2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım arkadaşlarım çok saolun.. Kızlar siz kararı mı destekliyor musunuz? Beni bilen arkadaşlar biliyor, haftanın 5 günü hastayım 2 günü iyi..Haftaiçi çalışıyorum haftasonu da formasyona gidiyorum. Borçlarım da bitti sayılır. Siz benim yerimde olsanız işe ara verir miydiniz?

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzzz Allah tamamına erdirsin :) mujdeci sen nasılsın canım naptınız?Halledebildiniz mi meselenizi?Nolur güzel haberler ver bana..

evet cnm kesinlikle çünkü sağlık olmadan hiçbirşey olmuo hem borçlarınıda kapatmışsın daha ne olsun biraz dinlenip bağışıklık sistemini dinlendir.. kendini iyi hissettgnde ya da evlendgnzde tekrardan kaldıgın yerden devam edersin cnm olmz mı? tabi formasyona devm edersin çünkü o bırakılmz cnm..

canım benim güzel haberler vermeyi isterdim ama malesef yok.. istediği gibi son kez buluştuk uzun uzun konuştuk hatta barıştık ama son dakikada yine bi tartışma çıktı ve aslında yürütmeyeceğimizi ve bitirmemizin ikimiz içinde daha hayırlı olacağına karar verdik.. benim içim vicdanım çoook rahat elimden gelenin fazlasını yaptım ama kısmet yokmuş ayırdık yollarımızı..

bu arada kararın gayet güzel canım yorgun bir senenin ardından evlenmek çok daha zor olurdu dinlenmiş olursun hem evlilik hazırlıklarını da daha sakin kafayla yaparsın en iyisini düşünmüşsünüz..

Meltemimm demek 18 temmuz istiyorsunuz insallah olur kuzum Şeniz

Son düzenleme:
Evet kızlar bende böyle düşündüm ve yarın istifamı vereceğim hayırlısıyla..mujdeci bitanem hayırlısı olsun, sen şimdi geçmişi bir kenara bırakıp önüne bakmaya çalış :1hug:
Ayrıca düğün tarihini öne almak işime geliyor tabi beklemekten çok sıkıldım kızlarrr :sm_cool: Böylece rahat rahat düğünüme hazırlanabileceğim inşaallah :dance:

valla öle cnm dans etmekten bi hal olcaz :roflol: evet o şarkıyı çok seviyorum bnde brain adams'tan everythin I do, marc anthony 'den you sang to me, marc antony 'den I need you ve yine my baby you çok güzel şarkılar cnm

ay seninle bu konuda müzik zevkimiz çok uyuyor alkisalkisalkis bi tek my baby u şarkısını bilmiyorum
aslında çok seçenekten şikayet etmemek lazım bi sürü şarkı beğeniyoruz böylece en azından sadece 1 tanesini değil bi kaçtanesini o özel günde kullanabilicez :lepi:

canım sağlığın herşeyden önemli öncelikle sonra borçların da bittiyse hiç düşünme derim. ben de bütün düğün ayrıntılarıyla kendim ilgilenmek istediğim için sonra keşke dememek için çalışmıyorum. evlendikten sonra nasılsa iş bulunur ama bi daha o günler gelmez diye düşündüm kendimce yerimseniben

Enrique nin Hero su müthiş bir şarkıdır ben ondan vazgeçme derim canım :)

ay gerçekten müthiş yahu insanı baştan aşık ediyor :asigim:

meltemre cnm bzmde kesin tarihimiz yok belki ben en son evlenirim yani seni yalnız bırakmam öle gözüküo opuyorumnanaktan

ay hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq: ya belirsizlikte kötü havada kalmış gibi hissediyorum bazen kendimi, ufak tefek çeyiz işleri dışında hiç bişeye başlanamıyor çünkü nişanlım gelmeden pöff :çok üzgünüm: sabırsızlık da sıkıntı yapıyor

