2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım cok haklısın bu dönemler böyle... bende öleyim nişanlıya karsıda böle oluoruz cünkü evlenicegimiz adam olarak onları sectiğimiz için daha cok incelik fedakarlık bekliilioruz onlar bazen bizim düşündüğümüz gibi davranamayabiliorlar...bu dönemler inişli cıkışlı sürecek hatta bu bes ay daha böle gececek yerimseniben nedense bayanlar hep daha fedakar oluorlar o yüzden daha kırılganlar ama bu evliliktete yavas yavas olgunlaşıcaz sanırım nedersinizzz.... ayy amma felsefe yaptım helaelaelaelaelae

İyi geceler erva8

Omrumunsahibi,ben de yemek takımına baktım ordan

Şimdi kampanyaları var;ama kullanan duymamıştım canım

Gerçi sen de daha kullanmamışsın opuyorumnanaktan

Sağlık,mutlulukla kullanmak nasip olsun

opuyorumnanaktan
hayırlı gecelerr

Hayırlı geceler cnm hoşgeldin

canım cok haklısın bu dönemler böyle... bende öleyim nişanlıya karsıda böle oluoruz cünkü evlenicegimiz adam olarak onları sectiğimiz için daha cok incelik fedakarlık bekliilioruz onlar bazen bizim düşündüğümüz gibi davranamayabiliorlar...bu dönemler inişli cıkışlı sürecek hatta bu bes ay daha böle gececek yerimseniben nedense bayanlar hep daha fedakar oluorlar o yüzden daha kırılganlar ama bu evliliktete yavas yavas olgunlaşıcaz sanırım nedersinizzz.... ayy amma felsefe yaptım helaelaelaelaelae

Evet haklısın onlardan çok şey bekliyoruz takmamak lazım aslında ama elimde değil geçicek bugünler diye avutayım kendimi kaydirigubbakcemile

İyi geceler erva8

Omrumunsahibi,ben de yemek takımına baktım ordan

Şimdi kampanyaları var;ama kullanan duymamıştım canım

Gerçi sen de daha kullanmamışsın opuyorumnanaktan

Sağlık,mutlulukla kullanmak nasip olsun

Sağol hayatım gelirsin bize beraber kullanırız :teytey: Güzel takımlar var porlandta benim 12 kişilik olan takımım Güral porselen ama eski model babaannem almış önceden bende sonra günlük olsun diye bi takım aldım misafirlik yapıcam onuda genç misafirlere kelebekli takım olgunlara delikafadulden ağır takım

Selam kızlarrr

Birazdan yemekteyiz'i izliycem;ama size de bir selam vereyim dedim

Öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,

Porland yemek takımı olan arkadaşlarım var ve çok memnunlar, tavsiye ediyorlar. Ama benim aldığım yerde kampanya vardı ve Porland yoktu ben Karaca'nın Bone China sını aldım

meraba kızlar a.s. ceyizleriniz hayırlı olsun:1hug: en iyi günlerde sevdiklerinizde mutlu bi şekilde kullanın inşallah :Saruboceq: para gerçekten sorun kızlar ama şunu sölym evkurda 24 ay taksit var ve gerçekten çok avantajlı :teytey: ben şunda çalışmıorumda okuorum ama dün gittim ve çeyiz için 1 adet özdilekten nevrsim takımı aldım bide kristal gelin dantel pike takımı aldım ayda 41 tl ödcem ve harçlıklarımla :hooray: bu gelin takımına ayrıyetten yatak örtüsü almama gerek yok çünkü gerçekten fransız danteli olur ya gelinliklerde aynen öle kırık beyaz bide çok şık tavsiye ederim arkadaşlarıma kaydirigubbakcemile5

bide porland yemek takımları çok kullanışlı gerçekten ve porselenleri ince kaba deil tavsiye ederim annemler banada aldı günlük ablamda şuan kullanıo çok memnun almak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim yine zemuszemus bide bievin porselenleri çok güzel misafirede ondan almak istiyorum kare olanlardan opuyorumnanaktan

bide arkaşlar aldığım gelin takımının içinde pike ve iki yastık kılıfı,nevresim ve çarşaf takımı, dört yastık kılıfı, hurç ve şasesi de var kaydirigubbakcemile2 resim çektim ama koyamıyorum malesef akannehir

Back