2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslar kendinize iyi bakın....
hepinize kolay gelsin....
20 gün sonra görüşük...

öptüm hepinizi.....

Canım benim hadi bakalım şimdiden Allah mutlu etsin..
Aynı gün aynı heyecanları yaşayacağızbayanssulusmile
Dönüşte görüşmek üzere:gitme:

aynı gün aynı saatte kıpır olucez.....bayanssulusmile

allah utandırmasın tatlım öptüm...mutluklar sanadaŞeniza.s.:nazar::asigim:

Kızlarrr ikinizinde yolu açık olsunn mutluluklar sizinle olsunnn merakla sizi bekliyo olucazz opuyorumnanaktan
En güzel şekilde atlatırsınız inşallahhh :Saruboceq:

ayy kıslar çok duygulandım şimdi supercim esraantcım Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah sizi haberlerinizi dört gözle bekliyor olacağım kendinize çok iyi bakın ikinize de mutluluklar diliyorum şimdiden opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr yoğun günler devamm ediyor..

dün beyaz eşyalarım gelddii evimize... yatak odasıda gelmişti.. bugünde perdeler ve diğer mobilyalar geliyor

yarın gelinlik provası hafta sonu çeyiz gitmesi ondan sonra kınası sonra nikahı düğünü

canımmmmmmm çıktıııııııııııııı

Günaydınlar..Ben burdayım kızlar ama bu son girişim artık.
Malum 2 gün sonra kınam var.
Artık hiç zamanım yok..
Düğünden sonra görüşürüz..

Doktor randevun nasıl geçti canım bi sorun yoktur umarım opuyorumnanaktan

yaa bilmiyorum, kafam çok karıştı :uhm:
yani şöyleki doktor tabiki en doğru olanının prezervatif olduğunu söylemişti.onu tekrar etti,zaten ilaç sende kilo yapar dedi, çünkü beni zaten takip eden doktorum olduğu için bünyemi biliyo,şöyleki asıl olay benim düğün günüm ve balayı haftam benim tam yumurtlama dönemimmiş :çok üzgünüm: dikkatli olursanız hiçbir sorun çıkmaz ama doğru şekilde kullanmak çok önemli dedi :uhm:

Günaydınlar..Ben burdayım kızlar ama bu son girişim artık.
Malum 2 gün sonra kınam var.
Artık hiç zamanım yok..
Düğünden sonra görüşürüz..

Hayırlısı olur inşallah tatlım. mutlu haberlerini bekliyoruz. dikkat et kendine, umarım herşey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun :hooray:

yani şöyleki doktor tabiki en doğru olanının prezervatif olduğunu söylemişti.onu tekrar etti,zaten ilaç sende kilo yapar dedi, çünkü beni zaten takip eden doktorum olduğu için bünyemi biliyo,şöyleki asıl olay benim düğün günüm ve balayı haftam benim tam yumurtlama dönemimmiş :çok üzgünüm: dikkatli olursanız hiçbir sorun çıkmaz ama doğru şekilde kullanmak çok önemli dedi :uhm:

Canım sen bilirsin ama bir kaç ay hap denesen aslında çok rahat olursunuz.
Daha zamanın da var..

Hayırlısı olur inşallah tatlım. mutlu haberlerini bekliyoruz. dikkat et kendine, umarım herşey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun :hooray:

Çok teşekkürler bitanem,sen evlenmeden ben dönerim zatenopuyorumnanaktan
Görüşürüz gene..

5 Yıl çocuk düşünmüyorum diyodun süprüs olmasın :CüvCüv::lepi:
Şaka bi yana dikkat etmekte fayda var bence sen ertesi gün hapları var ya onlardan al yanına nolur nolmaz eyvahedigeldismile
72 saat içinde bişe olmass :lepi:

Back