2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Aaa bu akşam meslektaşlar toplanmışız buraya ne güzel kaydirigubbakcemile5 Yaa ben önceleri siyah-beyaz kombinasyonu düşünüyordum, sonra vazgeçtim mor-siyah olsun dedim, sonra yine vazgeçtim gri-beyaz-siyah olsun dedim ve yine vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 Şimdi kahverengi-krem kombinasyonuna karar verdim kaydirigubbakcemile3 Çok değişken olduğum için örtüleri en son almaya karar verdim canım kaydirigubbakcemile2 Burcum gereği fazlasıyla kararsız ve değişkenimdirde :kedi:

Bizim düğün 26 Haziran inşaallah canım, 14 Mart'ta nişanlanmıştık.Uzun bir nişanlılık dönemi olacak bizimki kaydirigubbakcemile4 Ben düğün öncesi hem çalışıp hem formasyon alıp hem hazırlık yaptığımı düşünmek bile istemiyorum Erva8 cim ya, şu anda bile çok yıpranıyorum hiç dinlenmeye vaktim yok :bbo: Ama tabi insan çalışmayınca da maddi açıdan sıkıntı çekiyor dimi :uhm: Allahtan benim pek bi eksiğim kalmadı, bardak takımı ve ütü masası da alınca çeyiz listemdeki herşey tamamlanmış olacak inşaallah zemuszemus Şubattan sonra düğün mekanı, mobilyalar, gelinlik, damatlık, kına ve düğünün diğer ayrıntılarıyla ilgilenmek istiyorum biraz..:Saruboceq:

burcun ikizler mi yoksa? benimde ikizlerde
nefret ediyorum değişkenlik huyumdan..
evet canım orasıda öylede maddi açıdan daha bi rahat oluyor çalışınca..
benimde biçok şeyim bitti büyük eşyalarım tamamlandı çokşükür geriye kalan ev dizilince perdeler falan filan.. bende bikaçaydır çalışmıyorum ailem sağolsun allah eksik etmesin herşeyi yaptılar .. senin nişanlılık yine iyi benim 1 sene oldu :1rolleyes:

Şu Esra Pozan a bende mail attım çünkü sitesindeki fotoğrafları beğendim, bakalım ne dicek :))

Ne mi diyecek kaydirigubbakcemile3 hatun soru sormaktan bir şey diyemiyor ki

Kim 500milyar ister'e katılsan bu kadar yaşarsın ancak

Dur bakalım senin soruların neler olacak kaydirigubbakcemile3

Herkese aynı mı soruyor yoksa değişik sorular mı hazırlıyor görelim sırnaşık şey

Merhaba Kızlar,

Nasılsınız bakalım?Ben yokken ne çok kaynatmışsınız böyle kaydirigubbakcemile5 Kızlar düğün fotoğrafçısı olarak Pemra Yüce ve Dinçer Özdemir de var,onları da araştırın isterseniz. Hatta bu forumdaki BurcuÖzge nin düğün fotoğraflarını Dinçer Özdemir çekmiş, bir bakın harika fotoğraflar opuyorumnanaktan
Evet burcuözgenin fotoları muhteşemi.Paylaşımın için teşekkür ederim.
merhabalar a.s.
Ben de 2010 geliniyim =)
Tarih net olmasa da 20 mayıs-8haziran arasında olacak düğünümüz inşallah. Eniştemin izninin netleşmesini bekliyorduk ve sonunda belli oldu hihoyyyt
Nişanlım askerden dönünce de salonu tutarız artık =) Çok heyecanlı bir süreç ya. Bazen herşey rüyaymış gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım.Gün yaşklaştıkça stres,heyecan,rüya hepsi bir arada yaşanıp gidiyor.Bir bakmışın evlenmişsin.Allah kavuştursun.Hayırlısı olsun.
Ya topicimiz hareketlenmeye başlamıştı aslında ama bugün çok durgun nedense kimsecikler yok :sinifsinif: Haftasonu ya herkes gezmeğe filan gitti heralde niiişanlısıyla :dance:

Canım nişanlımın sınavı vardı bütün bir hafta sonu ona ders çalıştırdım.Sınav yaptım onu 1 saat önce.O evine gitti,bende yatmadan bakayım dedim buraya.

