2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Artık bütün mobilyalarım tamamlandı beyaz eşyalarımda hazır servisin gelip bağlanması bekleniyo daha artık şu model mi bu mu olsa burayada bakalım derdi kalmadı çok şükürrrr beynim dönmüştü çünkü :Saruboceq:

Halı ve perde işi kaldı
Bideeee kına kıyafeti , gelin ayakkabısı , gelin çiçeğii ,davetiye kaydirigubbakcemile4

kızlar ben bindallımı aldım hafta sonu o kadar güzel ki kapalıçarşıdan aldım yeşil ama çok farklı bir yeşil altın işlemeleri var saten fıstık yeşilinden biraz daha açık mı desem bilemedim ama çok farklı çok ağır bi rengi var çok güzel ben bindallı ile birlikte de saçımı kullanabilmem için nasıl bir model seçmeliim kınamda karar veremedim mecburen açık bi model olucak ama nasıl olucak bilemiyorum kıslar yaa

Artık bütün mobilyalarım tamamlandı beyaz eşyalarımda hazır servisin gelip bağlanması bekleniyo daha artık şu model mi bu mu olsa burayada bakalım derdi kalmadı çok şükürrrr beynim dönmüştü çünkü :Saruboceq:

Halı ve perde işi kaldı
Bideeee kına kıyafeti , gelin ayakkabısı , gelin çiçeğii ,davetiye kaydirigubbakcemile4

yaa ben bulaşık makinesini çözeöedim, çok komik oldu dün :roflol:
Servis gelip anlattığında çok basit falan anlamıştım, ama dün bizimkiler mutfağı yerleştirecekti, tabi makineyi çalıştırmam için çağırdılar,kısa programda yıkansın herşey tozu gitsin diye. ayy çok güldüm bir türlü kısa programı bulamadım, sonra onu buldum bulaşıklar ıslak çıktı kurutmamış falan.yarın servis gelecek tekrar anlatacak :roflol:

kızlarr benim son durum şöyleee

cumartesii perdeleriminn siparişini verdimm bugün teslim ediliyor...

cumartesii nikah şekerlerimin sipraişini verdimm...

kına kıyafetimii aldımm ... bindallıı giyicem kına yakılırken :):)

kına sepetimi aldım hazır minik çantalara konulmuş çiçekli çok şık kınalardan aldım...

beyaz eşyalarımın servisi gelip bağlıcak....

mobilyalar sanırım yarın gelio hafta sonuda çeyiz gidiyor iştee bölee

kızlarr benim son durum şöyleee

cumartesii perdeleriminn siparişini verdimm bugün teslim ediliyor...

cumartesii nikah şekerlerimin sipraişini verdimm...

kına kıyafetimii aldımm ... bindallıı giyicem kına yakılırken :):)

kına sepetimi aldım hazır minik çantalara konulmuş çiçekli çok şık kınalardan aldım...

beyaz eşyalarımın servisi gelip bağlıcak....

mobilyalar sanırım yarın gelio hafta sonuda çeyiz gidiyor iştee bölee

Perdeleri nasıl yaptırdın canım ?:uhm:

Perdeleri nasıl yaptırdın canım ?:uhm:

kocaman evin içinde bayıla bayıla aldığım tek şey içime en çok sinen perdeler olduu..

ahh kabiliyetsiz ben nasıl anlatsam..

salonumun perdelerii siyahhh satenn

tülü beyaz siyalı desenleri var... mobilyalarım beyazz zaten koltuklarım beyaz minderleri siyahhh

perdemin ortasına syah savaroski taşlıı bir aksesuar aldım uzunn sallanıo ya kızlar resmini çekip koyarım :) anlaatamıom çok şık

kocaman evin içinde bayıla bayıla aldığım tek şey içime en çok sinen perdeler olduu..

ahh kabiliyetsiz ben nasıl anlatsam..

salonumun perdelerii siyahhh satenn

tülü beyaz siyalı desenleri var... mobilyalarım beyazz zaten koltuklarım beyaz minderleri siyahhh

perdemin ortasına syah savaroski taşlıı bir aksesuar aldım uzunn sallanıo ya kızlar resmini çekip koyarım :) anlaatamıom çok şık

hımm, normal perde yaptırdın :sm_confused:
ben stor istiyorum ama nasıl kullanış açısından herkes farklı söylüyo,kimi iyi diyo kimi kötü diyo,arada kaldım

ya kuru yemiş almadılarr

kına 50 tl ydi ama benimki biraz pahalı çünkü çantası özel çiçeklleri fln bayağı değişikti ucuzkarıda vardı 10 tl lik olanları...

bindallıyı 200 tlye aldık...

perdeler 1800 tuttu..

başka aklıma gelenler bunlar

hımm, normal perde yaptırdın :sm_confused:
ben stor istiyorum ama nasıl kullanış açısından herkes farklı söylüyo,kimi iyi diyo kimi kötü diyo,arada kaldım

açıkcası nasıl istiyorsan etkilnme kimseden öle yaptır...

ben bölesi içime sindi böle yaptırdım..

banada diolardı cama kadar yaptır tülleri yere kadar olmasn hayır ben böle istedi böle yaptırdım :)

Selam ben de yeni kayıt oldum, sanırım 2010 gelinlerinden biriyim:)
27 Haziran'da düğünüm var ve balayım için uygun bir yer arıyorum, balayı konusunda bir soru yazdım ama önerebileceğiniz yerleri orada benim için cevaplayabilir misiniz...
Şimdiden teşekkürler..

Back