- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.021
Kızlarrrr bu arada 300 lü sayfalara da geçtik hayırlısıyla ohh ohh muhabbetimiz bol olsun :teytey: :1hug::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu model çok hoşuma gitti benimde.pNBESİDE ÇOK GÜZEL OLUR BENCE.kızlar bunun pembesi olabilir kına için
ilk model çok güzel.Bu arada fotoları aldığın sitenin linkini bana özelden yollar mısın.bunlarında pembelerini düşünüyorum kınada
Hyırlısı olsun canım.Senin için çok yorucu bir günmüş gerçektenn.Merhaba Arkadaşlar..
Günler çok çabuk ve haraketli geçiyor.
Nikah işlemlerini başlattım bugün.
Yardımcı olması açısından sırayla anlatayım..
Önce sağlık ocağına gideceksiniz evlilik için rapor istiyorum diyeceksiniz.
O sizi kan vereceğiniz ve ciğer filmi ve yine ciğer testi için yönlendirecek.
Sonuçları alınca elinizdeki evlilik zarfının içinden çıkan rapor formu ile sağlık ocağına geri döneceksiniz ,onay verilecek,imzalanacak bu iş tamam..
İstenilen evrakların hepsini toplaycaksınız(fotoğraf,nüfus cüz fotokopisi,sağlık raporu,evlilik beyannemesi,)
evlilik zarfı ile nikah dairesine başvuracaksınız.Ben tüm işlemleri tek kişi için yaptım nişanlım başka şehirde,çift olarak yapacaksanız birlikte başvuracaksınız.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için" izin belgesi" gerekti..poff karışık biliyorum ama uğraşıyoruz işte..Nişanlımın evrakları da gelince nikah tarihi alabileceğiz.
öyle ,yorucu bir gündü..
Ayrıca mobilya baktım,Doğtaş'a bayıldım..
Kızlar ben yoruldum yatıyorum yarın sabah iş var.Hepinizi çok öpüyorum iyi geceler..
Kızlarr
Benden size tavsiye, fotoğraflarınızı iyi bir yere çektirin. Hatta mümkünse paranıza kıyın, çünkü evli bütün arkadaşlarım aynı tavsiyeyi veriyorlar bana. Düğünü berbat olan bir arkadaşımın tek güzel olan şeyi fotoğraflarıydı ve diyorki ''Al işte yaşandı bitti hepsi.İyiki fotoğralarım güzel çıkmış, ölümsüz olan hatıralar bunlar..O gün çok ağladım mutlu olmama rağmen, düğünümle ilgili beni asıl yansıtan bu fotoğraflar oldu..Bu kadar para verdim ama hiç pişman değilim.'' Bunlar arkadaşımın sözleri canlarım.Karar tabiki siz güzel gelinlerimin..
Katılıyorum kesinlikle canım.
Ama onlarda bunu fırsat biliyor,oldukça sömürüyor.
Biz 1.000 lira gibi rakama anlaştık,inan içime oturdu.
İnşallah sonra bakıp bakıp mutlu olurum kaydirigubbakcemile
Canım 1000tl aşagısını daha duymadım ben
İzmir'de böyle uygun fiyat duyarsan bana haber ver olur mu
İyiyim gülüm sen
Ben hatayda bir yere sordum bana poza göre değişir.Fakat en fazla 500 olur dedi.Anlamadı mı ama adamcağız beni?
İyiyim canım,gelinlik modellerine falan bakıyordum...Ay o gün gelse....:asigim:
500 ona verip stüdyoda adamın parmagına bakıp poz vereceğime 750 verip esra pozan
veya o ayarda birine çektiririm daha iyi.
Ben modelimi az çok belirledim kaydirigubbakcemile2 geçen gün gelin dergisi aldım
Burcu Kara'nın kardeşi istediğmi modlei giymiş.Gerçi kıza makyaj ve saç gündelik
hayattaki gibi yapmışlar-burcu kara böyle olsun demiş-kızı rezil etmişler
Üstünde gelinlik olmasa bakkala ekmek almaya gidiyor sanırdım
:roflol::roflol:Benimde aklımda bir model var aslında ama dha değişik modeller çıkar mı diye bekliyorum.Ben saçımı nasıl yaptırcam onu çok merak ediyorum.CADIARZU.Azcık kepçelik var.Normalde takmam ama fotolarda çok iğrenç duruyor....:çok üzgünüm:
Ben öyle cıbıl kafa olmak istemiyorum-bahsettiğim topuz-
Nedense yapışmış saçlar kadınsı gelmiyor bana o yüzden hafif toplu bir model istiyorum
Açınca da benim saçlarımın maşallahı var gür yani beni yakar :kedi:
Sen de gamze özçelik modeli gibi yaptırabilirsin kulağın üzerinden bir tutam saç geçer.
Niye???:1shok:Bende şimdi facebookdan baktımda paraya doyduğu belli bu hatunun.Ünlü ya birde.Kaç gündür herkesin ağzında bir esra pozandır gidiyor....Cahil kalmışım.Tühhh yaaa:uhm:Anacım bu esra pozan'da İstanbul'da hatun;ama onun da gözü paraya doymuş
Geçen mail attım.Beni sorguya çekti daha da atmadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Paramla rezil olacaktım
Gerçi onu izmir'e getirtmek falan yol parası cartı curtu 1000 lirayı geçer
Bu alsancakta emin... ikinci ismini hatırlaymadım ona iyi demişler
Stüdyo ekrem varmış o iyiymiş
Ben de deliler gibi yer bakıyorum;fotoğrafçı bakıyorum -tatlicadiarzu- aptal oldum.