2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ertesi gün hapları ne tatlım ben onu bilmiyorum ?

Canım diyelimki ilişkide o gece prezervatifle korunmadın ...
Geri çekme yöntemini kullandın ama fayda etmedi yetişemedin içeri kaçtı eyvahedigeldismile
İşte ondan sonra ertesi gün hapı var bu en güzel yöntemdir.
O olay olduktan sonra hapı içiyosun zaten kutuda 2 adet var ama ilişkinin üzerinden 72 saat geçmemiş olucak.
İlk hapı içiyosun diğerini ondan 12 saat sonra alıyosun ve gebelik riskini ortadan kaldırıyo nette biraz araştır istersen daha detaylı yazılar var yumurtlamayı önlüyo ve risksiz bi yöntemdir. Ben nolur nolmaz alıcam yanıma bi de gitti mi gitmedi mi noldu diye stres yaşamak istemiyorum inşallah gerek kalmaz ama olur ya ...tedbir almak lazım CADIARZU

kızlar yaaa bizimkiler şimdiden ağlamaya başladılar benim için 4 ayı bu şekilde nasıl atlatıcam ben bi fikir verin bana yaa :(

Canım diyelimki ilişkide o gece prezervatifle korunmadın ...
Geri çekme yöntemini kullandın ama fayda etmedi yetişemedin içeri kaçtı eyvahedigeldismile
İşte ondan sonra ertesi gün hapı var bu en güzel yöntemdir.
O olay olduktan sonra hapı içiyosun zaten kutuda 2 adet var ama ilişkinin üzerinden 72 saat geçmemiş olucak.
İlk hapı içiyosun diğerini ondan 12 saat sonra alıyosun ve gebelik riskini ortadan kaldırıyo nette biraz araştır istersen daha detaylı yazılar var yumurtlamayı önlüyo ve risksiz bi yöntemdir. Ben nolur nolmaz alıcam yanıma bi de gitti mi gitmedi mi noldu diye stres yaşamak istemiyorum inşallah gerek kalmaz ama olur ya ...tedbir almak lazım CADIARZU

ya zaten prezervatif kullanılacak mutlaka onda sorun yok, sevgilim zaten öyle istiyo sen ilaç alma diyo ama ondada işte sonuçta zaten ilk olmanın acemiliği varya, yok prezervatif yırtık çıktı, yok kaydımı falan filan derdi stresi varya o yüzden. ama eğer dediğin gibi birşey varsa süpermiş ben bunu araştırayım :uhm:

ya zaten prezervatif kullanılacak mutlaka onda sorun yok, sevgilim zaten öyle istiyo sen ilaç alma diyo ama ondada işte sonuçta zaten ilk olmanın acemiliği varya, yok prezervatif yırtık çıktı, yok kaydımı falan filan derdi stresi varya o yüzden. ama eğer dediğin gibi birşey varsa süpermiş ben bunu araştırayım :uhm:

Eveeeett cnım aynen o noktada bu hap devreye giriyo ve yan etkiside az.
Ama her zaman kullanılabilcek bişey değil o zaman etkisi var .
İlk gece için kullansan sorun olmaz .
Bende işte o sıkıntıyı dert etmemek için alıcam . kaydirigubbakcemile2

Eveeeett cnım aynen o noktada bu hap devreye giriyo ve yan etkiside az.
Ama her zaman kullanılabilcek bişey değil o zaman etkisi var .
İlk gece için kullansan sorun olmaz .
Bende işte o sıkıntıyı dert etmemek için alıcam . kaydirigubbakcemile2

tatlım netten yazılanları okudum, ilginç birşeye benziyo. yarın doktoruma sorucam bakalım:sm_confused:

ayyyy kızlarr boğulucam şimdi çok yoğundu yaa. yeni durulduk geldim, kimsecikler yok kaydirigubbakcemile4

lindadrk hala süpürgemi alamadım kaydirigubbakcemile3
Netten bakayım alayım en ucuz nerde acaba CADIARZU

ya kızlar kına için ne giyceksiniz abiye olarak yani bindallı dışında abiye kıyafetinizi seçtinizmi ben gelinliğimi bindallımı aldım abiyede daha hiç bakmadım saçımı falan da nasıl yapıcam bilemiyorum çok abartı olmasını istemiyorum hem abiyeyle hem de bindallıyla kullanabileceğim bir saç modeli bulmam lasım siz abiyelerinizin resmini ekleyebilirmisiniz bana da fiki rolsun

yok bugün kimseciklerde hareketlilik yok, ilk gelinleri gönderdik ondanmı
herkese iyi akşamlar

Canım artık iyice az kaldı ve alışveriş olayları en büyük işler atlatıldı belkide sessizlik bundandır bilmiyorumkismile
Ev tutuldu eşyalar alındı o mu bu mu diye herşeye karar verildi detaya kadar
Bide üstüne iş yerinde aşıır yoğunluk var ne yapıp ne ettiğimizi anlatmaya fırsat yok malesef önceden hiç böle değildik :1no2:

İyi akşamlar herkesee sabah görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Arsecim kına tepsini almıştın dimi sen ??
Modeli nasıl şu ortasında tabağı olan kırmızılardan mı
Ben beyaz hazırlamayı düşünüyorum :uhm:

Cnm nbr napıyosunn
Artık alışverişlerin sonuna geldik galiba Dün son olarak saç kurutma makinesi aldım :lepi:

Tükenmiş durumdayım tatlım, dün gece 2 ye kadar mobilyacılar vardı evde, işte hani bahsetmiştimya yanlışlıklar var falan diye onları yaptılar, tamamen kurdular, öldüm bittim, gözlerimi açamıyorum. Zaten hava kötü içim sıkıldı :bbo:

Ya ben saç kurutma makinesi falan almadım, zaten var benim, fön makinem, düzleştiricim falan :sm_confused:

Arsecim kına tepsini almıştın dimi sen ??
Modeli nasıl şu ortasında tabağı olan kırmızılardan mı
Ben beyaz hazırlamayı düşünüyorum :uhm:

ben tepsi olayına karışmadım, sormuşlardı gümüşmü istiyosun nasıl olsun diye farketmez dedim, amannn zaten karanlıkta görünmeyecek, bide ona yorulamıycam :roflol:

Back