Merhaba cnm hoşgeldin hayırlı olsun herkesin tarihleri kesinleştikçe bi liste yapsak iyi olacak kaydirigubbakcemile5
Hayırlısı olur inş.
Merhaba. Evet pek kimseler uğramıyor.
hoşgeldin cnm topik uğurlu gelsin sanada opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım tarihim kesinleşsin hemen bildirim ben de listedeki yerimi alırım inşallah :)
Merhaba...inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...
hoşbuldum canım inşallah uğurlu gelir burası bana da kaydirigubbakcemile2
canım benm 8mayıs 2010 da olucak düğün izmirdeee listeye alırsın artıkkkkkaydirigubbakcemile2 ben burlardayımmmmŞeniz
yeri mi bilmiyorum ama ben de bişey sormak istiyorum.nişanlım bulgaristan göçmeni aranızda göçmen var mı adetleri nelerdir bilgi alabilir miyim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
phenomen,hadi hayırlı olsun canım.Yalnız işten çıkarken sözleşmedeki tazminatı ne yapacaksın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?