- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.421
kızlar yatak odası ile koltuk takımını burdan almayı düşünüyorum koltuklara bakmıştım iyilerdi...http://www.gundogdumobilya.com.tr/onlinekatalog/Default.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar kendinize iyi bakın....
hepinize kolay gelsin....
20 gün sonra görüşük...
öptüm hepinizi.....
Canım benim hadi bakalım şimdiden Allah mutlu etsin..
Aynı gün aynı heyecanları yaşayacağızbayanssulusmile
Dönüşte görüşmek üzere:gitme:
aynı gün aynı saatte kıpır olucez.....bayanssulusmile
allah utandırmasın tatlım öptüm...mutluklar sanadaŞeniza.s.:asigim:
kızlar biriniz liste yapsanıza yaa o yoğunlukta unutuyorummm sırada kimler varr
Günaydın gelinlerr
ilk gelinleri gönderdikmi, ben dün apar topar çıktım doktora yetişmek için güle güle diyemedim
Doktor randevun nasıl geçti canım bi sorun yoktur umarım opuyorumnanaktan
Günaydınlar..Ben burdayım kızlar ama bu son girişim artık.
Malum 2 gün sonra kınam var.
Artık hiç zamanım yok..
Düğünden sonra görüşürüz..
yaa bilmiyorum, kafam çok karıştı :uhm:
yani şöyleki doktor tabiki en doğru olanının prezervatif olduğunu söylemişti.onu tekrar etti,zaten ilaç sende kilo yapar dedi, çünkü beni zaten takip eden doktorum olduğu için bünyemi biliyo,şöyleki asıl olay benim düğün günüm ve balayı haftam benim tam yumurtlama dönemimmiş :çok üzgünüm: dikkatli olursanız hiçbir sorun çıkmaz ama doğru şekilde kullanmak çok önemli dedi :uhm:
Hayırlısı olur inşallah tatlım. mutlu haberlerini bekliyoruz. dikkat et kendine, umarım herşey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun :hooray:
yaa bilmiyorum, kafam çok karıştı :uhm:
yani şöyleki doktor tabiki en doğru olanının prezervatif olduğunu söylemişti.onu tekrar etti,zaten ilaç sende kilo yapar dedi, çünkü beni zaten takip eden doktorum olduğu için bünyemi biliyo,şöyleki asıl olay benim düğün günüm ve balayı haftam benim tam yumurtlama dönemimmiş :çok üzgünüm: dikkatli olursanız hiçbir sorun çıkmaz ama doğru şekilde kullanmak çok önemli dedi :uhm: