2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yağmurseli canım sen nereye gelin geliyodun?? Bak iki eğitimci iyi anlaşır aynı kafadanız seninle şirket kuralım canım uzaklarda ortak arama :)))

Kızlar başka fotoğrafçı var mı bildiğiniz ben onlarla da iletişime geçeyim??Ya bu arada balayı düşünüyor musunuz canlarım?

Balesra 1000tl dedi

dugundogumfoto adresine bak.Orası uygundu,güzeldi.

daha iyi ve uygun arıyorum hala

Balayı istiyorum ama arabaya mı versek o parayı diyorum

Bakk Yağmurseli hemen yaz çizdin olmadı şimdi OmrumunSahibi sen nereye gelin gelcen canım gel senle şirket kuralım biz hakkaten acayip eğleniriz :)) Ya düğün perisi var google a yazın çıkar, kız düğün hazırlıklarına yardım ediyo dünyanın parasını alıyo bizde böyle bişey yapalım işte :))

E Balesra nın sitesine baktım ama özel günler fotoğrafları güncellemedeydi göremedim canım :( Yaa balayına vereceğin parayla araba alınmazki kuşum, alınır mı?? Balayı çok özel muhakkak git diyo herkes bende gitmek istiyorum ama rezervasyonu filan önceden yaptırmak lazım dimi?Rezervasyon yaptırınca hemen parayı ödemek zorunda mı oluyoruz?

Bakk Yağmurseli hemen yaz çizdin olmadı şimdi OmrumunSahibi sen nereye gelin gelcen canım gel senle şirket kuralım biz hakkaten acayip eğleniriz :)) Ya düğün perisi var google a yazın çıkar, kız düğün hazırlıklarına yardım ediyo dünyanın parasını alıyo bizde böyle bişey yapalım işte :))

ben öyle yardım etmek istemiyorum.Salonum olsun istiyorum.Fotoğraf çekmek istiyorum

Pastalarını da ben yapayım da iyice zengin olayım :sm_cool::sm_cool:

Gülüm 3000tl balayı tutuyor zaten.Acuk da sıkarsak 8000 araba var

Hepsini ödemiyorsun ya.Rezervasyon yaptırırsın önce belli bir miktar alırlar

kredi kartına 10 taksit hihoyyyt

Bacııımmm sermayen var heralde ki salon istiyosun :)) Bu kızın sermayesi filan yok bi internet sitesi bi ofisi var tamam işte ohh mis gibi iş sana :)) Hımm o zaman haklısın bak araba almak da mantıklı ama ben sana diyim sonra çok içinde kalır ahh ahh neden gitmedik balayına diye..Benim borçlarla kredilerle evlenip ne olursa olsun balayına giden arkadaşım çok ve hiçbiri de aman keşke o parayı başka bişeye harcasaydık demiyo :)

Kuralım valla ben İstanbul yine ama karşı yakaya geçiyorum Anadoluya Balayına bizde gidemiycez Ya valayı ya düğün seçeneğim vardı düğün istedim mafoldumben

Yaa aşkolsun kızlar ne fakirliği tövbe tövbee yuva kuruyoruz kolay mı kaydirigubbakcemile5 Bizde arabamızı kendimiz alıcaz, İstanbul'da arabasız çok zor.. Ayy Yağmurseli güzelimmm sen ne tarafa geliyosun Avrupa Yakasına mı? sositososito OmrumunSahibi canımm olsun ya biz iletişiriz bi şekilde sen takma kafana kaydirigubbakcemile3

Yaa aşkolsun kızlar ne fakirliği tövbe tövbee yuva kuruyoruz kolay mı kaydirigubbakcemile5 Bizde arabamızı kendimiz alıcaz, İstanbul'da arabasız çok zor.. Ayy Yağmurseli güzelimmm sen ne tarafa geliyosun Avrupa Yakasına mı? sositososito OmrumunSahibi canımm olsun ya biz iletişiriz bi şekilde sen takma kafana kaydirigubbakcemile3

Yok kuzum ben üsküdar'a gelicem.Omrumunsahibi bak beni unutma size gelcem :delphin:

Kendini zorla misafir eden de yoktur böyle kaydirigubbakcemile2

Omrum yav biz ne fakir insanlarmışız be :içelim:

Sorma cnm bunada sükür :Saruboceq:

Aslında hep hayalimizdir;ama gülüm araba da almak istiyoruz.

İstanbul acayip bulantıyor ya trafikte o yüzden dedik.

Araba bizde düğünden sonra takılarla alıcaz Trafik istanbulda berabat sorma hiç çekilmiyo benimkinin hep hayali bi araba almak zaten annemlere gelip gitmekte iyi olur :lepi:

Yok kuzum ben üsküdar'a gelicem.Omrumunsahibi bak beni unutma size gelcem :delphin:

Kendini zorla misafir eden de yoktur böyle kaydirigubbakcemile2

Nedemek cnm her zman beklerim bende yanlız kalıcam oralarda zaten:gitme: üsküdardada çok akrabası var bizimkinin hatta bi tanesi emlakçı lazım olursa yardımcı olurum

Omrumunsahibi bak aklıma ne geldi

Şimdi senini nisan ayında ya düğün yer buldun mu?

Süper bir yer okudum bu sitede baktım çok beğendim

Back