Hoşgeldin canım.Gün yaşklaştıkça stres,heyecan,rüya hepsi bir arada yaşanıp gidiyor.Bir bakmışın evlenmişsin.Allah kavuştursun.Hayırlısı olsun.
.
hoşbulduk canım a.s.
Ben henüz rüya evresindeyim :asigim: askerden gelince,düğün hazırlıkları başlayınca stres evresine geçerim herhalde =))

Kızlar mrb yemek tarifi kitabı almak istiyorum öneride bulunabilecek var mıııı??Yemek yapmayı bilmiyorum da

Canım gazete sofra kitabı diye 3 lü set veriyor.Ordaki tarifler hem pratik hemde ucuz malzemelri.Bence kitap hiç alma.Bir ajanda al,netten yada gazetelerin eklerinde olana yemek tariflerini yaz ajandana.Aklına geldikçe yap ordan.Ben ilk başladığımda normal yemeklerle başlamıştım,sonra özel,zor yemeklere geçmiştim.Şu an her yemeği yapabilirim.Normal yemeklerde mantık aynı zaten hep.Kitapta olan tariflerde biraz karışık ve içine farklı malzeme koyduklarından özel ve değişik oluyor.

Canım gazete sofra kitabı diye 3 lü set veriyor.Ordaki tarifler hem pratik hemde ucuz malzemelri.Bence kitap hiç alma.Bir ajanda al,netten yada gazetelerin eklerinde olana yemek tariflerini yaz ajandana.Aklına geldikçe yap ordan.Ben ilk başladığımda normal yemeklerle başlamıştım,sonra özel,zor yemeklere geçmiştim.Şu an her yemeği yapabilirim.Normal yemeklerde mantık aynı zaten hep.Kitapta olan tariflerde biraz karışık ve içine farklı malzeme koyduklarından özel ve değişik oluyor.

Canım hangi gazete veriyor?? Netten indiriyorum aslında genelde de bu siteden ama aslına bakarsan istediğim klasik yemekler ve hangi sitede daha doğru bi tarif bulabileceğimi bilmiyorum..Siteler çok farklı farklı veriyo.Var mı güvenilir bi site tarif edebileceğin..Mercimek çorbası kuru fasülye fln gibi günlük yemekler istiyorum

Yusuf hoşgeldin..

Güzel güzel sohbetler edilmiş hepsini tek tek okudum.
Fotoğrafçının söylediği bir ayrıntıyı sizinle paylaşayım madme fotoğraf konusu dönmüş.
Gelinlikçinizden mutlaka gelinliğinizin parçasından bir miktar kumaş isteyin.
Gelin çiçeğini düzenlemek için,fotoğrafta çok kötü görünüyormuş yoksa..
Her öğrendiğimi paylaşıyorum :)

Dün gergin bir gece geçirdim,nişanlım,ben ailelerimiz çok gerildik.
Ama atlattık,nişanlılık evresi cidden kolay değilmiş,insanı kesinlikle evliliğe hazırlıyor ve olgunlaştırıyor.
Aileler arası yanlış anlaşılmalara dikkat edin diyorum..
hepinizi öpüyorum :)

Canım hangi gazete veriyor?? Netten indiriyorum aslında genelde de bu siteden ama aslına bakarsan istediğim klasik yemekler ve hangi sitede daha doğru bi tarif bulabileceğimi bilmiyorum..Siteler çok farklı farklı veriyo.Var mı güvenilir bi site tarif edebileceğin..Mercimek çorbası kuru fasülye fln gibi günlük yemekler istiyorum
Canım özeline bak,oraya attım site isimlerini.Birçok site var ama benim kullandığım 2 siteyi yazdım sana.
Yusuf hoşgeldin..

Fotoğrafçının söylediği bir ayrıntıyı sizinle paylaşayım madme fotoğraf konusu dönmüş.

Ama atlattık,nişanlılık evresi cidden kolay değilmiş,insanı kesinlikle evliliğe hazırlıyor ve olgunlaştırıyor.

