2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yopunluktan giremiyorumki kızlarrr 13 gün var düğüne ama daha eşyalar bile gelmedii siz neler yapıuyorsunuz ben sürekli koşturmaca süperr ne zaman duı düğün ya

Günaydın kızlarrrr
Bu nasıl bi haftasonuydu böle yaa çoğu yaptığım şeyi hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3
O kadar dolu geçtiki kaydirigubbakcemile3
Yorgunluktan sabah kalkıp buraya gelmek tam bir işkenceeeemafoldumben

şu topiği açtım günü hatırlıyorumdaaa zaman su gibi akmışşş gitmişş

bu gün itibariyle sadece 13 gün varr

okadar yoğun geçiyorki günler ben okadar sinir doluyumkii evlendikten sonra bu günleri stresli sinirli günlerimi hatırlamak istemicemm..

herşey zamanla holloşuyor ama ne olursa olsun evlilik stresss her hafta sonuna iş sıkıştırmakdan nişanlımla bir yere gidemez oldumm.. ama sonumuz için herşeyy

allah hepimize kolaylıklar versinnn evlendikten sornada bu topiğe uğramayı unutmayalım

nelerr yaşadıklarımızı okuruz anı olur bize :)

haftasonu, halıları beğendik, aslında bissürü beğendik getirecekler bakıcaz hangileri daha uygun oluyosa onları alıcaz.
ışıklandırmalarıda aldık onlarda takıldı bayanssulusmile

şu topiği açtım günü hatırlıyorumdaaa zaman su gibi akmışşş gitmişş

bu gün itibariyle sadece 13 gün varr

okadar yoğun geçiyorki günler ben okadar sinir doluyumkii evlendikten sonra bu günleri stresli sinirli günlerimi hatırlamak istemicemm..

herşey zamanla holloşuyor ama ne olursa olsun evlilik stresss her hafta sonuna iş sıkıştırmakdan nişanlımla bir yere gidemez oldumm.. ama sonumuz için herşeyy

allah hepimize kolaylıklar versinnn evlendikten sornada bu topiğe uğramayı unutmayalım

nelerr yaşadıklarımızı okuruz anı olur bize :)

Yaa hayırlısıyla olup bitsin herşey düzgün olsunda inşallah geçecek bu yorgunluklar

:umursamaz:Ne zor diymi ev kurmak.stress yorgunluk ,kimi zaman mutluluk kimi zaman üzüntü.ama sonu mutlu son olur inş.hepimiz için.zemuszemus
benimde telaşım 15 güne kadar başlar.tatlı telaşlarımız olunda...

yopunluktan giremiyorumki kızlarrr 13 gün var düğüne ama daha eşyalar bile gelmedii siz neler yapıuyorsunuz ben sürekli koşturmaca süperr ne zaman duı düğün ya

kızlar benim daha 27 gün var ama bana şimdiden çok zor geliyo. çok yorgunum :çok üzgünüm:

Bugün öğleden sonra jinekologa randevum var :a015:

al al bitmiyor şekerim..ama bitcek elbette..sengözlerimebaksanab

Back