heh kaskınıda taktın nere goturcen bızı motorunla duru
bu arada duru kıme benzıyor ben cozemıyorum burcu.
sana degıl
babasına degıl
buyuk teyzesıne degıl
anneannesıne degıl
size bahsetmiş olduğum kızımın büyük teyzesinin hediyesi
Uploaded with ImageShack.us
buda hediyeleri karşısında zevkten dört köşe olan Duru
Uploaded with
duru kuşumm, hediye almanın keyfine şimdiden varmış. gelirsem o yanaklarından ısırırım seni. gülünce daha bi kanım kaynadı.
doğum günün kutlu olsun tekrar. sağlıklı nice yıllara.
tövbe tövbee nasıl da güzel benim kuzum..az anasına,az da babasına benziyo..çok değil ama :)
baharım biz de seni çok seviyoruz,minik sevgili :)
bende seni seviyorum balımm.
ayrıca seni sevmeyen ölsün .
duru kuşumm, hediye almanın keyfine şimdiden varmış. gelirsem o yanaklarından ısırırım seni. gülünce daha bi kanım kaynadı.
doğum günün kutlu olsun tekrar. sağlıklı nice yıllara.
BU BÜYÜK TEYZESİ DEĞİL KIZ ORTANCI teyzesi.
yeni doğduğunda Ceren e benziyordu şimdilerde genelde anneme benzetirler.ne biliyim kız ortaya karışık birşeyler çıkmış işte. hastanede karıştı mı acaba , zaten çirkinsevmiyorumda karışmış olabili mi ?
fotolar harika canım..sende kilo almışsın sanırım değişmişsin..bi fotonda görmüştüm seni..saçlar boyanmış..maşallah fıstık gibisin..
maşallah ütüm melekler burdaa
ya ben çok girmiyorum buraday bi çok kuzuyu faced görüyom saten diye girmiyordum..özürr....
shine maşallah kuzum.dogum günü kutlu olsun paşanan.sende çok güzelsin bu arada.
duru ,bahar sizleride çok seviyorum.
kız buncu ne çırkini..aaa ben babaya benzettim bilemiyorumm..
teşeküürler kızlar sayenizde özgüvenim yerine geldimaşallah bütün kuzulara öpüyorum hepsinin yanaklarından
oğlumun apartopar olan doğumgününden buharlı bir foto..sadece bunu kurtarabildik..
efe oldu benm oğlum...inş tekrar kutladığımda bol bol çekicem..
çok eğlenceli geçmişe benziyor cnm yeni yaşınız kutlu olsun hayırlı ömürler inş.
ben bu oğlanı yirim sevimlli bücürüm benim maşallah çok tatlı olmuş kıyafetine bayıldım aldınmı diktirdinmi sibelcimoğlumun apartopar olan doğumgününden buharlı bir foto..sadece bunu kurtarabildik..
efe oldu benm oğlum...inş tekrar kutladığımda bol bol çekicem..
maşallah burak paşaya daha nice sağlıklı ve mutlu yıllara inş.....
efelikte pek yakışmış paşaya birde o şapka dursa kafada.nice mutlu yılları olesun inşallah....
burcu ve oğluşu ahmet çok çok çok güzel çıkmışsınız allah ayırmasın sizi
oyy benim küçük efem de çok tatlı yarabbim fesini seveyim ben senin
duru çok tatlı olmuşsun maşallah yeni yaşında hep öle sevimli sevimli gülesin kuzum
bahar sende pek şekersin sevgiler günü resimlerinde güzel maşallah sanadaa
çok eğlenceli geçmişe benziyor cnm yeni yaşınız kutlu olsun hayırlı ömürler inş.
senide ilk kez gördüm ben güzel hatunsun maş.
ben bu oğlanı yirim sevimlli bücürüm benim maşallah çok tatlı olmuş kıyafetine bayıldım aldınmı diktirdinmi sibelcim