- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.121
kızlaAAAAAAAAAAAAAArrrrrr
naparsınız
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin Yusum :1hug: Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan Gerçekten çok heyecanlı ve güzel zamanlar her anın tadını çıkarmak lazım :dance:
phenomen sende eğitimcisin
ne öğretmenisin canım
ben mobilyamı kahve tonlarında alacağım. biraz gezmiştim mobilya ve halı mağazalarını içime tek sinen renk kahve tonları oldu. o yüzden hiç tereddüt etmeden aldım. benim aldığım takımında boncukları daha az, şıkır şıkır değil yani =))Bende seviyorum böyle boncuklu örtüleri ama biraz daha sade olanlarını :hulya: Almayı düşünüyorum ama önce mobilyaları alalım, mobilyalar ne renk olursa örtüleri de onlara uygun bir tonda alırım diye düşündüm yerimseniben
Oldukça yorucudur canım.allah kolaylık versin sana. özel okulda daha bir zor olur.Hımm meslektaşız ne güzel kaydirigubbakcemile5 Ben bölüm mezunuyum bu yüzden formasyon alıyorum şu anda.Haftasonları formasyon haftaiçi okul, çok yorucu oluyor. 2. dönem bende işten ayrılmayı düşünüyorum canım, düğün öncesi çalışmıycam :1no2: Nasıl gidiyor hazırlıklar?Senin düğün ne zamandı?
yazın istiyoruz canım allah nasip ederse..
temmuz gibi.. bende düğün öncesi çalışamıyorum malesef kötü bi durum aslında ama..
sizin ne zaman düğün canım
nekadardır nişanlısın birde
Aaa bu akşam meslektaşlar toplanmışız buraya ne güzel kaydirigubbakcemile5 Yaa ben önceleri siyah-beyaz kombinasyonu düşünüyordum, sonra vazgeçtim mor-siyah olsun dedim, sonra yine vazgeçtim gri-beyaz-siyah olsun dedim ve yine vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 Şimdi kahverengi-krem kombinasyonuna karar verdim kaydirigubbakcemile3 Çok değişken olduğum için örtüleri en son almaya karar verdim canım kaydirigubbakcemile2 Burcum gereği fazlasıyla kararsız ve değişkenimdirde :kedi:
nişanlım polis olduğu için tayin işlerimiz olur bizim o yüzden salon takımı almayacağım şimdilik ben. tv,elektrik süpürgesi,setüstü ocak,çamaşır makinası var.Evet aynen bende de öyle oldu canım..Gezdim bir iki yeri ve kararımı kahve-krem tonlarından yana verdim ama tabi benim sağım solum belli olmaz :)) Çeyiz işleri ne alemde kızlarrr tamamladınız mıı??