Meltemimm demek 18 temmuz istiyorsunuz insallah olur kuzum Şeniz
Bende yaz gelini olucam büyük ihtimalle zemuszemus

inşallah kuzum yaaa :Saruboceq: aramıza hoşgeldin o zaman canım benim :1hug:
siz ne zamanı düşünüyosunuz yazın

meltem mustafa cecelini şarkısı çok güzelmiş
bizimde nişanda dans şarkısı daha belli deil ama rafet el romandan ömrümün sahibisin sen olabilir

Günaydın kızlar

Dün sitede bir gariplik olduğundan yazdıklarınızı okuyamamışım yaaa

Ajikal,gulüm uzun zamandır görmüyordum seni nerelere kaçmıştın bakiiimm

phenomen,hadi hayırlı olsun canım.Yalnız işten çıkarken sözleşmedeki tazminatı ne yapacaksın ??

yağmurseli 3-4 gün netim yoktu,,ama bir kaç gündürde muhabbet feci kaynıyordu :)
araya giremedim,malum biz düğün yapmayacağız,epey süre düğün salonu muhabbetleri dönünce sadece okudum yazılanları

Ben geldim Kızlar tarihleri belli olanlar yada belirleyenler tarihlerini ve düğünmü nikahmı onları söylesinde bi liste yapalım olmazmı sositososito

merhaba arkadaşlar ben de 2010 yazı gelini olucam kısmetse:)) ocak nişanım mayıs da düğünüm olcak:)) Allah hepimizi ömür boyu mutlu etsin inşşşş:)))

Hoşgeldin cnm aramıza Hayırlısı olsun

Bende küçüklükten bu yana olan resimlerimizi slayt yapıcam 8 senedir birlikte olduğumuzdan bir sürüde resmimiz var konuklar düğünün başlamasını beklerken izlesin şarkı konusunda bende karar veremedim danas parçamız belli bizim şarkımız olacakta opuyorumnanaktan slayt için sözsüz bi melodi düşünüyorum

Hoşgeldin cnm İnş. dilediğin gibi olur herşey :lepi:

Bencede dinlen sen kuzum bende çalışmıyorum işte aramıyorum düğüne kadar çünkü annem tek kalıcak ben çalışırsam çeyizler yıkanıp ütülenecek evim anadolu yakasında olacak kayınvalidemde burda yok herşeyle biz ilgilinicez.Seninde borçların bitmiş madem bence çıkta düğüne kadar kafan bi dinlensin ben yeni kendime geliyorum meğer ne kadar hırpalanmışım bir kere oluyo hayatta bu düğün işleri istediğin gibi ilgilenemezsen stres olursun

Üzüldüm canım senin için amam hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun canını sıkma dertleşmek istersen biz burdayız unutma a.s.

Valla şekerim banada bir gün geri alıcaz deseler inan takatim yok 1 gün fazlasını bekleyemem sırnaşık şey şaka bi yana gerçekten beklenmiyo bir an evvel evim yuvam olsun diye çabalıyoruz

günaydın kızlarr,,
ömrümünsahibiiii 24 nisandas hava yağmurlu olursa ne yapacaksın?

Canımcım büyük ihtimalle yağacak napıcam bilmiyorum nişanlımda dalga geçiyo benimle etekleri çamur olucak pis gelin diycekler diye gülüyo ama napiyim şemsiyemizi bide etekleri tutacak bir kaç kişi ayarlamak lazım ayakkabımında burnu açık ıslanırda ayaklarım üşür diye korkuyorum o zamanda tuvaletim gelir kafamçokkarıştı baar sezonu açılınca yeni ayakkabı bakmam lazım gerçi nisan ayı pek soğuk olmuyo olmaz herhalde sırnaşık şey

yeri mi bilmiyorum ama ben de bişey sormak istiyorum.nişanlım bulgaristan göçmeni aranızda göçmen var mı adetleri nelerdir bilgi alabilir miyim

ömrümünsahibi bizde 24 nisan düşünüyoruz daha gidip nikah için gün almadık ama,aklımızda kesin ve net gibi kaydirigubbakcemile2
ama işte dış mekan çekimi yaparsak yağmurda yağarsa nasıl olur diyorum kendi kendime..
geçen sene yağmamıştı 23-24 nisanda zaten mevsimlerde sapıttı resmen,,,inşallah yağmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…