• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bayadır girememiştim kızlar kaynatmışsınız baya,
yeni gelenler olmuş onlara hoşgeldiniz diyorum :1hug:
yine çeyizlere güzel şeyler eklenmiş onlara da güle güle kullanıp eskitmek sonra da yenilerini almak nasip olsun inşallah :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Şunların güzelliğine bakar mısınız? Ev çizmesi :asigim: Twigyde satılıyormuş

çok tatlılarrr :asigim: bende bakıcam en kısa zamanda
bazen de oysho'da oluyor güzel ev ayakkabıları onları da beğeniyorum :asigim:

Anacım 2010 gelinleri olarak acayip tembel miyiz

Yoksa çok çalışkanız da ondan mı giremiyoruz anlamadım gitti :teytey:

ben kendi açımdan cevap vereyim acayip tembelim kaydirigubbakcemile3
ne olacak sonum onu da bilmiyorum :kedi:

merhaba arkadaşlar ben de 2010 yazı gelini olucam kısmetse:)) ocak nişanım mayıs da düğünüm olcak:)) Allah hepimizi ömür boyu mutlu etsin inşşşş:)))

amiiin amiiin :Saruboceq:
hadi sizi önden verelim tüm telaşları beraber yaşayalım alkisalkisalkis
biz de sayenizde tecrübeli bi şekilde evlenmiş olucaz :lepi:

ya bu arada fikrinizi sorucam kızlar eğer mekanın imkanı olursa tek şarkı uzunluğunda bi barkovizyon da istiyorum düğünümde -ama tabi mümkün değilse olmaz da- hani yeni çıkan şarkı var ya mustafa cecelinin "hastalıkta sağlıkta" o şarkıyı ya ilk dans şarkısı ya da barkovizyon şarkısı düşünüyorum ne diyorsnuz fisfisfis şarkı konusunda çok kararsızım ben ya kafamçokkarıştı

ya bu arada fikrinizi sorucam kızlar eğer mekanın imkanı olursa tek şarkı uzunluğunda bi barkovizyon da istiyorum düğünümde -ama tabi mümkün değilse olmaz da- hani yeni çıkan şarkı var ya mustafa cecelinin "hastalıkta sağlıkta" o şarkıyı ya ilk dans şarkısı ya da barkovizyon şarkısı düşünüyorum ne diyorsnuz fisfisfis şarkı konusunda çok kararsızım ben ya kafamçokkarıştı

evet o şarkı güzel gerçektn meltemre alkisalkisalkis aslında yabancı müzikte olabilir tabi ama türkçe olcksa anlamlı olmalı senin söledgn şarkı gerçkten düğün için uygun yerimseniben bizim şarkımızda zekai tuncadan gülü susuz seni aşksız bırakmam aşkım onu istiyor ama tam karar vermedik kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende geldin bende 2010 gelini olucam inş tarih bellli 06/06/2010 gün aldık herşey çok güzel olur inş 1 ay sonrada nişanım var 5 aydır sözlüyüm 1 sene içinde söz nişan düğün herşeyi yapmaya niyetlenmiştik öylede olur inş
tüm 2010 gelinleri çok mutlu oluruz inş

arkadaşlar bende geldin bende 2010 gelini olucam inş tarih bellli 06/06/2010 gün aldık herşey çok güzel olur inş 1 ay sonrada nişanım var 5 aydır sözlüyüm 1 sene içinde söz nişan düğün herşeyi yapmaya niyetlenmiştik öylede olur inş

sende hoşgeldin cnm a.s. hayırlı olsun günüde almışsınız maşallah :nazar: amin cnm hepimiz çok mutlu olrz inşllah :1hug:

Merhaba güzel gelinlerim ben yokken ne çok kaynatmışsınız böyle :) Kızlar bizim düğün tarihimiz değişecek sanırım..Ben işi bırakma kararı aldım (malum zırt pırt hastalanmaya başladım) Tarihi biraz öne çekebiliriz, haziran sonu değilde başı gibi..

Merhaba güzel gelinlerim ben yokken ne çok kaynatmışsınız böyle :) Kızlar bizim düğün tarihimiz değişecek sanırım..Ben işi bırakma kararı aldım (malum zırt pırt hastalanmaya başladım) Tarihi biraz öne çekebiliriz, haziran sonu değilde başı gibi..

merhaba cnm a.s. geçmiş olsun buarada.. erken almanız daha iyi işte biyandan cnm öle deil mi kaydirigubbakcemile5

canım hayırlısı olsun senin adına çook sevindim a.s.
nasılsınız kızlar görüşmeyeli?

evet o şarkı güzel gerçektn meltemre alkisalkisalkis aslında yabancı müzikte olabilir tabi ama türkçe olcksa anlamlı olmalı senin söledgn şarkı gerçkten düğün için uygun yerimseniben bizim şarkımızda zekai tuncadan gülü susuz seni aşksız bırakmam aşkım onu istiyor ama tam karar vermedik kaydirigubbakcemile5

o şarkıyı da çok severim :asigim: aslında belki bilirsin enrique iglesias'ın hero diye bi şarkısı var onu istiyorduk taa ki bu şarkı çıkana kadar :hulya: ne çok şarkı seçmek lazım ya: ilk dans,barkovizyon, pasta kesimi, pasta sonrası dans.. daha var mı :uhm:

hayırlı olsun canım hepsi peşpeşe olunca daha da heyecanlı olur dimi opuyorumnanaktan
amiin amiin bekl bizi 2010 :lepi:

inşallah sırayla hepimiz hayrlısıyla 2010 da evlenmiş olruz bu topikteki herkes :sm_cool:

ben sanırım topikteki en geç yaz geliniyim biz tarih alamadık yani kesinleşmedi ama 18 temmuz istiyoruz :asigim: en son topiği kapatıp gidicem sırnaşık şey

hayırlısı olsun canım ama çok hastalanıyorsun cidden dikkat et iyi bak kendine :1hug:

Back