2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşbulduk canım a.s.
Ama yusuf değil yusum kaydirigubbakcemile3
ne gerek var ki böyle bir evreye diyordum ama şimdi ben de çook ii anlıyorum ki bambaşka ve önemli bir dönem nişanlılık.Ailesi ile ilgili düşündüğüm şeyler değişmeye başlıyor zamanla. Aslında sadece nişanlın ve ailesi ile ilgili değil kendi çevrenle ilgili de birçok şey açığa çıkıyor. İnanın ben nişanlandım bütün kuzenlerim bana sırt çevirdi :roflol: msnde hergün konuştuğum kuzenlerim bir slm bile vermez oldular. işin tuhafı kavga, tartışma hiçbişey yaşanmadı aramızda :uhm:

Ayy safım ya,yanlış yazmışım..:kedi:
özür dilerim Yusum..
Kuzenlerde şöyle bir durum çıkıyor ortaya,eğer bekalarsa,sizi dışlıyorlar..
Ya sen gittin artık,eşinle vakit geçirirsin,bizi tanımazsın diye..
ya da biraz biraz kıskançlık giriyor araya..
Allah biran önce evlenmeyi nasip etsin hepimize..

.Ne kötü görünüyormuş anlayamadım orasını.Gelin çiçeğini düzenlemek için demişsin ama....

Çiçekçi gelin çiçeğini kafasına göre beyaz bir tülle kaplıyormuş.
Çoğu kez Gelinliğe ve tonuna uymuyor özellikle foto çekiminde kötü bir görüntü veriyormuş.
Bu sebeple gelinlik tülünden bir parça edinmek gerek.

Ayy safım ya,yanlış yazmışım..:kedi:
özür dilerim Yusum..
Kuzenlerde şöyle bir durum çıkıyor ortaya,eğer bekalarsa,sizi dışlıyorlar..
Ya sen gittin artık,eşinle vakit geçirirsin,bizi tanımazsın diye..
ya da biraz biraz kıskançlık giriyor araya..
Allah biran önce evlenmeyi nasip etsin hepimize..

Çiçekçi gelin çiçeğini kafasına göre beyaz bir tülle kaplıyormuş.
Çoğu kez Gelinliğe ve tonuna uymuyor özellikle foto çekiminde kötü bir görüntü veriyormuş.
Bu sebeple gelinlik tülünden bir parça edinmek gerek.
yok canım ya özür dilenecek ne var bunda. yusuf diye yazınca erkek olduğum düşünülür diye belirttim =))
Valla bende bir tek kuzenler olsa iyi teyzelerimden bazıları bile mesafe koydular akannehir
Pek de umursamıyorum zaten onları kötükedihüso

İzmirli kızlarrr kızlarrr kızlarrr

Bu karaca mağazası burada yok mu yaaa :gitme:

O güzelim yemek takımlarına biz nereden bakacağız acaba CADIARZUCADIARZU

Merhaba Kızlar,

Esra Pozan bana cevap verdi ve çok ilgilendi şaşırdım.CADIARZU Hatta 26 Haziran'da doluymuş çekimleri başka gün yaparız hem stres olmaz hemde fiyatı düşürürürüz filan diye bikaç defa ayrıntılı mailler attı.Herhalde paraya sıkıştı diye düşündüm kaydirigubbakcemile3

Evet bana da attı. Mailim geldi mi falan diye

Ben de bana sürekli soru sormasına sinir olduğumu belli eden bir mail attım

Vazgeçtim ya ondan 1000tl veremiycem.

burcun ikizler mi yoksa? benimde ikizlerde
nefret ediyorum değişkenlik huyumdan..
evet canım orasıda öylede maddi açıdan daha bi rahat oluyor çalışınca..
benimde biçok şeyim bitti büyük eşyalarım tamamlandı çokşükür geriye kalan ev dizilince perdeler falan filan.. bende bikaçaydır çalışmıyorum ailem sağolsun allah eksik etmesin herşeyi yaptılar .. senin nişanlılık yine iyi benim 1 sene oldu :1rolleyes:

Ben terazi burcuyum canım,teraziler çok dengesiz olurlar kaydirigubbakcemile3 Amaan 3 eksik 5 fazla, hayırlısıyla evlenelimde dimi kaydirigubbakcemile5

Benimde tarihim uymuyo bende vazgeçtim canım. Pemra Yüce'de düğün hikayesine 2750 istedi :)))

Şuraya yazıyorum ben de fotoğrafçı olacam.

Öğretmenlikte vallahi para yok.Keşke 4 yıl okuyacağıma 4 yıl fotoğraf çekseymişim :roflol:

Bu arada phenomen sen verirsin gülüm 2750 seni sarsmaz kaydirigubbakcemile3

Yok canım yaa vermem çünkü bizim düğüne de çomak sokulacak anlaşıldı.Benim elti ben de ev istiyorum diye tutturdu..Birçok şeyden kısmak zorunda kalıcaz sanırım :(

Ama bencede öğretmenlikte para yok onun 1 günde kazandığını ben 4 ayda kazanıyorum :)) Gel bırakalım biz öğretmenliği fotoğrafçılık eğitimi alalım :)

Kaç zamandır düşünüyorum zaten,acaba hangi işle ilgilensem

Sonunda buldum. kaydirigubbakcemile4

Severim de öyle şipşak onu bunu çekeyim.Kendimi çektireyim

Cebim de dolar;gönlüm de

Ama bencede öğretmenlikte para yok onun 1 günde kazandığını ben 4 ayda kazanıyorum :)) Gel bırakalım biz öğretmenliği fotoğrafçılık eğitimi alalım :)

delikafadulden Valla haklısın şekerim ya fotoğrafçı olmak lazım ya düğün salonu açmak yada organizasyonunu yapmak çok para var o işlerde masrafta az :enbuyukkk:

Kızlar başka fotoğrafçı var mı bildiğiniz ben onlarla da iletişime geçeyim??Ya bu arada balayı düşünüyor musunuz canlarım?

Back