2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

zeynep masallah sana kocama abla olmusun sen prenses anneye mutfakta yardim mi ediyosun sen

bahar canim sen ne guzel makarna yiyosun oyle gel ozgeyede ver yesin seninle makarna masallah sana

oyyy o gamzelerini seveyim seninn..çookkkkk tatlısın prensesimmm...ne olur bu sefer buluşmada ağlama kucağımda da doya doya koklayayım seni...çok özledim sizi çookkk...

hulen hülya teyzecim ne güzel yazmışsın bana'en sevdiğim mevsimim'..teşekkür ederim..ben de seni çok seviyorum teyzecimmmm...
yabaniliğimiz tamamen geçmedi hala sedacım, bazen bana bir yapışıyor kimseyi istemiyor ağlıyor,inş.bu seferki buluşmada huysuzluğu üstünde olmaz, bende diğer bebişleri rahat rahat sevebilirim bizde sizi çok özledik...
baharım kuzum maşallah yarasın makarnalar

esra kuşum çok güzel olmuşssun maşallah nice yıllara

çok sağolun teyzoşlarım

oyy zeynebim güzel kızım hoşgeldin sanada maşallah
sağol fatma teyzesi....

zeynep masallah sana kocama abla olmusun sen prenses anneye mutfakta yardim mi ediyosun sen

bahar canim sen ne guzel makarna yiyosun oyle gel ozgeyede ver yesin seninle makarna masallah sana

sağol canım daha çok yaramazlık peşinde melek teyzesi, karıştırmadığı dolap çekmece kalmadı valla,

evimizin, dedemizin neşe kaynağı...
iyiki doğdun, iyiki varsın meleğim... :KK69:
miraya kocaman bi maşallah,ne güzel büyümüş kilo almış. hülya kızın aynı sana benziyor,anasıda güzel kızı da. ömrün uzun olsun esmer şekerim benim :nazar:
makarna savaşımız

Uploaded with ImageShack.us

senin o makarnaları avuçlayan ellerini seveyim ben
yarısı mideye yarısı yerlere gitmiş anlaşılan
savaşı kim kazandı peki :KK53:
:nazar:
Bütün kankilerimizi kocaman öpüyorum. Hepsine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum.
Veeebiz de upuzun bir aradan sonra doğum günü fotolarımızla geri dönüyoruz....Heyyytttt açılın bakalım :92:

Doğum günü kızı...:nazar:
p1000149s.jpg
[/URL][/IMG]

p1000156k.jpg
[/URL][/IMG]

Pastamızı üflermiş gibi yapıyoruz
p1000165t.jpg
[/URL][/IMG]

Esra da kendisini alkışlayanları alkışladı:KK66:
p1000168e.jpg
[/URL][/IMG]

pastayı tırtıklarken
:KK17:
p1000176pq.jpg
[/URL][/IMG]

Sağlık sektörü çekilin Esra geliyor
p1000186u.jpg
[/URL][/IMG]
aman yarabbim bal böcüğüm benim. zerafetini seveyim senin ben... çok ama çok güzelsin esra :nazar:

arala masallah sana cok guzel olmusun elbisende cok sikmis ha dikat et calmasinlar iyiki dogdun prenses

iyiki dogdun miray basindaki o kokos sapka ne guzelmis

esra cok buyumus sun seni uzun zamandir gormuyodum masallah sana cok guzel bi prenses olmusun dogum gunun kutlu olsun :nazar:

teşekkür ederizzz.
özge de maşallah çok hoş bi kız olmuşş. :nazar:

Seda teyzecim sen istersinde ben gelmezmiyim :KK34: işte ben geldim sevgili teyzoşlarım :KK16:

img7450w.jpg
img7474ry.jpg

img7533j.jpg
img7569n.jpg

img7578p.jpg
img7602xf.jpg

img7492l.jpg
img7477ft.jpg
:nazar::nazar:

gamzelerin olayım zeyneppppp....
maşallah sana

oyyy o gamzelerini seveyim seninn..çookkkkk tatlısın prensesimmm...ne olur bu sefer buluşmada ağlama kucağımda da doya doya koklayayım seni...çok özledim sizi çookkk...

hulen hülya teyzecim ne güzel yazmışsın bana'en sevdiğim mevsimim'..teşekkür ederim..ben de seni çok seviyorum teyzecimmmm...

:KK69:

miraya kocaman bi maşallah,ne güzel büyümüş kilo almış. hülya kızın aynı sana benziyor,anasıda güzel kızı da. ömrün uzun olsun esmer şekerim benim :nazar:

senin o makarnaları avuçlayan ellerini seveyim ben
yarısı mideye yarısı yerlere gitmiş anlaşılan
savaşı kim kazandı peki :KK53:
:nazar:

aman yarabbim bal böcüğüm benim. zerafetini seveyim senin ben... çok ama çok güzelsin esra :nazar:

sağol canım benim. ama miray bana değil anneme çok benziyor. onu görmediğin için bana benzettin. ama yine de çok teşekkür ederimm. hoşuma gitti bana benzetmen. :KK8:

sevil teyzemizin hediyesi,teşekkür ederiz :KK16:

güle güle, iyi günlerde giy teyzemm. o güzel yüzün hiç solmasın... hep gül, anneni de güldür, emi kuşum. :nazar:

bi de o dişlerden mirayd da ver allahımmmm. :KK52:

Buralara yıldız yağmış maşallah maşallah hepsi çok güzel hepsi çok tatlılar.

Ama ben doğum günü resimlerini doğum günü topiğine bekliyordum şaşırdım.

Tüm kuzuların yeni yaşı kutlu olsun.
Hep bizimle sağlıkla huzurla bol bereketli ömürleri ile yanımızda olsunlar.

bana da miray kilo almış,esra da zayıflamış geldi...tam prenses bunlar..gözlerinin içi gülüyor,maşallah.

sedacım iyi müsade etmişsin, ben de elinde yemesine izin veriyorum ama bu kadarına asla izin vermem :) nasıl da keyifli yalnız :)

zeynep kuşum da her zmanki gibi narin narin bakıyor,maşallah.

ayy bu ipeğin dişlerini gösterip poz vermesine bayılıyorum..güle güle giyin cicilerinizi..

yarencim arada izin veriyorum baksana keyfine,değer bunu görmek için...çocuğum mutlu olsun varsın arada dağılsın ortalık ne yapayım amaaannnn

Bahar ballı kızım annen seni hergüne özel mi süslüyor.

bende seni seviyorummmm
( üstüme alınmış oldum ama azcıkta bize gelmiştir herhalde)

size bahsetmiş olduğum kızımın büyük teyzesinin hediyesi

buda hediyeleri karşısında zevkten dört köşe olan Duru

Uploaded with [URL=http://imageshack.

Baharcım kırmızılar nasılda yakısmıs cok sana bızde senı sevıyoruz ayrıca o batanıyenın aynı bızde de var :KK1:

Durucum hedıyelerı acarken nasılda mutlu olmusun masallah sana

X