2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Aramıza hoşgeldin Yusum :1hug: Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan Gerçekten çok heyecanlı ve güzel zamanlar her anın tadını çıkarmak lazım :dance:

evet canım oldukça güzel ve heyecanlı zamanlar =)
Bugün çeyizlik bişeyler aldım kendime, onları alınca daha bir mutlu oluyorum
Aynısı değil ama buna benzer birşey. salon için kullancağım. içinde masa örtüsü var 2tane, sehpa için örtüler var. ben takım olarak kullanmam ama . sizler böyle örtüler aldınız mı?

Bende seviyorum böyle boncuklu örtüleri ama biraz daha sade olanlarını :hulya: Almayı düşünüyorum ama önce mobilyaları alalım, mobilyalar ne renk olursa örtüleri de onlara uygun bir tonda alırım diye düşündüm yerimseniben

Ya topicimiz hareketlenmeye başlamıştı aslında ama bugün çok durgun nedense kimsecikler yok :sinifsinif: Haftasonu ya herkes gezmeğe filan gitti heralde niiişanlısıyla :dance:

Bende seviyorum böyle boncuklu örtüleri ama biraz daha sade olanlarını :hulya: Almayı düşünüyorum ama önce mobilyaları alalım, mobilyalar ne renk olursa örtüleri de onlara uygun bir tonda alırım diye düşündüm yerimseniben
ben mobilyamı kahve tonlarında alacağım. biraz gezmiştim mobilya ve halı mağazalarını içime tek sinen renk kahve tonları oldu. o yüzden hiç tereddüt etmeden aldım. benim aldığım takımında boncukları daha az, şıkır şıkır değil yani =))
aynı meslekteniz ne güzel. benim branşım da coğrafya

Hımm meslektaşız ne güzel kaydirigubbakcemile5 Ben bölüm mezunuyum bu yüzden formasyon alıyorum şu anda.Haftasonları formasyon haftaiçi okul, çok yorucu oluyor. 2. dönem bende işten ayrılmayı düşünüyorum canım, düğün öncesi çalışmıycam :1no2: Nasıl gidiyor hazırlıklar?Senin düğün ne zamandı?

yazın istiyoruz canım allah nasip ederse..
temmuz gibi.. bende düğün öncesi çalışamıyorum malesef kötü bi durum aslında ama..
sizin ne zaman düğün canım
nekadardır nişanlısın birde

Aaa bu akşam meslektaşlar toplanmışız buraya ne güzel kaydirigubbakcemile5 Yaa ben önceleri siyah-beyaz kombinasyonu düşünüyordum, sonra vazgeçtim mor-siyah olsun dedim, sonra yine vazgeçtim gri-beyaz-siyah olsun dedim ve yine vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 Şimdi kahverengi-krem kombinasyonuna karar verdim kaydirigubbakcemile3 Çok değişken olduğum için örtüleri en son almaya karar verdim canım kaydirigubbakcemile2 Burcum gereği fazlasıyla kararsız ve değişkenimdirde :kedi:

Bizim düğün 26 Haziran inşaallah canım, 14 Mart'ta nişanlanmıştık.Uzun bir nişanlılık dönemi olacak bizimki kaydirigubbakcemile4 Ben düğün öncesi hem çalışıp hem formasyon alıp hem hazırlık yaptığımı düşünmek bile istemiyorum Erva8 cim ya, şu anda bile çok yıpranıyorum hiç dinlenmeye vaktim yok :bbo: Ama tabi insan çalışmayınca da maddi açıdan sıkıntı çekiyor dimi :uhm: Allahtan benim pek bi eksiğim kalmadı, bardak takımı ve ütü masası da alınca çeyiz listemdeki herşey tamamlanmış olacak inşaallah zemuszemus Şubattan sonra düğün mekanı, mobilyalar, gelinlik, damatlık, kına ve düğünün diğer ayrıntılarıyla ilgilenmek istiyorum biraz..:Saruboceq:

Hımm meslektaşız ne güzel kaydirigubbakcemile5 Ben bölüm mezunuyum bu yüzden formasyon alıyorum şu anda.Haftasonları formasyon haftaiçi okul, çok yorucu oluyor. 2. dönem bende işten ayrılmayı düşünüyorum canım, düğün öncesi çalışmıycam :1no2: Nasıl gidiyor hazırlıklar?Senin düğün ne zamandı?
Oldukça yorucudur canım.allah kolaylık versin sana. özel okulda daha bir zor olur.
nişanlım askerde şimdi. ocak 24te gelecek. ozaman net tarih belli olacak ama 20mayıs-8haziran arasında olacak. çünkü eniştem bu tarihler arasında izinli.

yazın istiyoruz canım allah nasip ederse..
temmuz gibi.. bende düğün öncesi çalışamıyorum malesef kötü bi durum aslında ama..
sizin ne zaman düğün canım
nekadardır nişanlısın birde

bana sorduysan canım kaydirigubbakcemile3 4 aylık nişanlıyım

Aaa bu akşam meslektaşlar toplanmışız buraya ne güzel kaydirigubbakcemile5 Yaa ben önceleri siyah-beyaz kombinasyonu düşünüyordum, sonra vazgeçtim mor-siyah olsun dedim, sonra yine vazgeçtim gri-beyaz-siyah olsun dedim ve yine vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 Şimdi kahverengi-krem kombinasyonuna karar verdim kaydirigubbakcemile3 Çok değişken olduğum için örtüleri en son almaya karar verdim canım kaydirigubbakcemile2 Burcum gereği fazlasıyla kararsız ve değişkenimdirde :kedi:

mağazaları biraz gezersen renk konusunda karar veriyorsun aslında. ben de bir ara gri-siyah olsun diyordum ama bana uymadı o renkler nedense. koltukları görünce kendimi evimde hayal edemedim kaydirigubbakcemile3 ama çok da şık olmayan açık kahve bir koltuk takımı gördüm ve ohh be dedim =)) halılar için de aynı şey oldu.
Sen de gezerken anlarsın zaten hangi renkleri istediğini

Evet aynen bende de öyle oldu canım..Gezdim bir iki yeri ve kararımı kahve-krem tonlarından yana verdim ama tabi benim sağım solum belli olmaz :)) Çeyiz işleri ne alemde kızlarrr tamamladınız mıı??

Slm kızlar.Biz de temmuz gibi düğün düşünüyoruz ama çeyiz işlri maalesef eksik. Ancak düğüne kadar toparlanabilirizfisfisfis

Evet aynen bende de öyle oldu canım..Gezdim bir iki yeri ve kararımı kahve-krem tonlarından yana verdim ama tabi benim sağım solum belli olmaz :)) Çeyiz işleri ne alemde kızlarrr tamamladınız mıı??
nişanlım polis olduğu için tayin işlerimiz olur bizim o yüzden salon takımı almayacağım şimdilik ben. tv,elektrik süpürgesi,setüstü ocak,çamaşır makinası var.
yatak örtüsü alacağım onu çok büyütüyorum gözümde nasıl bişey alsam diye düşünüp duruyorum :sm_confused: yatak örtüsünü alsam hemen halımı da alacağım ama karar veremiyorum bir türlü.
Günlük yemek takımı,çay takımı bir de bazı ıvır zıvırlar eksik =)) Bu ay harcamam az olsaydı hepsini alırdım aradan çıkardı ama önümüzdeki aya kaldı =(

Back