- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.141
Aaa bu akşam meslektaşlar toplanmışız buraya ne güzel kaydirigubbakcemile5 Yaa ben önceleri siyah-beyaz kombinasyonu düşünüyordum, sonra vazgeçtim mor-siyah olsun dedim, sonra yine vazgeçtim gri-beyaz-siyah olsun dedim ve yine vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 Şimdi kahverengi-krem kombinasyonuna karar verdim kaydirigubbakcemile3 Çok değişken olduğum için örtüleri en son almaya karar verdim canım kaydirigubbakcemile2 Burcum gereği fazlasıyla kararsız ve değişkenimdirde :kedi:
Bizim düğün 26 Haziran inşaallah canım, 14 Mart'ta nişanlanmıştık.Uzun bir nişanlılık dönemi olacak bizimkiBen düğün öncesi hem çalışıp hem formasyon alıp hem hazırlık yaptığımı düşünmek bile istemiyorum Erva8 cim ya, şu anda bile çok yıpranıyorum hiç dinlenmeye vaktim yok :bbo: Ama tabi insan çalışmayınca da maddi açıdan sıkıntı çekiyor dimi :uhm: Allahtan benim pek bi eksiğim kalmadı, bardak takımı ve ütü masası da alınca çeyiz listemdeki herşey tamamlanmış olacak inşaallah zemuszemus Şubattan sonra düğün mekanı, mobilyalar, gelinlik, damatlık, kına ve düğünün diğer ayrıntılarıyla ilgilenmek istiyorum biraz..:Saruboceq:
burcun ikizler mi yoksa? benimde ikizlerde
nefret ediyorum değişkenlik huyumdan..
evet canım orasıda öylede maddi açıdan daha bi rahat oluyor çalışınca..
benimde biçok şeyim bitti büyük eşyalarım tamamlandı çokşükür geriye kalan ev dizilince perdeler falan filan.. bende bikaçaydır çalışmıyorum ailem sağolsun allah eksik etmesin herşeyi yaptılar .. senin nişanlılık yine iyi benim 1 sene oldu :1rolleyes: