2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben de konuştum gelinlikçim ile yarın teslim alıyorum
Diğer gün de kuaför provam var.
Şimdi alışverişten geldik.
ıç çamaşırlarımızı falan aldık.
Hiç öyle devasa geceliklerden almadım,çok sevdiğim babydoll takımlardan aldım,daha kullanışlı..
Hadi bakalım,bitiyor çok şükür..

dün biraz ıvır zıvır çöp kovalrını aldım..öay tabakları tırnk makası ..küçük legen falan vs.şeyler aldım..bugün mobilyam gelicek inş.

dün biraz ıvır zıvır çöp kovalrını aldım..öay tabakları tırnk makası ..küçük legen falan vs.şeyler aldım..bugün mobilyam gelicek inş.

Hımm sizin ev bitmemişti dimi?
Bizimki bitti,yiyecek alışverişini falan yapacağız.
Ufak tefek aldık gerçi,buzdolabımız artık çalışıyor.
İçinde dondurmamız,pizzamız,kolamız,ayranımız var:kahve:

şekerim siz balayına gitmiyormusunuz kii:sm_confused:

biz balayından sonra alışverişe gitcez...
dügünden ertesi gün sonra evdeyiz..aşkım günlük kahvaltılık alıcak o kadar..

Kızlar ya size bişey soracam hilmi bugün osmaniyeden beyaz eşya sordu işte bosh a sormuş ilk önce buzdolabı , çamaşır makinesi, ütü, lcd tv 82 ekran elektrk süpürge, set üstü ocak hepsini ardahan teslim 4,500 demişler nasıl uygunmudur

pahalı geldi bana ben boshtan aldım ama güselim..her eşyanın özelliği ayrı bende boshtam aldım ama uygun olanları aldım....

bbuzdolabı 1,600
çamaşır 600
bulşık 600
elekçsprge 200

bunlar peşin fiyatlerı güselim

tv vestelden lcd 1200

pahalı geldi bana ben boshtan aldım ama güselim..her eşyanın özelliği ayrı bende boshtam aldım ama uygun olanları aldım....

bbuzdolabı 1,600
çamaşır 600
bulşık 600
elekçsprge 200

bunlar peşin fiyatlerı güselim

tv vestelden lcd 1200

CANIMCIM İŞTE ARDAHAN TESLİM OLUNCa osmnaiyeden gelecek ardahana adamlar kendileri kuracak falan tabi bunuda ekliyorlar üstüne

şekerim siz balayına gitmiyormusunuz kii:sm_confused:

biz balayından sonra alışverişe gitcez...
dügünden ertesi gün sonra evdeyiz..aşkım günlük kahvaltılık alıcak o kadar..

Gidiyoruz evet ama eve alınacak mercimeğin,pirincin,peçetenin falan balayı ile ne ilgisi var ki?

Back