2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ay cnm sağolasın hiç gerek yok nezaman giydircem geçti artık
ben bursada küçük kızlara göre olanı görmüştüm belki oğluşlarada vardır dikkat etmedim
ama varya burakta çok tatlı durmuş bayıldım kuşuma maşallah

( aslinda teyzoslarim oooooo benim cok resmim varda ama ben annisime kene gibi yapistigim icin resimlerde bile onun kucagindan inmek istemedigim icin mecburen hep annisimle cekindim! nasil olduda bu resimlerde tek basima görüntülendim bende sasirdim vallaaa:44: :44: :44: yoksa anneme kil kuyruk gibi yapiskanim vallaaa! ( galiba uyku sersemi olacak yada beni addaaa gidiyoz diye kandirmiski tek basima yakalamis beni fotografta )

Melis ve Zeynep kaçaklar gelmiş buraya.maşallah kocaman kız oldular artık.

Melisin ağzı buz olmuş üşümüş annesi kar sefası yaparken.

her karede ayrı güzel ama mor montu çok yakışmış maşallahhh.. dişlerine kurban olurum ben bu minnoşların yaaw:))
bu sözleri gencerdende duymak mümkündür haaa:)))

hülya teyze kıyafetim cuk diye oturdu üstüme çok teşekkür ederim sana:)

Uploaded with ImageShack.us

gözlerimiz yine kırmızı ama idare edin artıkım teyzeler(sedacım senin dediğini yapmaya çalıştım ama olmuyor pcile alakalı sanırım )

Uploaded with ImageShack.us

masallah melise kocaman olmus gormeyeli nasilda buymus

masallah gencer pasaya nasilda yakismis esortmanlari

duygu canim ay prensesi unutmusum kac aydir bende nasil ozledim bu prensesi nasil ozledim hic gormedik kac ay oldu annesi nasilda buyumus yine her zamanki gibi cok guzel masallah morlar da nasil yakismis prensese op benim icin annesi

duygu canim ay prensesi unutmusum kac aydir bende nasil ozledim bu prensesi nasil ozledim hic gormedik kac ay oldu annesi nasilda buyumus yine her zamanki gibi cok guzel masallah morlar da nasil yakismis prensese op benim icin annesi

melis büyümüşsün kuzucuk sen bıcırık..hacer sanırım bişeye alerjisi var..ağzının etrafı kızarmış..

gencer bodrumları gezdin geldin ohh...yakışıklı paşa yerim seni..cicilerinde pek yakışmış.

2011 annelerini tıklayacagım derken 2010'u tıklamışım ama iyiki de tıklamışım. :)

Gözlerim dolu dolu baktım fotograflara. İlk dogum günü, ilk heyecanlar çok güzel duygular bunlar.

Hele o makarna yiyen bebiş yok mu? Maşalllah

Birden oglumun bebekliği gözümün önünde canlandı. Çok duygulandım. Şu an oglum 4,5 yaşında. Bu günlerin kıymetini bilin kızlar. Zaman hızla akıp geçiyor.

Kızım da 1 aylık. Seneye bu zamanlar yine o muhteşem duygu dolu anlar yaşanmış ve yaşanıyor olacak inşallah :)

Bütün bebişlere 41 kere maşallah. Allah nazarlardan saklasın onları...

allah bağışlasın yavrularını makarna yiyen bebeiş mi hangisiki oo b aktım göremedim hangi meleğimiz acaba

bütün bebişlerimize maşallah hepside çok tatlılar gerçi artık 1 yaşındalar hala bebiş diyorum ben ya kocaman oldular maşallah bütün prens ve prenseslere ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…