• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

AA Yağmurseli seninkide güzel fikirmiş canım hakkaten ama bence fonu da sen bul fotoğrafçılar berbat fonlar buluyolar yaa..

Ömrümünsahibi sen de yap valla. delikafadulden

Ucuza güzel fotoğraflarımız olur işte.

Öyle panaromik fotoğraftansa sevdiğim pozları götürüp aynılarını tek tek çektirmek

istiyorum

Evet arkadaşlar düğün zamanı yaklaştıkça paralar su gibi akıp gidiyor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun..Farklı çözümler bulmak lazım Yağmurseli sen bu konuda çok yaratıcısın canım bravo sana kaydirigubbakcemile5

Canım valla yaratıcılık sadece yokluuğun getirdiği bir olaymış

Param olsa buna çözüm aramazdım bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnş. canımcım bekliyoruz güzel haberlerini :Saruboceq:

amin inşallah cnm yaa :Saruboceq: nasılsın buarada nasıl gidio hazırlıklar opuyorumnanaktan

iyiyim şükür cnm sen nasılsın hazırlıklar şimdilik durdu benim çeyizim felan hazırda mobilyalar vs. kaldı onlarda artık ev tutulunca 4 ay sonra inş. senin nasıl gidiyo

Canım valla yaratıcılık sadece yokluuğun getirdiği bir olaymış

Param olsa buna çözüm aramazdım bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla haklısın cnm fotoğraf konusu benimde canımı sıkıyo nişanlım sağolsun önemsemez böyle şeyleri ben güzel olsun istiyorum

Ayy ben de öyle bir güzellik düşkünlüğüm var ki hiç sorma

Yani mekandan,gelinlikten çok

Fotoğraflar ve makyajım aklımda.Araştırmalarımı bunlar üzerine yapıyorum :dance:

Ayy ben de öyle bir güzellik düşkünlüğüm var ki hiç sorma

Yani mekandan,gelinlikten çok

Fotoğraflar ve makyajım aklımda.Araştırmalarımı bunlar üzerine yapıyorum :dance:

Ayy valla al bendende o kadar, düğünümle ilgili en önemli ayrıntı makyajım fotoğraflar ve gelinliğim diyorum nişanlım bana uzaylı görmüş gibi bakıyo kaydirigubbakcemile3

Ayy valla al bendende o kadar, düğünümle ilgili en önemli ayrıntı makyajım fotoğraflar ve gelinliğim diyorum nişanlım bana uzaylı görmüş gibi bakıyo kaydirigubbakcemile3

Valla şimdiden iyi makyaj malzemelerini almaya başladım

Eğer bulmazsam ya da iyi yapmazlarsa makyajımı kendim yapayım diyorum

Belki çok aptalca gelecek ama ne yapayım herkesin takıntısı işte kaydirigubbakcemile2

Ayy olur mu nesi aptalca insan en özel gününde kendini en güzel hissetmek ister,çok doğal bu tatlım :) Herkes sana bakacak sonuçta odak noktası sensin..Bende deli gibi profesyonel makyöz arıyorum,porselen makyaj filan istiyorum ama bulamadım henüz ıstanbul/Anadolu yakasında :(

Back