2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben de aldım ama maalesef bu aralar çok telaşlı olduğumuzdan ekleyemiyorum resimleri :(((

Ne kadar da doğru canım..
Her şey için kendimiz uğraştık ama içimize bu şekilde daha çok sindi.
Hepiniz hepimiz böyle mutlu olalım inşallah..
Geçmiş olsun canım size de,Allah korusun kötü düşünme..
Hayırlısıyla iyileşir siz de çookkk mutlu olursunuz inşallah..

inşallah canım opuyorumnanaktan

tamam canım anladım eminönüne gidicem hafta sonu bakarım orada ben de o zaman bindallıma bakıcam çünkü oradan ona da bakarım olmadı

esraantcım ben de göremedim gelin ayakkabının resmini hayatım bir daha ekleme imkanın var mı çok merak ettim opuyorumnanaktan

delikafadulden pazartesi böyle olrum herhalde..:)
kıslar yarın bir aksilik çıkmaz ise imam nikahı kıydırcaz

ay evde kıs nette olan bişey değiki

merak etme her halimi her giydigimi görceksiniz kıs

üstümde görün istiyorum:)

Biri beni kurtarsınnnnnnnnnnnakannehir
Sadece biz mi yoğunuz bu aralar yaaa gelen giden bitmiyo ayaklarım mahvoluyo akşama kadar koş o bölüme koş bu bölüme kaydirigubbakcemile4

Kızlar bende kınaya abiye bulamadım daha yaaa gelin çiçeğimide yaptıramadım dahaa gelinlik ayakkabımıda alamadım kafamçokkarıştı

Biri beni kurtarsınnnnnnnnnnnakannehir
Sadece biz mi yoğunuz bu aralar yaaa gelen giden bitmiyo ayaklarım mahvoluyo akşama kadar koş o bölüme koş bu bölüme kaydirigubbakcemile4

Kızlar bende kınaya abiye bulamadım daha yaaa gelin çiçeğimide yaptıramadım dahaa gelinlik ayakkabımıda alamadım kafamçokkarıştı

Yok tatım bizde aynı yoğunluktayız, kafam şişti gelen gidene laf anlatmaktan delikafadulden
bende kına kıyafetimi bulamadımmmi ayakkabımı alamadımmmm, çiçeğimi yaptıramadımmmmm :çok üzgünüm:

Back