Nişanlılık yarı evlilik gibi doğru söylüyorsun.Aileler işin içine girince pek iyi olamuyor bazen.Kendi aramızda çözebilceğimiz konular,onlarda işin içine girince zorlaşıyor.Umarım bir daha yaşanmaz.Ne kötü görünüyormuş anlayamadım orasını.Gelin çiçeğini düzenlemek için demişsin ama....

Yusuf hoşgeldin..

hoşbulduk canım a.s.
Ama yusuf değil yusum kaydirigubbakcemile3
ne gerek var ki böyle bir evreye diyordum ama şimdi ben de çook ii anlıyorum ki bambaşka ve önemli bir dönem nişanlılık.Ailesi ile ilgili düşündüğüm şeyler değişmeye başlıyor zamanla. Aslında sadece nişanlın ve ailesi ile ilgili değil kendi çevrenle ilgili de birçok şey açığa çıkıyor. İnanın ben nişanlandım bütün kuzenlerim bana sırt çevirdi :roflol: msnde hergün konuştuğum kuzenlerim bir slm bile vermez oldular. işin tuhafı kavga, tartışma hiçbişey yaşanmadı aramızda :uhm:

hoşbulduk canım a.s.
Ama yusuf değil yusum kaydirigubbakcemile3
ne gerek var ki böyle bir evreye diyordum ama şimdi ben de çook ii anlıyorum ki bambaşka ve önemli bir dönem nişanlılık.Ailesi ile ilgili düşündüğüm şeyler değişmeye başlıyor zamanla. Aslında sadece nişanlın ve ailesi ile ilgili değil kendi çevrenle ilgili de birçok şey açığa çıkıyor. İnanın ben nişanlandım bütün kuzenlerim bana sırt çevirdi :roflol: msnde hergün konuştuğum kuzenlerim bir slm bile vermez oldular. işin tuhafı kavga, tartışma hiçbişey yaşanmadı aramızda :uhm:

ayy sorma canım sorma ben konu bile açmıştım

sözlendim ertesi günü kuzenimin düğünü vardı sözlümüde aldım gittim anammm

görsenn hiç biri selam vermedi görmemezlikten geldilerr

herkesi sırayla öptüler beni atladılar ufacık gelin odasında bizi resmen yok saydılarr

:):):):)) bence evde kaldılar diyeee kıskançlıklarından vallahi öle kusra bakmaısnlar
ben hepsinden küçüğüm diyee

napalım onlar evlenince bende aynısnı yaparımm

en son çare kapıda çarpıştık görmemezlikten gelemedi ve söylediği laf hayırlı olsun canım kuzenim dicene

kızzz sen napmışsın öle sözlenmişmisin bişey yapmışsınnn

bende dedmm hee yaptık öle eşeklik :):):)/B]

ayy sorma canım sorma ben konu bile açmıştım

sözlendim ertesi günü kuzenimin düğünü vardı sözlümüde aldım gittim anammm

görsenn hiç biri selam vermedi görmemezlikten geldilerr

herkesi sırayla öptüler beni atladılar ufacık gelin odasında bizi resmen yok saydılarr

:):):):)) bence evde kaldılar diyeee kıskançlıklarından vallahi öle kusra bakmaısnlar
ben hepsinden küçüğüm diyee

napalım onlar evlenince bende aynısnı yaparımm
aynısı oldu bende de. allahım diyorum bu kadar mı battı bunlara nişanlanmam =))
Annem bile farketmiş bunlar neymiş de haberimiz yokmuş diyor =))

en son çare kapıda çarpıştık görmemezlikten gelemedi ve söylediği laf hayırlı olsun canım kuzenim dicene

kızzz sen napmışsın öle sözlenmişmisin bişey yapmışsınnn

bende dedmm hee yaptık öle eşeklik :):):)/B]

Çok ayıp ettik onlara aslında =))
Bana bir de bayram diyorlar ki: BU daha niişan bakalım düğün olacak mı :mymeka: Kına yakacaklar düğünüm olmazsa.
Düğünümde kendine eş adayı bulmak için kırıttığında tekrar konuşuruz bu konuyu dedim sustular sengözlerimebaksanab

Back