2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Herkese günaydınn..
Lindark canım umarım iyileşir hemen deden..
Ben damatlık içinde kırık beyazı hiç sevmiyorum ya..
Yeleği gri-siyah-haff krem karışımı bir şey aldık biz çok da şık duruyor ama zevk meselesi tabii..

bıZ DAHA DAMATLIĞI ALMADIK mafoldumben
biz yelekli istemiyoruz normal smokin, papyon olacak o yüzden öyle derdimiz olmayacak heralde pazar günü gider alırız. kesinlikle DS Damat dan almalısınız erkek takım olsun smokin olsun süper yapıyo adamlar kalıpları miiikeeemmmeeelll

bİZ DAHA DAMATLIĞI ALMADIK mafoldumben
biz yelekli istemiyoruz normal smokin, papyon olacak o yüzden öyle derdimiz olmayacak heralde pazar günü gider alırız. kesinlikle DS Damat dan almalısınız erkek takım olsun smokin olsun süper yapıyo adamlar kalıpları miiikeeemmmeeelll

aynen... yelek hiç sevmiyoruz... papyon olacak boshayallersmile

sararın da kalıpları güzel oluor ds damadın da ama internet sitelerinde hiç model bulamıyorum bunların yaa yelek olmassa gömleği krem almak gerekicek bu sefer de beyaz olursa benim yanımda çok sırıtır diymi kızlar

sararın da kalıpları güzel oluor ds damadın da ama internet sitelerinde hiç model bulamıyorum bunların yaa yelek olmassa gömleği krem almak gerekicek bu sefer de beyaz olursa benim yanımda çok sırıtır diymi kızlar

gömlek krem kötü durur sanırım erkekte ama şimdi bütün gelinlikler nerdeyse hep kırık beyaz, erkekler de beyaz giyiyor, sırıtmıyor ama... yani bilemiyorum, bütün düğünlerde aynı konu oluyordur yani, sen ya da ben ilk değilizdir CADIARZU

bİZ DAHA DAMATLIĞI ALMADIK mafoldumben

Bizimkide DS Damat :teytey: Çok şık üzerine özel dikilmiş gibi oturuyo aşkımınnn Şeniz

Evet tatlım ben de inanmıyorum ama gerçek.
Sadece 7 günüm kaldımafoldumben

zaman geldi demek,:teselli: bunca zaman uğraştınız, ev kurdunuz, hepsi bitti gitti işte... kaydirigubbakcemile5valla inşallah bizim de zaman geçiverse de bitse kaydirigubbakcemile
beklemek daha heyecanını arttırıyor insanın olumunekankayizsmile

zaman geldi demek,:teselli: bunca zaman uğraştınız, ev kurdunuz, hepsi bitti gitti işte... kaydirigubbakcemile5valla inşallah bizim de zaman geçiverse de bitse kaydirigubbakcemile
beklemek daha heyecanını arttırıyor insanın olumunekankayizsmile

Aynen öyle..
Neler neler geçti bitti işte..
Onca stres,sıkıntı,telaş.
Şimdi bakıyorum da her şey olacağına varıyor zaten ama diğer türlüsü de insanın elinde değil.
Allah hepimizi mutlu etsin inşallah..:Saruboceq:

Aynen öyle..
Şimdi bakıyorum da her şey olacağına varıyor zaten ama diğer türlüsü de insanın elinde değil.

inşallah canım :Saruboceq:
sen uğraşmasan boşversen böyle olur muydu hiç için rahattır şimdi, istediğin gibi haletmişsindr herşeeyiopuyorumnanaktan ne mutlu sana...
benim 18 temmuzda, bizim de kayınbaba hasta, başına bişey gelirse düğünümüz kalacak mafoldumben

sararın da kalıpları güzel oluor ds damadın da ama internet sitelerinde hiç model bulamıyorum bunların yaa yelek olmassa gömleği krem almak gerekicek bu sefer de beyaz olursa benim yanımda çok sırıtır diymi kızlar[/QUOTE öyle kırık beyaz gelinlik gömlek beyaz gayette güzel duruyo, zaten smokinin içine başka renk giyilmezki, yani daha ata yaka krem renk gömlek hiçbir markada üretilmedi

Aynen öyle..

ayyyyyyy inşallahhhhh

sen uğraşmasan boşversen böyle olur muydu hiç için rahattır şimdi, istediğin gibi haletmişsindr herşeeyiopuyorumnanaktan ne mutlu sana...
benim 18 temmuzda, bizim de kayınbaba hasta, başına bişey gelirse düğünümüz kalacak mafoldumben

Ne kadar da doğru canım..
Her şey için kendimiz uğraştık ama içimize bu şekilde daha çok sindi.
Hepiniz hepimiz böyle mutlu olalım inşallah..
Geçmiş olsun canım size de,Allah korusun kötü düşünme..
Hayırlısıyla iyileşir siz de çookkk mutlu olursunuz inşallah..

çok geçmiş olsun canım, hiç kötü düşünüp moralini bozma, herşey iyi olacak iyileşecek diye düşün

Back