teşekkür teyzoşlar...hepinizi öpüyorum:))
esma abimler kilisten almışlar canım..çok tatlı oldu ama ya...beğendiysen kilis e gidince alırım emirkaan a...yada bakıym belki buralarda da bulabilirim canım..alır gönderrim paşaya
( aslinda teyzoslarim oooooo benim cok resmim varda ama ben annisime kene gibi yapistigim icinresimlerde bile onun kucagindan inmek istemedigim icin mecburen hep annisimle cekindim! nasil olduda bu resimlerde tek basima görüntülendim bende sasirdim vallaaa:44: :44: :44: yoksa anneme kil kuyruk gibi yapiskanim vallaaa! ( galiba uyku sersemi olacak yada beni addaaa gidiyoz diye kandirmiski tek basima yakalamis beni fotografta )
melis büyümüşsün kuzucuk sen bıcırık..hacer sanırım bişeye alerjisi var..ağzının etrafı kızarmış..evett bende nihayet erciyese çıkabildim teyzelerim.... resimde tam görünmüyor ama arkamız hep kardı....
Uploaded with ImageShack.us
banyo keyfim.....
şapkam nasıl????
hülya teyze kıyafetim cuk diye oturdu üstüme çok teşekkür ederim sana:)
gözlerimiz yine kırmızı ama idare edin artıkım teyzeler(sedacım senin dediğini yapmaya çalıştım ama olmuyor pcile alakalı sanırım )
2011 annelerini tıklayacagım derken 2010'u tıklamışım ama iyiki de tıklamışım. :)
Gözlerim dolu dolu baktım fotograflara. İlk dogum günü, ilk heyecanlar çok güzel duygular bunlar.
Hele o makarna yiyen bebiş yok mu? Maşalllah
Birden oglumun bebekliği gözümün önünde canlandı. Çok duygulandım. Şu an oglum 4,5 yaşında. Bu günlerin kıymetini bilin kızlar. Zaman hızla akıp geçiyor.
Kızım da 1 aylık. Seneye bu zamanlar yine o muhteşem duygu dolu anlar yaşanmış ve yaşanıyor olacak inşallah :)
Bütün bebişlere 41 kere maşallah.Allah nazarlardan saklasın onları...
allah bağışlasın yavrularını makarna yiyen bebeiş mi hangisiki oo b aktım göremedim hangi meleğimiz acaba
bahar
spagetti yiyor
daha doğrusu spagetti onu yiyor