- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.181
Kızlar biz evlenene kadar araştıra araştıra bu işlerin uzmanı oluruz, gelin bi şirket kuralım :)))
Olur valla hemde ne zevkli olur kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biz evlenene kadar araştıra araştıra bu işlerin uzmanı oluruz, gelin bi şirket kuralım :)))
Kızlar başka fotoğrafçı var mı bildiğiniz ben onlarla da iletişime geçeyim??Ya bu arada balayı düşünüyor musunuz canlarım?
Bakk Yağmurseli hemen yaz çizdin olmadı şimdi OmrumunSahibi sen nereye gelin gelcen canım gel senle şirket kuralım biz hakkaten acayip eğleniriz :)) Ya düğün perisi var google a yazın çıkar, kız düğün hazırlıklarına yardım ediyo dünyanın parasını alıyo bizde böyle bişey yapalım işte :))
Bakk Yağmurseli hemen yaz çizdin olmadı şimdi OmrumunSahibi sen nereye gelin gelcen canım gel senle şirket kuralım biz hakkaten acayip eğleniriz :)) Ya düğün perisi var google a yazın çıkar, kız düğün hazırlıklarına yardım ediyo dünyanın parasını alıyo bizde böyle bişey yapalım işte :))
Kuralım valla ben İstanbul yine ama karşı yakaya geçiyorum Anadoluya Balayına bizde gidemiycez Ya valayı ya düğün seçeneğim vardı düğün istedim mafoldumben
Yaa aşkolsun kızlar ne fakirliği tövbe tövbee yuva kuruyoruz kolay mı kaydirigubbakcemile5 Bizde arabamızı kendimiz alıcaz, İstanbul'da arabasız çok zor.. Ayy Yağmurseli güzelimmm sen ne tarafa geliyosun Avrupa Yakasına mı? sositososito OmrumunSahibi canımm olsun ya biz iletişiriz bi şekilde sen takma kafana kaydirigubbakcemile3
Omrum yav biz ne fakir insanlarmışız be :içelim:
Aslında hep hayalimizdir;ama gülüm araba da almak istiyoruz.
İstanbul acayip bulantıyor ya trafikte o yüzden dedik.
Yok kuzum ben üsküdar'a gelicem.Omrumunsahibi bak beni unutma size gelcem
Kendini zorla misafir eden de yoktur böyle kaydirigubbakcemile2