2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok cnm gitmedim site hata veriyo:gitme:

Omrumunsahibi bak aklıma ne geldi

Şimdi senini nisan ayında ya düğün yer buldun mu?

Süper bir yer okudum bu sitede baktım çok beğendim

Biz salon tuttuk cnm kaydirigubbakcemile5 sağol yer nasıl yermiş merak ettim

Bak yaa hiç bana ayy phenomen sende gel diyen var mı tamam tamam küstüm :(

oyy kıyamam sana sen gelmek iste yeterki ben sana börekler açarım kekler yaparım cokacimcoook

:utangac: arkadslarrr merhabaaaa bende 2010 da evleniceklerdenim :D 8mayıs2010 düğün tarihim tuttukkkk....kaydirigubbakcemile2kır düğünüü olucak hayalimdeki gibi .... aynı zamnda evleniceklerle fikir alışverişi cok güzel olucak bende burdayımmmmmm artıkk

Gulommm hoş geldin aramıza.Düğün tarihin hayırlı olsun canım

Nereye gelin gidiyorsun??

Omrumunsahibi,iyi bulmuşsunuz canım ya

Offf aklıma ne geldi biliyor musunuz kızlar

Teknede düğün yapmayı ne çok isterdim yaaa

Ama olmaz da o yüzden kendi kendime diyorum ki

Sen bir garip çingenesin neyine gerek gümüş zurna hihoyyyt

saol yağmur seli :D valla nişanlımda izmirde oturuyor bende izmirdeyim:) dğün yeride pınarbasını tuttuk ...:):):) ama teknedede baska olurdu o su sesiyleee.....benim tuttugum yerde yalancı selale var ordan saglıcaz su sesini :D hehehehe

:utangac: arkadslarrr merhabaaaa bende 2010 da evleniceklerdenim :D 8mayıs2010 düğün tarihim tuttukkkk....kaydirigubbakcemile2kır düğünüü olucak hayalimdeki gibi .... aynı zamnda evleniceklerle fikir alışverişi cok güzel olucak bende burdayımmmmmm artıkk

Hoşgeldin canımcım aramıza a.s.

Gulommm hoş geldin aramıza.Düğün tarihin hayırlı olsun canım

Nereye gelin gidiyorsun??

Omrumunsahibi,iyi bulmuşsunuz canım ya

Offf aklıma ne geldi biliyor musunuz kızlar

Teknede düğün yapmayı ne çok isterdim yaaa

Ama olmaz da o yüzden kendi kendime diyorum ki

Sen bir garip çingenesin neyine gerek gümüş zurna hihoyyyt

Hayallerde olmasa ne yapıcaz bilmem Ama hayat bu belli olmaz gerçek oluverirkaydirigubbakcemile2

merhaba ömrümün sahibi :D düğün tarihlerimiz yakın .......

Evet cnm yakın düğün tarihlerimiz hayırlı olsun seninde ben aslında 15 mayıs istiyodum ama erken oldu iyide oldu bekleyemem 1 ay daha kaydirigubbakcemile3

valla öle ya zamn gecmio haklısın ömrümn sahibiiii..... 5 ay 3 hafta kaldı...:D ...yagmur seli canım biz pınarbasında aşiyan düğünn salonunu tuttuk siteside var bakabilirsin tanıdık felan o bu su derken 3 500 ytloldu. ama istediğim gibi bi yer ....

Evet yaaa hayal kurmak olmasa insan yaşamdan sanırım hiç tat almazdı.

O kadar harcanacak yer var ki tekne biraz rüya oluyor tabii :)))

Canım benim daha nişanım bile olmadı kaydirigubbakcemile3
Ama eğer aksilik çıkmaz planladığımız gibi ilerlerse mayıs aynı bence uygundur zemuszemus
Bu siteye ne oldu yaaaa
Daha yazacağım,soracağım çok şey varrrr

sorr canımmmm birbirirmize danışmak aynı heyacanı paylaşmak cok güzzeeelll benceeee..... =)))) ya böle düşünüorumda azmı kaldı cokmu var hala bilemiorum... neleryapmak lazm ilk bilmiorum şimdi bi av aldık ama sorunlu bi apartman onun işini yapmaya başladık içi kaba insaattı yavas yavas baslandı kafamıza gre yapıoruz simdi.... kıyamam ya nişanlımdaa artık evindee kendini misafir olarak görüo hep nişanlı kalcakmışız gibi gelio sadece hayalmiş gibi cok acaip bi duygu......:kedi:.

Kızlar ya bu porland yemek takımlarını beğeniyor musunuz?

Çevrenizde kullanan falan var mı ?

Siteye ne oldu bu akşam ya sinir oldum :oklava: Ben aldım cnm porland bi takım günlük kullanmak iiçin güzel gözüküyor 5 ay sonra kullanıcam ayy huzur doldu içim bi anda opuyorumnanaktan

sorr canımmmm birbirirmize danışmak aynı heyacanı paylaşmak cok güzzeeelll benceeee..... =)))) ya böle düşünüorumda azmı kaldı cokmu var hala bilemiorum... neleryapmak lazm ilk bilmiorum şimdi bi av aldık ama sorunlu bi apartman onun işini yapmaya başladık içi kaba insaattı yavas yavas baslandı kafamıza gre yapıoruz simdi.... kıyamam ya nişanlımdaa artık evindee kendini misafir olarak görüo hep nişanlı kalcakmışız gibi gelio sadece hayalmiş gibi cok acaip bi duygu......:kedi:.

Bende evimde misafirmişim gibi görüyorum artık çok alıngan oldum evdekiler ne dese alınıyorum gidicem diye herhalde nişanlıma karşıda kırılganım oda gerçi öyle biraz önce tartıştık yine offf evlensekte bitse sıkıntılar gerçi yenileri başlar ozamanda senağlama

Back